Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.051
Cevap
64
Favori
133.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wagner kullanıcısına yanıt
    Sorunun kaynağının yazılım mı donanım olduğuna bağlı olarak değişir. Eğer sorun ekrandaki üretim hatası ise update ile düzeltilmesi çok zor.
  • Bu arada, tableti kutudan çıkan 15W şarj cihazı ile şarj edince "Hızlı şarj", 25W şarj cihazı ile şarj edince "Süper hızlı şarj", 45W şarj cihazı ile şarj edince de "Süper hızlı şarj 2.0" yazıyor. Tam şarj sürelerini henüz test edemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Eylül 2020; 23:58:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    45W S7 Plus haric uyumlu Samsung telefonlarinda kayda deger bir farkla daha da hizli sarj etmedigi soyleniyor! Lakin Tab S7 lerin hepsi Snapdragon 865 Plus olmasi ile belki de Super Hizli Sarj 2.0 ibaresinden ote gercek manada da daha da hizli edebilir.

    Cihaz elime gecmedi lakin bende 60- 65W sarj destekleyen bircok sarj adaptorum de var ve sahsen de test edemiyorum .

    Bir ara paylasirin testlerinde.

    Belki biliyorsundur ama yine de ifade edeyim : Esit sarj seviyesinde iken gozlem yapilmali yani SIFIR sarjda iken sarj edilmesi tek seferde tamamlanmasi fatkli sarjlar cihazlari ile .
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-10-plus-45w-charger-doesnt-offer-much-over-25w/

    Kutudan cikana nazaran 25W ile 45W arasinda telefonlardaki gibi ayni olursa hayal kirikligi da olusur ve 45W alinmasinin bir espirisi de kalmaz olacaktir.




  • https://samfrew.com/model/SM-T970/region/EUX/

    Eylul Guncellemesini de iceriyor ve Turkiye icin daha yayinlanmamistir. Cihaz sahipleri yukleyebilir... HOME_CSC ile yazilimi atarsaniz sanki cihazdan guncelleme geliyrmuscasina mevcut hicbirseyiniz silinmez korunur.




    SM-T970/EUX/T970XXU1ATI2/T970OXM1ATI2/T970XXU1ATI2/T970XXU1ATI2


    SamFirm ile EUX Avrupa Birligi olarak secilirse en gunceli indirebilirsiniz .


    https://samfrew.com/model/SM-T970/




  • Hocam 1 haftalık cihaza güncelleme flashlamayı öneriyorsunuz :) Samsung'un böyle kritik güncellemeleri hemen yayınlaması lazım tüm ülkelerde. İlk izlenim önemlidir sonuçta ve iade süresi içindeyken böyle patchlerin zamanında gelmemesi pek umut vermiyor cihazın geleceği konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wagner kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemeleri sizin için bu kadar önemli ise, cihazı şimdiden iade edin bence. Samsung en erken ayda 1, büyük ihtimalle de 3 ayda bir verecektir. Güncelleme alma önceliğiniz ise, Apple sizi daha mutlu eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Eylül 2020; 13:41:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bunu yaparken cihazın brick olma ihtimali durumunda garanti kapsamı dışına çıkar mı?
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Aslında güvenlik güncellemeleri o kadar önemli değil fakat mesela Eylül güncellemesinde dokunmatik ekrandaki hassaslık konusunda iyileştirmeler yapılmış. Bu cihazın kullanımını epey etkiliyor ve bu tarz direkt cihazda bir sorunu çözmeye yönelik güncellemelerin bana kalırsa hızlı gelmesi gerekiyor. Sıradan güvenlik güncellemeleri geç gelebilir, çok da sorun olmaz. Keşke böyle sıkıntılar olmasa çünkü diğer herşeyi çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 6 Eylül 2020; 13:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aquaregia kullanıcısına yanıt
    Teknik Servislik seviyede bir ariza da olabilir ( genel varsayim acisindan ) ama burada sorun bizlerden degil cihazin kendisinden kaynaklidir. Brick olma riski Boot Loader faslinda olabilir... Bizler sadece tesadufen tetiklemis oluruz cunki sorun zaten varmis zaman meselesiymis diye farkina variriz veya varmayiz. Ama bu durum genelde pek karsilasilmaz.

    Baska ulkelerin yazilimini atarken HOME_CSC kismi Mutli CSC Turkiye de dahil ise sorun olmaz. Servise o halde bile gitse tekrar yazilim atilacagi icin fark edilmez .

    Ama Combination Firmware ( bir tur servis yazilimi ozeldir ayrica indirilir heryerde bulunmaz ) ile cihaz urun kodunu ulkesini degistirirseniz serviste yazilim atilsa bile ulke urun kodu degismemis olur. Gerci ileri seviye teknik servis elemanlair bunu bilir cozer ama standart servislerde bu sekilde ileri seviye yazilim atma yoktur.

