Şimdi Ara

Ögretmenlerin Yeni İsteği Edit Geldi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
13.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öğretmenler uzaktan eğitim versin fakat sağlık çalışanları da öğretmenleri uzaktan tedavi etsin.

  • Yeter evde içtiğiniz çaylar birazda okulda içersiniz çayınızı oturduğunuz yer değişecek diye bu kadar mızmız olmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeka turnusolü gibi.Öğretmen maaşı ve çalışma şartı falan filan eleştiren adamla ben sohbet dahi etmem.Mahallemdeki lise terk 50lilik dayı bile öğretmen karşısında ceketini iliklerken.Kıytırık ünilerde okuyup öğretmen taşlayan kişisel gelişimini tamamlayamamış sosyal medya azmanları.Bunların vatandaşlığı bile elinden alınmalı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    zeka turnusolü gibi.Öğretmen maaşı ve çalışma şartı falan filan eleştiren adamla ben sohbet dahi etmem.Mahallemdeki lise terk 50lilik dayı bile öğretmen karşısında ceketini iliklerken.Kıytırık ünilerde okuyup öğretmen taşlayan kişisel gelişimini tamamlayamamış sosyal medya azmanları.Bunların vatandaşlığı bile elinden alınmalı.

    Sakın ha öğretmenleri eleştirmeyin vatandaşlıktan atılırsınız mazallah. ( Zeka turnusolu)

  • İnsanla uğraşmak bir nesil yetiştirmek dünyanın en zor şeyidir.Sen bir dikil bakalım en az 20 tane çoçuğun başına günde 8 saat .ONa bir şeyler öğretmeye çalış.


    Covid zamanı insanlar mümkün olduğunca evden çalışsa iyi olacak denileceği yerde aptal saptal bir kıskançlıkla bir meslek gurubu hedef almak zavalılılktır.


    Acıyorum sizin gibilere sayfalarca bunun geyiğini yapıyorsunuz bir de

  • vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Bu biraz sert olacak sözüm tek size değil.
    Sokratın, aristonun, ibn-i haldunun, Fahrettin Râzî nin, Ali Fuat Başgilin, Halil İnalcık'ın, Fuat Sezgin'in yaptığı öğretmenlik kutsal. Sen kimsin ki ne üdüğü bilinmez bir üniversitenin önünden girip arkasından çıkıp, basma kalıp kafayla öğretmenlik taslayip kutsaliyet atfediyorsun.

    Ülkede öğretmen teneffüs aralarında kadınsa alışveriş sitelerinde bir ton zirva satın alır, erkek se bilgisayar parçası, araba, ev bakar.

    Geçin bu işleri.

    (Yine de bir umut, istisnalar varsa hariç)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

    Eğitim uzaktan olsa bile öğretmenler okula gidip oradan eğitim vermelidir. Memurlar nasıl yapıyorsa sizde yapacaksınız. Buna itiraz eden kişi beleş maaş alma derdindedir.

    Sen üni okumuş branşlasmış öğretmenle lise mezunu vasıfsız devlete kapak atmış memurumu bir tutuyorsun. O memurun milyon tane alternatifini bulursunda öğretmenin bulamazsın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    Öğretmenler uzaktan eğitim versin fakat sağlık çalışanları da öğretmenleri uzaktan tedavi etsin.

    Tedaviyi doktor yaparda.. Doktor dışındakiler kim oluyor yahu.. Sağlık çalışanlarıymış.. Kimmiş bunlar.. O öğretmen olmasa köyde çoban, şehirde karılık ötesine geçemeyecek o saydıkların

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekilas

    Sen üni okumuş branşlasmış öğretmenle lise mezunu vasıfsız devlete kapak atmış memurumu bir tutuyorsun. O memurun milyon tane alternatifini bulursunda öğretmenin bulamazsın



    Alıntıları Göster
    Öğretmenler çok vasıflı belli oluyor.
    Kendini geliştiren öğretmenleri ayrı tutuyorum %90'ı memur kafasında bu işi sırf rahatlığı ile seçmiş kendini beğenmiş kişiler
    Bir çok tarih öğretmeninden daha iyi tarih biliyorumdur Böyle örnekleri çoğaltabilirim. Önüne gelen öğretmen kota yok sınırlama yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 31 Ağustos 2020; 1:23:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu sefer haklılar


    zaten okulda da olsalar açık 45.sayfayı okuyun diyorlar en azından okula kadar yorulmamış ve riski arttırmamış olurlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekilas

    Tedaviyi doktor yaparda.. Doktor dışındakiler kim oluyor yahu.. Sağlık çalışanlarıymış.. Kimmiş bunlar.. O öğretmen olmasa köyde çoban, şehirde karılık ötesine geçemeyecek o saydıkların



    Alıntıları Göster

    Yok. Öyle olmuyor o iş.



    Bu ülkede bir insan gerçekten işinde iyi olduğu için bir yerlere gelmişse öğretmenler sayesinde değil öğretmenlere rağmen geliyor.

  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşım yoruldum sizin gibilerden öğretmen diyoruz nasıl ibni Haldun farabiye geldi olay ne kadar saçmalanabiliyorsa o kadar saçmalamışsın bi de ne idüğü belirsiz üniversite demişsin harbiden yaşın kaç yorma beni böyle boş konuşmalarla . Öğretmenlik kaldırılsın mı istiyorsun ne istiyorsunuz öğretmenlerden bu kadar da fazla ya . Şunu anladım Dh boş konuşma yeri kim ne kadar saçmalayabilirse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt

    Öğretmenler yılda 100gün çalışmıyor. Ondan sonra maaşı beğenmiyorlar. Özel ders ücretlerini saymıyorum bile.

