Şimdi Ara

Amazon Prime Türkiye [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
382
Favori
172.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SMTZHR

    Adres kaynaklı olabilir belki
    Sanırım öyle telefon sipariş verdim standart teslimat olarak gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • answer25 A kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yok, orta büyüklük benim için gayet ideal, en büyük çok fazla büyük oluyor. Ben sadece altyazı dilinin video izlediğim ekrandan değiştirilebilmesini isterdim. Bunun için ilgili videonun altyazı sekmesine gitme zorunluluğu saçma olmuş.
  • Amazon prime amzn.com/billUS açıklaması ile kartımdan 13.45TL lik harcama yapılmış bu tutarda bı siparişim olmadı ne ucretidir bu karşılaşan oldu mu ?
    Amazon müşteri hizmetlerine bağlanmak ücretli mi emin olamadım müşteri hizmetlerine bağlanmak için uygulama üzerinden işlem yaptim +44 lu bir numaradan araninca ücretlendirme olacağını düşündüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaadiryilmaz

    Amazon prime amzn.com/billUS açıklaması ile kartımdan 13.45TL lik harcama yapılmış bu tutarda bı siparişim olmadı ne ucretidir bu karşılaşan oldu mu ?
    Amazon müşteri hizmetlerine bağlanmak ücretli mi emin olamadım müşteri hizmetlerine bağlanmak için uygulama üzerinden işlem yaptim +44 lu bir numaradan araninca ücretlendirme olacağını düşündüm
    ücretlendirme olmuyor, müşteri hizmetleri o . açmanız lazımdı
  • römercan kullanıcısına yanıt
    Dün akşam (Pazar akşamı) 09:30 da kargom geldi amazondan. AGT getirdi. Yığılmayı önlemek için Pazar günü de çalışıyorlar demek ki.
    Not: Kargo gelmeden önce otomatik arama oldu; evdeyseniz 1e basın gibisinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Aequitas

    Bende sorun yok, orta büyüklük benim için gayet ideal, en büyük çok fazla büyük oluyor. Ben sadece altyazı dilinin video izlediğim ekrandan değiştirilebilmesini isterdim. Bunun için ilgili videonun altyazı sekmesine gitme zorunluluğu saçma olmuş.
    çok küçük sizdeki ayarları ve görüntüyü çekip koymanız mümkün mü acaba
  • Takipte kalmak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kocaeline verdiğim sipariş 4 saat de geldi :) Keşke hep böyle olsa..
  • Anadolu yakasındayım 4 gündür kargo gelmedi bakalım ne zaman gelecek
  • agt sorunlu gerçi kargoyuda amazon geç teslim etti ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 4 gündür beklemedeyiz. Dün teslim etmeleri gerekiyordu mesaj attılar geliyoruz diye 2 defa ama ortada yoklar takipten baktım uğramadılar. Bugün yine mesaj attılar bakalım ne olacak bekliyorum
  • Sipariş teslim süresi 2 günden 5-6 güne çıktı bir süre böyle gidecek gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMAZON PRIME DEV BIR HAYAL KIRIKLIĞI

    Evet arkadaşlar beyaz yaka bir çalışan olarak en popüler alışveriş şeklim intermet üzerinden. Hatta bu sabah bile LCW kot sipariş ettim. Ancak prime abonesi olduğum için önceliğimi amazon.com.tr den denedim. baktım malesef lcw ürünleri yok defactonun bir kaç ürünü ve ithal 1000 tl cıvarı olan ürünler çıktı karşıma. Neyse gelelim işin özetine, Başka bir ürün daha alak için tekrar amazona girdim (blackspade atlet) gitti gidiyor ve benzeri sitelerde ücretsiz kargo ile 59 tl satılan ürün amazonda 83 tl. Hemen müşteri hizmetlkeri ile iletişime geçtim. Yani sizin amazon.com.tr olarak başta bir fiyat politikanız olmalı, Bunu geçtim, prime dediğin premium alışveriş kanalında en azından bunu mevcut müşterilerine bir eşitleme yada zarar ettirmemen gerekir diye düşünüyorum. Amazon üzerinden tv den kitaba bir sürü şey aldım ve playstatıon 5 içinde çok umutluydum. Tr hesabı üzerinden ön siparişin açılmasını bekliyorum. Ancak BEKLENTİM: DAHA UCUZ SATILAN YERLER İLE REKABETÇİ OLMALARIYDI.... Bugün watson gibi firmalar bile rakip faliyet kontrolü yapıyor. Mesela gidip avm içindeki market ve rakip firmaların fiyatlarına bakıyorlar ve ciddi bir indirim var ise aynısını uyguluyorlar, fiyatlarını revize ediyorlar. Bu güzel bir rekabet ve müşterinin lehine bir olay. Ama Ben amazon.com.tr yim havasına girerse bugün benim prime aboneliğimi iptal ettiğim gibi patır patır dökülürler.

