Şimdi Ara

rx 470 macun yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün bir gaza gelip 2016 da aldğım msi rx 470'in bugün macununu değiştirdim.önceden gta v girince 5 ila 10 dk arasında 90 dereceyi geçip kapanıyordu.şimdi 70-75 derece arası geziyor.odam sıcak 30 derece civarı.kasada 1 ön 1 arka fan var.



  • sorunuzu tam anlamadım eskiden 90 derecede kapanıyor şimdi 75 dereceye indi yine mi kapanıyor ? eğer öyleyse pc kapanmaları genelde işlemci ısısından olur işlemci macununu değiştirip hava soğutma yada sıvı soğutma takın
  • 15 derece saglam oynamis normalde 5 bilemedin 10 derece fark olmaz alindigindan beri ilk kez degisti heraldeki 15 derece fark olmus :)
  • Aynen 4 yıldır çalışıyor kart baya fark etti.
  • GodPan kullanıcısına yanıt
    karttan memnun musunuz? en azından 2-3 yıl ömrü daha var mı sizce? almayı düşünüyorum r7 370'im yandı ekran kartım YOK şu an. Yeni nesil donanımları alacak bütçem yok zaten işlemcim de yeni nesil donanımlar için pek uygun değil bence. (3. nesil i5 var)

    700-800 tl arası teşhir ürünleri var mağazalarda onlardan birini almayı düşünüyorum. Seneye anakart işlemci ram yenilemesi yaptıktan sonra öbür yıl ya da bir sonraki yıl en yeni nesile geçebilirim bu süre zarfında beni tatmin edecek bir karta ihtiyacım var. Grafik sapığı değilim fakat en azından medium ayarlarda oynamak isterim.
  • birdofchaos kullanıcısına yanıt
    Memnumum.3 yıl olmasada 2 yıl daha ömrü var bence.Şuan yeni oyunları medium ayarda oynatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armagan_60

    sorunuzu tam anlamadım eskiden 90 derecede kapanıyor şimdi 75 dereceye indi yine mi kapanıyor ? eğer öyleyse pc kapanmaları genelde işlemci ısısından olur işlemci macununu değiştirip hava soğutma yada sıvı soğutma takın
    " pc kapanmaları genelde işlemci ısısından olur " dediniz,
    benim pc oynarken bazen, görüntü sabit kalıp kilitleniyor ve pc'yi kapatmaktan başka seçeneğim kalmıyor, acaba bu neden olur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 2 Eylül 2020; 23:23:1 >
  • limbesh kullanıcısına yanıt
    İşlemci ısısı dediğim gibi kaliteli termal macun ile güçlü bir sogutma sistemiyle beraber kasa ici hava dolasimi ıyi olmalı kilitlendiği anda muhtemel işlemci ısısı 90 uzeridir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.