    Samsung Teknik Servislerinde Fenrir uygulamasi ile yazilim atiliyor. Odin de eskiden beri kullaniliyor resmi Samsung yazilim atma programlarindan.


    Brick ihtimali bunca yildir defalarca yaptim karsilasmadim. Olsa olsa soft brick olur ki yazilimsaldir ve cozumu de kolaydir kendiniz de duzeltirsiniz.

    Boot Loader surumu ayni veya yukek olanlarda sorunsuz yapilir lakin Boot Loader i dusuk bir yazilim atmak yazilimsal risktir donanimsal risk degildir yani soft brick olabilir.


    Combination Firmware ile Bootloader Version dusurme de varmis deniliyor ama sahsen bir yildan fazladir bilmeme ragmen hic deneme teyid etme firsatim olmadi :/ :) ... Eylul Guncellemesi ile Bootloader surumu 1 dir bir artis yoktur yani neticede Turkiye yazilimina da donus yapilabilir


    Her daim dikkat edilmesi gerekenler : Kullanilan bilgisayar bataryali / UPS ( kesintisiz guc kaynakli ) olmasi ki elektirk kesilmelerinde islemler yarida kalmasin diye. Gerci soft brick olur ayni adimlar bastan yapilir sorun giderilir.

    Kullanilan data kablosu ideal zedelenmemis olmali ...

    Bilgisayarinizda ortalama 15 GB bos alan olsun ...


    Nasil yapilir benzerligi ile Note9 Anakonusunda da talimatlariyla aciklamistir.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131176877


    Cihaz elime gectiginde icerikleri Tab S7 Plus olarak tekrardan derleyip ilk sayfamiza atacagim .
















  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Nerede yazıyor? Ben 45W sarj takınca ekran kapalı iken hızlı şarj ibaresi çıkıyor sadece 60 w laptop şarjı da takınca yine hızlı sarj yazısı çıkıyor. Siz nereden bakıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt
    Ekran kapalı iken çift tıklayınca yazıyor. Ayrıca şarj aletini takınca da yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeli kılıf hakkında bir bilgisi olan var mı? Tablet elime ulaşalı birkaç gün oldu ancak kılıf ne durumda bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben görüştüm bugün tablet tesliminden 7 is günü sonra dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byfatihy B kullanıcısına yanıt
    Saçma işlerde bu Samsung'un üzerine yok. Sanki alışma evresi vermişler gibi süre mi koymuşlar klavyeyi teslim etmek için...

    Cuma günü canlı sohbet üzerinden yazışma üzerine beni bir müşteri temsilcisi aradı. Cihazın teslim tarihinin geciktiğini ilgili birime iletmek için süre istedi. Ertesi günü başka bir temsilci telefon edip benim konuştuğumun hafta sonu mesaisi olmadığını ve pazartesi ilgileneceğini haber verdi. İnanılmaz işlere imza atıyorlar maşallah.
  • Tableti teslim alan arkadaşlar, izlenimleriniz nasıl? Ekranı denildiği kadar iyi mi, cihaz performansı akıcı mı ?
  • thevertia T kullanıcısına yanıt
    Ekranı ve performansına diyecek laf yok tek kusuru kamerası benim için....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün 45W şarj adaptörü ile şarj hızı ölçümü yaptım. Tabletin şarjı %0'a düştü ve kendiliğinden kapandı. Daha sonra bu şekilde kapalı iken şarja taktım. Sonuçlar tam olarak şöyle:

    30 dakika: %0 --> %43
    60 dakika: %83
    75 dakika: %93
    85 dakika: %97
    90 dakika: %100

    Tam olarak 90 dakikada 0'dan 100'e geldi. 11:31'de başladı, 13:01'de bitti. Yuvarlak hesap 10000 mAh bataryayı şarj için gayet iyi bir süre bence.

    Şarj tekrar sıfırlanınca bu sefer 25W şarj adaptörü ile deneyeceğim. Bakalım arada ne kadar fark olacak.
  • Samsung %50 indirimli kılıf kampanyasından da vazgeçmiş. Telefon ile kılıf hakkında bilgi almak istediğimde bu hafta dediler ama, söyleme tonları çok inandırıcı gelmedi bana! Farklı bir bilgi alan olursa burada paylaşması iyi olur. En azından baskıya devam ederiz... Bence sorun merkezi tedarikte, ürün beklenmedik bir talep görünce planlamada ciddi sapma oldu, ama yine de ürün kadar kılıf tedarik ve üretimi planlamak lazım değil mi, hele ki böyle bir hediye kampanyası yapıyorsan! Kampanya güzel - operasyon ve planlama feci maalesef... Daha da fena olan sağlıklı bilgiye ulaşamıyor olmamız.
  • Almadığıma çok pişmanım
    Klavyeli şekilde alıpda pişman olan varsa bana satabilir aynı fiyattan alırım :))
    Yada inş hemen bi klavye kampanyası daha yaparlar
    Hay kafama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.