Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kinemania Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
14.794
Cevap
260
Favori
1.013.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasva

    Şu an da 12 ile 12 pro ön satışta. Daha gönderim başlamadı. Apple, hepsiburada, Vatan gibi yerlerden ön sipariş verebilirsin.

    İphone 12 Mini nin nezaman satışa çıkacağı bellimi peki. Tarih varmı.

  • taner_06 kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonu gibi söylentiler var ama resmî ve kesin bir tarih yok şu an için.
  • SnHerbokolog kullanıcısına yanıt
    Tum ip12 serisinin en guzel rengi..
  • peacefulmoment P kullanıcısına yanıt
    Yani bence hatali bir durum var, 1₺ dahi olsa kabul etmeleri gerekirdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le7els

    tamamen rekabet amacıya piyasaya sürülmüş bir ürün çok fazla satmayacak bundan eminim.

    Çok fazla satmayacaktan kastın nedir? 1 yıl içinde 5 milyon adetin üzerinde satılır diye tahmin ediyorum. Senin tahminin nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemans

    12 miniye 10.500 vereceğime düz 12 ye 11.500 veririm.O kadar küçük ekran da iyi değil bazen insanın gözlerini bozarcasına okunmuyor yazılar.Batarya da cabası.Bu sene apple ın ekranları 90 veya 120 hz ile getirmemesi gerçekten büyük ayıp.İphone 11 serisine sahip arkadaşların 12 ye geçmesi gereksiz hele ki ekonomik sıkıntıya girecekseniz hiç denemeyin bile.


    O değil de geçen mediamarkt ip11 pro 512gb 12.500 e sattı.Onu almadık bu saatten sonra da indirime girmez heralde düz 12 10bin seviyesine düşerse alınabilir diye düşünüyorum.Bir de ilk parti üretim cihazlarda genelde sıkıntılar çıkabiliyor.Benim gibi bursa da falan oturuyorsanız bu virüste istanbul a gidip değiştiremeyiz de.Airpods aldım kutu gıcırtılı bunu bile değiştiremiyorum burda telefon olsa büyük sıkıntı.Ben bekleyeceğim sanırım piyasa çok değişken.Iphone se 2020 alan arkadaşlar fiyatı düşmez denilen apple ı da gördük bu sene.Hepsi pişman.

    12 mininin olayı küçük olması zaten. Küçük boyutta cihaz isteyen ona yönelmeli.





  • smilodon22__ kullanıcısına yanıt

    Hocam destek nerede gözüküyor ben sadece fiyat teklifini görebiliyorum yardımcı olabilir misiniz?Listede olan telefonlara 700 lira destek mi yapıyorlar

  • Hepsiburadadan beyaz iPhone 12 siparişi verdim. Ertesi gün kargoda yazıyordu. Şimdi 4 aralık cumaya dönmüş.


    Edit: Dün 10.999 tl ye satılan 128 gb şu an 11.499 olmuş. 4 aralıkta stoklarda olacaktır diye de güncellenmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortfinger -- 1 Aralık 2020; 12:1:10 >
  • hızlı sarj için öneri var mı arkadaşlar? hangisi alınmalı?

  • enistayn E kullanıcısına yanıt

    Hocam durum biraz karışık ve mantıksız geliyor bana.


    Hepsiburadadaki açıklama :

    "Müşteri tarafından Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanya kapsamında cihaz tutarına ek 700TL’den faydalanabilmek için “Nakit olarak almak istiyorum” alanından başvuru yapılır. Müşterinin bu kampanyadan yararlanabilmesi için iPhone 12 model telefonlardan birini satın alması ve ürün bedelinin tamamını ödemesi gerekir.

    Başvuru sonrasında müşteri tarafından gönderilen cep telefonunun beyan ettiği özelliklere uygun olması ve müşteri tarafından iPhone 12 model telefonlardan birini satın alınması halinde başvuru sırasında teklif edilen cihaz tutarı müşterinin belirttiği hesabına aktarılır. Müşteri, ödemenin yapılacağı banka hesap bilgilerini eksiksiz, tam ve doğru olarak belirtmek zorundadır. Müşteri adı ile hesap bilgisi sahibi adı aynı olmak zorundadır. Aksi takdirde, Hepsiburada' nın hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    iPhone 12 model telefonlardan birini satın alan müşterilerin Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyasına başvurusu esnasında ekranının son kısmında teklif olarak yer alan tutar müşteriye aktarılacak toplam tutar olmayıp bu tutar başvuru tamamlandığında sunulan cihaz teklif tutarıdır. Cihaz teklif tutarına ek olarak ödenecek olan 700 TL, süreç tamamlandığında Hepsiburada tarafından müşterinin ödeme yapmış olduğu kartına iade edilecektir."