    Buda mevcut MH gürüşmem:

    Ben:Merhaba, Bir ürün satın almak istiyorum. Ve artık ilk tercih olaraka amazon üzerinden alışveriş yapıyorum. Almak istediğim ürün farklı popüler sitelerde çok daha uygun fiyata satılmakta! Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz, Alişveriş önceliğimi yine amazon prime güvencesi ile devam ettirmek istiyorum.
    Almak istediğim ürün sizde; Blackspade
    Blackspade Erkek Korse Atlet 9208 - Siyah
    Fiyat: ₺84,00 & Kargo BEDAVA
    Fiyatlara KDV dahildir.
    Şeklinde satılmakta
    Ancak ben ücretsiz kargo ile 59 tl ye satılan yerler mevcut.https://www.gittigidiyor.com/giyim-akse...(Tüm bağlantıyı göster)
    Nasıl yardımcı olabilirsiniz?
    Alışverişlerime sizinle devam etmek istiyorum
    Kolay gelsin
    Amazon.com.tr web sitesinden Bircan ile bağlantı kurdunuz.
    Bircan:Merhabalar, Amazon.com.tr'ye hoş geldiniz.
    Ben:Merhaba bircan bey,
    Bircan:Farklı sitelerde herhangi bir fiyat eşitleme işlemi mevcut değildir
    Sistemde ki güncel fiyattan sipariş verebilirsiniz
    Her zaman sitemizde indirimleer devam etmektedir
    Kontrol edebilirsiniz
    Orada mısınız?
    Ben:Bu bende ciddi bir hayal kırıklığı yaşattı, Popüler ürün / markalarda iddialı ve en uygun fiyat politakanız olacağını düşünmüştüm ve bu sebeple prime aboneliği bile başlattım. Ancak İşler biraz lafta kalmış gibi. Amazon.com.tr nin diğer ülkelerde olduğu gibi çok daha güzçlü olacağını düşünmüştüm. Önemli değil, Bu ülkede herşey hayal kırıklığı, Daha uygun fiyata satılan bir ürün varsa malesef bu fiyat politikasını uygulmanız gerekir, Yoksa rekabetden uzak kalmak size kaybettirecektir. Neyse bu basit ama önemli politika ile ilgili ayrıca bir mail de atacağım dikkate alınması için bu bugün 50/100 tl lik ürün le başlar yarın elektronik vb ürünlerde ciddi problemlere dönüşür. Prime deneme aboneliğimi iptal ederek bende size cevap vermiş olacağım, 3 üründe indirim yapmanızı beklemek için bağımlı olmaya gerek yok. Neyse siz üstüne almayın yada sakın kişiselleştirmeyin... Kolay gelsin iyi çalışmalar.
    Bircan:Geri bildiriminizi ileteceğim
    Tekrar görüşmek dileğiyle iyi günler dilerim.
    Görüşmeyi sonladırabilirsiniz
    Görüimeyi sonlandırmadığınız için ben sonlandırıyorumi iyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 23 Eylül 2020; 11:43:37 >




  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Siz çok yanlış düşünüyorsunuz. GG deki ürünlerin çoğu sahte Amazon'un rakibi dahi olamaz büyük bir kısmı küçük esnaftır.
    Amazon'un tek rakibi diğer Amazonlar ve Hepsiburada.com olarak değerlendirilebilir.

