Şimdi Ara

İTOPYA MAĞDURİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar en ufak hatamın olmadığı bir konuda sorun yaşıyorum. itopya.com dan bir argb fan aldım. Ürün dış kutu ile gönderilmiş. Dış kutuda herhangi bir hasar yok fakat kutuyu açıp ürünün kutusuna baktığımızda ağır hasar var. Bu da bu hasarın kargodan kaynaklanmadığını gösteriyor. Değişim için gönder değiştirelim dediler içinede bir kağıt yazıp gönderdim fakat bana ürün aynen geri, geldiğinde tekrar aradım ve yazdığım kağıt hala içinde olduğu halde bana herhangi bir kağıt yazmamışsınız dendi. Dedikleri her şeyi yaptım. söyledikleri mailleri gönderdim vs. ama bütün bunları her nasılsa yok deyip yalanladılar. Sözde ses kaydımda var orda ama bütün bunlara rağmen bunun benden kaynaklandığını söyleyip ilgilenmeyi reddettiler. En son dedimki ben bu ürünü bu şekilde kabul ederim ama olası bir garanti durumunda kutusu böyle olduğu için işlememe almamazlık yapmayın,şu an bu görüşmeyi katdediyorumki yarın bir gün ispat isterler yine diye ama ben bunu der demez madem kaydediyorsunuz ben bu görüşmeyi şu an sonlandırıyorum deyip kapattı. Mağdur olduğumu her ne şekilde anlatmaya ispat etmeye çalışırsam çalışayım genede bir işie yaramadı. Şu an ürün elimde kaldı. Ne yapmalıyım ??


    @Speed-Step



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 2 Eylül 2020; 20:45:57 >







  • @Speed-Step

    güzel mesut kardeşim buyur yerden göğe sığdıramadığın itopyan. çöz bakalım bu problemi. seni neyle kandırdılar ektirdiğin saçların sponsorumu oldular ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ürün aldığında neden kargo durum tutanigi tutturup kargo yanında ürünü acmadin ? Diye sorarlar adama ... Elektronik ürünlerini internetten aldığınız da sağol abi diyip kapatmayın kapıyı kargoya bakmak istiyorum diyin ki böyle mağdur olmayın . İtopya yine anlayışlı çıkmış tamam demiş çoğu şirket hasar tespit tutanağı var mı daha diye soruyor yoksa bb . Neyse geçmiş olsun .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana tutanak tutunuz mu diye sordu. Ordaki durum şu: Ürün kutusunun dışında harici bir kutu vardı üstünde itopya yazan. O kutuda zerre hasar yoktu.İçinden çıkanın ürünün kendi kutusundaydı sorun. İkincisi, kargo iş yerime geldi direkt bana gelmedi zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 4 Eylül 2020; 20:34:40 >
  • Zaten pandemi dönemi asla beklemiyorlar imza falan da istemiyorlar çok zor o iş ancak şubeye istenirse yapılabilir o da büyük şehirlerde çok kalabalıktır diye düşünüyorum. Ben de İtopya'dan kulaklık almıştım dediğiniz gibi gelmişti dışı sağlam iç kutusu hunharca yırtılarak açılmıştı şikayetvar'a yazdım technopat'ta konu açtım. Ben ürün çalıştığı için iade talebi oluşturmamıştım fakat onlar beni aradı değişim talebi oluşturun diye sonra iade etmiştim. Site hakkında diğer sitelerin hiçbirinde olmayan kadar memnuniyetsizlik ve şikayet mevcut bulaşılmaması gereken bir site.
  • Ben helal etmedim. Ama gereken işlemleri yapacağım. Mesut ÇEVİK e ulaşmaya çalıştım ama sanırım meşgul, bilemiyorum. Ürünün fiyatı 1 tl bile olsa farketmez.

    HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN HEM HAKKINI KAYBEDER HEM ŞEREFİNİ. VE DİLSİZ ŞEYTANDIR.
  • Hocam anladığım kadarıyla fanlarda bir problem yok. Öyleyse neden bu kadar problem ettiniz kutudaki hasarı?
  • yere göğe sıgdırılımayan itopya forumun sagında solunda reklamı vardır günlük sistem tavsiyeleri flan ama sorun mu cıktı nasadan rıca et uzay mekiğine bi şekilde baglarlar hal hatır sorarsın itopyamı aman aman.
  • Gerçekten çok ilgisizler. Sipariş verdim ve ürün kargoya geç verileceği için iptal ettim. İlk aradığımda arkadaş iptali yaptıklarını bankanın parayı hesabıma geçireceğini söyledi. Birkaç gün geçince baktım gelen giden yok tekrar aradım. Arkadaş bu sefer iadenin daha yapılmadığını yanlış bilgi verildiğini söyledi. Öyle bir üslupları var ki sanki benden kaynaklı bir gecikme, seslerini yükselterek konuşuyor temsilci arkadaşlar. Manuel iptal gibi bi şeyler zırvalayarak 1 hafta sonunda iademi alabildim.

  • Ne diyeyim. Umarım bunun gibi mağdur etmeye yönelik işletmelere gereken yaptırım uygulanır. Düşünsenize, hatanız yok ama hatalıymışız gibi muamele ile karşılaşıyoruz, yani iftiraya uğruyoruz. Haklıyken haksız duruma düşsek bile düzgün işletmeler bu duruma rağmen yapılması gerekeni bilirken bu işletmede "nereden bileceğim ben senin yapmadığını" diyebiliyor. Bizde zaten salağızya kargo geldiği dakika ürüne veya kutusuna zarar verip ortalığı ayağa kaldıralım. Allah büyük, durun bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 18 Kasım 2020; 19:22:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.