Şimdi Ara

2010 Chevrolet Cruze çekiş düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. 2010 model 113 hp 135 bin km'de bir cruze sahibiyim. 121 bin km'deyken ikinci el olarak satın aldım. araçta bazı sorunlar yaşıyorum ve burada konu hakkında bilgi sahibi ya da daha önce başına gelmiş arkadaşlar olabileceğini düşündüm. 


    Araçta özellikle sıcak havalarda yoğun bir çekiş düşüklüğü oluyor. orta eğimli bir yokuşta vitesi 2'ye atamadığım oluyor. ya da hafif rampa bir yolda 2. viteste arabayı devirlendirsem de 3. vitese atamıyorum. Çok da dik olmayan yokuşlarda 1'e düşmek zorunda kalıyorum bazen.

    Bu atmosferik bir araba olduğu için çok birşey beklemiyorum zaten ama beklenenden çok fazla çekiş düşüklüğü yaşıyorum.


    İşin ilginci bu durum bazen azalıyor, sıcak havalarda çok daha yoğun hissediliyor.


    Nasıl bir yol izmelek gerekir, önce neler kontrol edilmeli?

    bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.




  • Motor arıza ışığı yada beyinde bulunan koda bakılması gerekli, , bu sorunun bir çok nedeni olabilir.Arkadaşlar bakımsız sorunlu araç gitmez, zamanında yağ değişimi yapılmamış, yağ kanalları tıkalı, selonoid valfi bozuk yada kirli, eksantrik dişlileri bozuk, 47 numaralı sigorta atmış, otomatik ise yağı zamanında değişmemiş, manuel ise baskı balatası bitmiş, antifrizsiz araç kullanılmış gaz kelebeği hortumlar tıkalı, gazda regülatör yada enjektör leri arızalı, triger kayışı değişmiş ama sente ayarı bozuk yapılmış, buji ve bobini zamanında değişmemiş araçlar tabiki gitmez, bakımsız Cruze kendini hemen gitmeyerek belli eder, araçlar rampada ağır falan kalmıyor siz bakım yaptırmadığınız için performans düşüyor. Biraz uzun oldu ama sorun bunlardan kaynaklı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 30 Ağustos 2020; 8:42:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.