    Yani 700TL destek için nakit seçmen gerekiyormuş nakit seçersen 4320TL nakit veriyor +700TL karta iade yapıyormuş ama hediye çeki seçersen zaten 5000TL veriyor (iPhone X 256) aynı hesaba gelmiyor mu? + Hediye çeki alıp karta iade süreci ile falanda uğraşmadan direk aradaki tutarı ödemiş olmaz mıyız?





  • cemeksioglu kullanıcısına yanıt

    Bu kampanyada sizin telefonunuz özelinde hediye çeki ve nakit para arasında fark çıkmamış ama çoğu telefonda çıkıyor. Örneğin iphone 7 için hediye çeki 2000 lira, nakit alımda 1800 lira teklif ediyorlar. Üzerine 700 lira da karta iade ettikleri için aslında telefona 2500 lira fiyat vermiş oluyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt

    satmayacak ve seneye böyle bir model görmeyeceğiz. benim öngörüşüm bu şekilde.

  • Le7els kullanıcısına yanıt
    Koca Apple böyle bir şeyi öngörememiş sen öngördün yani öyle mi? Bak sen şu Apple’ın yediği halta. Nasıl kestiremez satamayacaklarını?
  • Kasva kullanıcısına yanıt

    ben rekabet için çıkarttığını düşünüyorum. seneye 13 konusunda alıntılayın tekrar konuşalım.

  • Le7els kullanıcısına yanıt
    İple çekiyorum hocam. O zamana kadar dikkat edin kendinize. Seneye tekrar görüşmek üzere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hızlı sarj için öneri var mı arkadaşlar? hangisi alınmalı?

    20 Watt şarj cihazı yeterli hocam.Orjinal pahalı ama en azından güvenilirdir diye düşünüyorum.Eğer MacBook Air varsa 30 Watt alıp bütün cihazları tek adaptörle şarj edebilirsiniz.

  • Kasva kullanıcısına yanıt

    kendi öngörümle şarj soketi kalkacak mage safe şarj aygıtı zorunlu aldıracaklar. katlanır model çıkartacaklar. çünkü iphone 7 de kulaklık girişi kalktı. hemen arkasından airpods piyasaya sürdü. şimdide airpodsuz iphone kulanan yok gibi. küçük ekran olarak se3 modeli çıkar o ayrı. normal eylül tanıtımında mini modeli çıkmayacak katlanır model çıkacaktır seneye.

  • Arkadaşlar 11 Pro Max ile düz 12 arasında kalan birisine tavsiyeleriniz neler olur? Ben 12 tarafında gibiyim ama 11 Pro Max almalısın diyenlerde var. Dayanıklılığı, 5G desteği (Şuan ülkemizde olmasa da 2022 gibi olacak diyorlar) ve A14 aklımı çelen sebepler 12 tarafına. Sizce hangisi alınmalı?


    Uzun zamanlı kullanmayı düşünüyorum yani en az 4-5yıl gibi kullarım gibi.

  • Le7els kullanıcısına yanıt

    Ben Apple’ın yakın zamanda katlanabilir ekranlı bir telefon çıkaracağına ihtimal vermiyorum. Apple, teknolojilerin olgunlaşmasını bekleyen bir firma. Katlanabilir ekran teknolojisi daha istenilen noktalarda değil. Mini modeli de bundan sonra devam edecektir, takip ettiğim kadarıyla globalde Mini modeline epey ilgi var. Hatta, Android üreticilerinin Apple’dan örnek alarak amiral gemisi Mini modellerine ağırlık vereceğini düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le7els kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam Apple mesajınızı görürse bu şekilde yol izlemeye gayret eder umarım. Siz haritayı çıkarmışsınız, boşuna seneye ne yapsak diye düşünmesinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasva -- 1 Aralık 2020; 17:41:19 >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.