Şimdi Ara

Sahibinden Sitesinde GET'in manası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ibo-wan kullanıcısına yanıt

    Hocam GET ile dolandırılan bir sürü insan var. Çok fazla sayıda şahit olduğum insan oldu dolandırılan. Ürünü gönderiyor satıcı karşı taraf ürünü bir şekilde değiştirip iade ettikten sonra Sahibinden.com'dan para iadesini alıyor. Maalesef GET'in güvenilirliği yok. Sahibinden'de GET ile ilgili sorunda bile sorumluluk kabul etmediğini belirtip topu üzerinden atıyor.

    1. el ürün alacaksam DH'den bakıyorum. Burası kesinlikle daha güvenilir...
  • GET ile ürün de aldım ürün de sattım. Alıcıyken veya satıcıyken karşı tarafla konuşunca kimin ne olduğu az belli oluyor. Adı sanı, kredi kartı adresi vs belli diye bu işi dümdüz bakmayın. Adam mala zarar verse, geri gönderse sen uğraşmak ister misin? İşini garantiye almak istiyor satıcı. Çok da genelleme yapılabilecek bir konu değil. Sistemi suistimal edenler illa olur. Avantajı olduğu kadar dezavantajları da var. Sahibindenin yapacağı şeyler belli. Kullanıcıların kalitesi de belli. Letgo'da çoluk çocuk ve ölücü dolu.

  • Piyasanın altında her zaman fiyat veririm adam 100 liralık ürüne 90 olmazmı deyince çıldırasım geliyor direk banlıyorum artık uğraşmıyorum. Adam vereceği 100 tl sanarsın araba alıyor.

  • Bir çok alım satım yaptım sahibinden de, 1 kere de letgo kullandım,sorun yaşamadım ama 300-500 TL nin üzerinde hiçbir zaman alışveriş yapmam, bazen görüyorum 10-15 bin lik laptoplar falan satılıyor çok riskli kargo da bile dolandırıcılıkları okuyoruz. O tarz büyük alış veriş illa yapacaksam uygun fiyatlı istediğimi buldu isem başka şehirde bile olsa gerekirse 200-300 yol parası verip gider kontrol edip elden alırım.

  • Burada ne hb ne gg ne n11 kabahatli . İnsanımız suçlu kardeşim . Ben hiçbirini sevmiyorum o sitelerin . 2007 den beri buradayım tek güvenip alacağım yer burası deyip geçen sene forumdan birisinden kazık yedim yönetim sahip çıkmadım , dava falan var onu katmiyorum . Demem o ki heryerde sahtekar var ve burada başka sitelere laf etmektense ilk kendi kullandığımız forumun haline bakın .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır elektronik ürün satıyorum Burayada ilan açıyorum sahibindene'de,genelde get yap alayım diyenlere cevap vermiyorum,taksitle almak için get istiyenlere izah ediyorum çünkü sahibindende get demek alıcı seni dolandırırsa hiç bı halt yapamazsın demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen tek taraflı düşünüyorsun bende çok ürün sattım sahibinden de Get açınca sıkıntı çıkıyor adam ürünü aldığında 14 gün cayma hakkı var, ürünü değiştirse ispat etmen için 1 sene uğraşırsın artık mahkemede, ayrıca adam bozuk bu der bir şey yapamazsın ürün elinde patlar, ilan koyanların çoğu aynı şehirde elden satarım mantığında ya da belki biri bana güvenirde önce para sonra ürünü yollarım kafasında.

  • boş konu


    bana günde 3-4 tane get mesajı geliyor şimdi ben mi dolandırıcıyım ?




    benim gözümde get ile sat diyen dolandırıcıdan farksızdır.


    get alışverişde her iki tarafı değil sadece alıcıyı koruyan bir sistem.


    sarı sitede ilan açarken adres belli güven problemin varsa ve elden alacak kadar yakın değilsen yazmazsın olur biter.


    sarı sitede bir ürün satarken farklı bir hesapta sattığım üründen çok daha pahalı benzer bir ürün koyuyorum aynı kişi her iki ilana da get açarmısın diye yazıyor.






    yasal yükümlülükleri de yok ürün al değiştir iade et, veya ürün al kullanırken boz 12. gün bu bozuk diye iade et. kardeş sen 11 gün ne yaptın diye soran eden yok tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 23 Aralık 2020; 19:1:42 >
  • alır değiştirir diyenlerin hepsi potansiyel dolandırıcı. adam kendi içindeki yazıyor buraya. benim aklıma bile gelmez. alacakmışta parçayı değiştirip verecekmiş. kendi çok yaptı zamanında demek ki biliyor.

