Şimdi Ara

“Eşinle başbaşa görüşmek gerekiyor boş odanız var mı?”Cinci hoca tutuklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Taciz var, dolandırıcılık var, dini inanç istismarı var, terörizmle bağlantı var. Yani bunca suça rağmen bu suç makinesini serbest bırakmazlar diye ümit ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi düdüklemediği kalmış yazan arkadaşlar videonun sonraki partlarını izlemediniz sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Muslumanim ama gercekten Muslumanlar kadar icten pazarlikli insanlar yok... nereye giderseniz gidin bu boyle. Yurtdisinda yasiyorum, arabi da afgani da turk'u de dolandiricilik pesinde hep. Gecen sene lubnanlilarin dealerindan bir araba aldim, almaz olaydim... transmission sizlere omur, on takimlar parca parca, bir de nasil bir zamanda sattilarsa 1 ay sonra ortaya cikti hepsi, adamlar motor ya da sanzuman gibi buyuk bir problemin olursa getir demislerdi, aradim sorumluluk sana ait dediler  


    ondan once de Toronto'da bir Turk'ten aldim araba o da yag yakiyormus ama oyle boyle bir yag yakma degil, icine bir madde koymuslar yag yakimini azaltiyor, ben 1 ay sonra nolur nolmaz diye yagi degistirdim tabii bilmediigm icin o maddeyi koydurtmadim, 1 gun sonra yag isigi yandi, saga cektim cubugu bir cikarttim kup kuru 1 damla yag yok. adama gittim bu ne dedim, arada olur oyle seyler yag yakma onemli bir problem degil dedi  daha da orta dogudan birisiyle alisveris yapmam.





  • dolcia kullanıcısına yanıt

    hocam sonraki partlarini atar misiniz ozelden nerden bulabilirim

  • hacı mutezile argümanıdır büyük günah işleyenlerin dinden çıkması. Youtube'da neler izliyorsun bilmiyorum ama islam'da günah dinden çıkarmaz, küfür dinden çıkartır.


    İçki içmek büyük günahtır. İçki içen biri dinden çıkmış olmaz (bu yaptığı şey neticesinde), lakin içkinin haramlığına herhangi bir şekilde muhalefet ederse küfür işleyip dinden çıkmış olur. Zina da aynı şekildedir.


    Zina etmiş olan kişilerle "canlarının imansız alınmasını" isteyecek kadar ne sıkıntın var kardeş ayrıca? Adam tövbesini eder doğru yoluna girer, veya girmez, ama seni neden ilgilendiriyor onların akıbeti? Doğru yola girmelerini isteyip cennete gitmelerini arzu etmekten seni alıkoyan nedir?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.