    Tabi bu söylediklerim. Devlet bünyesinde kadrolu çalışanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bak anlamadığın ne anlamıyorum. Ahaha dememe laf atıyorsun yani benim konuşma tarzıma laf yapıyorsun bende istediğim gibi konuşurum diyorum. Ama tabiki genelleme yapıp belirli bir gruba karşı birşey söyleyecek kadar da duyarsız karaktersiz değilim. Bilmem anlatabildim mi? Ben senin konuşma şekline değil görüşüne bile yaptığınız genel kanıya sinirlenerek yazdım. Bunu anlamamak çok güç olmamalı. Mesleğe gelince evet sana göre tuhaf gelebilir çünkü sen yapamayacağını düşünürsün yada etrafında yapan yoktur. Çok zor birşey değil bu. Kaldiki psikoloji bilimi dışında sosyoloji de bitirdim üstüne de askeriye çıkışlı bir doktorum. Benim isim insanları tedavi etmekse önce anlamalıyım. Gerçi sen suratına bakıp ilacini yazıp tamam çık deyim siradakiiii diye bağıran doktorları tercih edersin eminim. Çünkü sizler için bir bölümü bitirmenin tek mantığı meslek... anlama ni da beklemiyorum ama yargılamakta sana düşmez. Ayrıca öğretmen savunucusu değilim herhangi bir meslek grubuna genel intiba üzerinden yüklenmez sayginsizlastirmak zaten gelecek nesli sayginsiz bir nesil haline getirmekten başka birseye yaramaz. Bir meslek grubuna topluca bir ithamda bulunmak saygı çerçevesi içinde asla olmaz. İçlerinde nede güzel işini yapan insanlar vardır bu mesajlarım onlar içindir. Ama tabi bunu anlamaya çok yeltenecegini sanmam. Çünkü,işine geldiğini geldiği gibi anlamak daha kolay. Ayrıca yok psikoloji okuyanların kafasında sorun oluyor yok bilmem ne gibi genel kani yaratıp aynı şeye devam ederek birşey olacağını sanıyorsun ama yazık.
    Profil kısmına gelirsek sosyal medya kullanmıyorum ama buraya kayıt olurken birkaç bilgi girmek yerine facebook ile kayıt olusturdum o doğum tarihi de otomatik yazılmış oğlumun doğum tarihidir. Ama inanma ni da beklemem umurumda da olmaz.
    Kaldı ki bir de yok velet bilmem ne diye güya aklında hakaret ediyorsun. Birşey soyleyim mi acınası haldesin. İstediğini yaz sana cevabim olmayacak artik. Çünkü bir velet kadar bile olamamış birine birşey söylecek değilim. Çocukluğuna verip geçerim.
    Şimdi bu mesajın altına inanmadım yok bilmem ne gibi zorvalayacaksan durma aynı çizgide devam et çünkü sen ancak bu olabilirsin daha fazlası sana ağır gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocanq -- 31 Ağustos 2020; 11:34:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • O kadar da değil.geçen eğitim öğretim sezonunda 6 ay çalıştık,6 aydır da yatıyoruz.ocak,şubata kadar da yatmaya devam edecez gibi!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt

    Nasil 6 ay çalistiniz.

    Hafta sonunuz yok.

    Gunde belki 4 belki 3 derse giriyorsunuz. Bir ders 40dk.

    1 ocak. Ve yariyil tatili.

    23 nisan

    1 mayis

    19 mayis

    Ramazan bayrami 10gun

    15 temmuz.

    Kurban bayrami

    30 agustos

    Yazlik ara tatil.

    Yillik izin.

    Elini vijdanina koy bedensel bir yorgunluğunuz da yok.

    Bunu da buraya birakiyorum.

    2019'de hafta sonu tatili 104 gün olacak. Hafta sonuna denk gelmeyen bayram günleri de eklendiğinde 2019'da tatil yapılacak gün sayısı 121.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt

    Sen hala yazıyor musun ya? Hadi gülüm ya. Bir de uzun uzun yazmış.


    18 yaşında olduğunu mesajında yazmışın profilini kim takar? Utanmadan psikoloji üzerine yüksek lisans diyorsun.

    Daha yaratıcı olup oğlum kullanıyordu hesabı yazsaydın daha kolaydı.


    Sosyoloji okumuş, psikoloji var ve askeriye çıkışlı doktor. Arada mühendislik fakültesi, hukuk falan olsa bir de açıktan işletme okusan voltranı oluşturdun demektir. Askeriye çıkışlı doktor ne demek?


    Sen bir de daha çok vergi ödüyorum diyordun. Şimdi bir yerlerden bordro falan eklersen hiç şaşırmam. Gerçek hayatta seni tanıyanların işi zor tek ayak üzerinde kırk yalan söyleyen birisin. İnandırdığını da sanıyorsun herhalde. Profili gizlemiş sanki görmedim.

  • milli eğitim bakanı eminim bu hesabı takip ediyor ve isteklerini dikkate alıyordur.  

    hatta bakan eğitimi twitterdan yönetiyor bence sorunlar orada tartışılıyor  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 31 Ağustos 2020; 16:50:0 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Tamda dediğim gibi ahahah sektirmiyorsun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.