  • En az 10-15 alşverişim olmuştur bu mecrada. Salak tipler her zaman her yerde var ne yazık ki onları görünce zaten direk salıyorum artık, dolandırılma olmasını istemiyorsanız her zaman aynı şehirde olan satıcılarla iletişime geçin, buluşun ve ürünü görün. Ne alırsanız alın buluşmayı herkese açık yerlerde yapın cafe vs. bi çay için o sırada ürünü de incelersiniz. Bunu kabul etmeyecek olan eveleyen geveleyen olursa almayın. Hiç farklı şehirden alışveriş yapmadım o konuda da bilgisi olanlar paylaşırsa iyi olur tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede get kullanmak riskli. Get açarsın ürünü gönderirsin karşı taraf bunun içinden kitap çıktı derse sahibindene ne oluyor ? Büyük sıkıntı kanıt yok bişey yok

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Alakası yok bilgisayar ürünleri sattım bir dönem ne acayip adamlar var görseniz   get ile kart verdim dayının birine mining yapmış kartı patlatmış o kısacık sürede nasıl becerdiyse ben dedi iade edicem al başına bela işte uğraş dur. daha neler var neler sağda solda okuyorum insanların başına gelenleri gerçekten çok ilginç vakalar var ben yinede bir ürün satarken get açarım ürünüme güveniyorum sonuçta ama alıcıların bazılarına güvenemiyorum bu tarz olaylar yüzünden.

  • Bu ülkede onlarca kişi dolandırılıyor ve dolandırıcılık yöntemlerini söyleyip insanları uyararak dile getirdiğimiz için dolandırıcı biz oluyoruz. Vay arkadaş, gerçekten güzel kafalar gerçekten. Çiftlikbank konusunda insanları uyardığımızda da bu işten anlamadığımızı, kıskandığımızı bir boktan anlamadığımızı söylüyorlardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 24 Ocak 2021; 0:37:52 >
  • Ben 3 senedir ilanda olan kahve makinemi gerzeklerden bıka usana en son satabildim şansıma adamın biri inceledi bikaç soru sordu fotoğraf istedi video bile attım direk parayı yolladı hesabıma şaşırdım baktım para geldi dekont geldi hemen patpata sarıp yolladım get bile istemedi iyi bir alışveriş oldu herkese böyle alıcı Satıcı denk gelir inşallah
  • ozgurrdunya kullanıcısına yanıt

    get ile almayan adam ne bilecek senin içine nohut mercimek koyup göndermeyeceğini ? yada elindeki bozuğu kakalayıp banane sen bozdun demeyeceğini

  • Yine herseyi bilen, kendini Norvecte yasadigini zannedenler dolusmus konuya. Get aliciyi %100 korur, satici ise aliciya emanet. Yazildigi gibi bozuk urnun aynisini sana gonderir oracikta kalirsin oyle. Adam manyakmi oyle seyler yapsin diyenler bu ulkede yasamiyor net!

    Hadi kotu niyeti de gectim hassas bilgisayar parcasi adam takarken pini kirdi buktu beceremedi. Bana bozuk yollamissin der geri gonderir sen de ustune buzdolabindan soguk suyunu alip icersin.

    Get ile satisi kimseye onermiyorum. Suistimale inanilmaz acik bir sistem. Su an hicbir yerde iki tarafi da koruyacak bir sistem yok. Getsiz satarsan sen satıcıyısa emanetsin. Get ile satarsa alıcı sana emanet. E sen adama nasıl güveneyim getsiz dersen adam da sana nasıl güvensin get ile?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Ocak 2021; 11:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.