    Pazarcı esnafı ile Amazonu karıştırmayın yaptığınız cidden büyük saygısızlık ve ayıptır. Canlı Destek sizin pazarlık yapmanız için orada DEĞİL. Sizin yaşadığınız problemler için orada bu şekilde oraya bağlanıp pazarlık yapmaya hakkınız yok sizi bu hususta gerçekten kınıyorum.

    Sizin gibi kişiler böyle yaparak daha önce Amazon.com'u da bezdirdiler Türkiye'ye ücretsiz kargoyu iptal ettirdiler. 10-30 tl hesabını yapacaksanız en ucuz yerden alınız.
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Bence çok erken ve yanlış bir değerlendirme. Amazon babamın oğlu değil, yani açıklamam savunmak için değil ama prime’ın size vadettiği şey ücretsiz kargo, birçok fırsat, prime video, twitch.

    Her üründe en iyi fiyat, daha ucuzunu bulursanız aradaki farkı ödüyoruz ya da fiyat indiriyoruz gibi bir vaatleri yok, o yüzden öyle hayal kurmamak lazım, böylece hayal kırıklığınız da olmaz.

    Lakin benim de deneyimlediğim üzere her gün çok güzel fırsatlar geliyor ve o fırsatlarda yakaladığınız fiyatı başka hiçbir yerde bulabilme ihtimaliniz olmuyor.

    Mesela prime day geleceğini söylediler ve ben o günü çok merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi de adamlar Prime sahibi ol tüm ürünlerde tüm sitelere oranla en iyi fiyata sahip ol demiyor ki?

    Ara sıra Prime için fırsatlar çıkar onları değerlendirirsin ki o fırsatlarda gelmiş geçmiş en iyi fiyat garantisi vermiyor zaten. Tutar alt limiti olmaksızın bedava ve aynı gün yada ertesi gün kargo. Ayrıca Prime video ile Prime gaming.

    Mevzu bu.
  • Kınamanız için teşekkürler ancak ÇOOk yanılıyorsunuz. Ben benim mahallemdeki ismet amca ile karşılaştırmıyorum.! Ben wh yada ne olduğu belirsiz siteler ilede karşılaştırmıyorum. BAHSETTİĞİM ÜRÜNDE BAŞTA BOYNER VB YERLERDE SATILAN POPÜLER BİR İÇ GİYİM MARKASI VE ÜRÜNLERİ

    Benim gözümde
    amazon
    gittigidiyor
    n11
    hepsiburada gibi benzer alışveriş portalları ile karşılaştırıyorum. Ayrıca Lütfen hiç bir şeyin fanatiği olmayın, Amazon bir iddia ile geldiyse arkasında duracak. Bu politikayı Mediamarket çok uzun süre uyguladı. Ve bu sebeple ayakta kalan nadir markalardan biri. REKLAMIDA DERS NİTELİĞİNDEYDİ. Ben aptalmıyım diye başlıyordu...!

    Kısaca Beni kendisinden sürekli alışveriş yapmaya bağlı kalacağım bir zincir oluşturuyorsun(Prime) bunun için öncelik ve ayrıcalıklar sunduğunu belirtiyorsun bunun için az yada çok ben ona bir ücret ödüyorum... Ve sonra hakkımı aradığım yada eleştirdiğim zaman Yine aynı alışveriş kitlesinden KINANIYORUM.

    Yapmayın bu ülkeden BEST BUY gibi bir firma çekti gitti. Rekabetçi değillerdi. Bunlarında sonu bu şekilde olabilir.




  • 17 ve 19 eylülde verdiğim siparişler hala kargoya verilmemiş ???
  • abi amazon chat'e bağlanıp şu fiyatta bir güzel yapın diğer sitelerde daha uyguna satılıyor demek nasıl bir kafanın ürünü? valla utandım.

    kapalıçarşı'da mı alışveriş yapıyorsun?

    işin acı tarafı ayda 7 lira veriyor diye kendinde bunu yapma hakkını görüyor olmak. ayıp kardeşim ya. adam sana 7 lira veriyorsun diye amazon hissesi de versin mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 23 Eylül 2020; 12:11:30 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.