Şimdi Ara

Kargo şubesi açmak için ne kadar bütçe lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bir kargo şubesi açmayı daha doğrusu bayilik almayı düşünüyorum. Aras kargo, mng, yurtiçi vesaire. Yaşadığım yer mobil şube olarak geçiyor sadece dağıtıma geliyor araçlar. Ptt haricinde kargonuzu yollamak için 20 kilometre yol gitmeniz lazım diğer ilçeye. İnternetten araştırdım fakat bu konuya dair fiyat bulamadım, İş yerim var iş yerim işlek bir yerde bilgili arkadaşlar var ise bilgilendirirlerse memnun olurum.




  • Merhabalar, konuyla alakalı tecrübe edinebildiniz mi? Ya da ne tür bilgilere ulaşabildiniz? Veya bu işe girdiniz mi? :)

  • kendi iş yeriniz varsa en büyük masraf kalemi dağıtım araçları olacaktır.

  • İş yeri var. Dağıtım araçları da bir şekilde halledilir. Önemli olan kâr marjları. Bu işe girdiğin zaman getirisi nasıl olmalı?

    Örneğin mesela 100.000 nüfuslu bi ilçede DHL ve UPS gibi büyük global kargo şirketlerinin şubesi yok. Bunlar buralarda iş yapabilir mi? Diğer tüm kargo şirketleri var (Sürat,Aras,Yurtiçi,Ptt vs.) ama bu büyük başlı kargo şirketleri yok. Sizce iş yapabilir mi, Ne düşünüyorsunuz?

  • maxi54 M kullanıcısına yanıt

    Yapmaz ptt vardir en kotu devletin kargosu en ucuz oluyor. Ozel kargo gibi olmaz ki ozel kargolar paraya tapiyor

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    En ucuz olabilir ama en hızlısı olduğu da söylenemez. Bence şu dönemde kargo sektörü büyüyen bir sektör olduğu için iş yapacağını düşünüyorum. Benim fikrimi çürütebilecek tecrübeli biri veya bir yakınının böyle böyle bu işlerden gidip patlaması lazım.
  • maxi54 M kullanıcısına yanıt

    Aps iyi valla ptt de Ankara Antep arasi 2 gunde gitti kargo   Fakat biraz pahali oluyor, is yaparda bu devirde gecici su pandemi keske hic bitmese diyorum ama asi bulundu 3-4 aya finito olur gelecege donuk olmaz.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    İşe müşteri bakış açısıyla bakmamak lazım, gelenden çok giden kargo kazandırır diye biliyorum yani kâr marjı daha yüksek. Bulunduğun bölgede iyi bir reklam ve sürekli kargoyla uğraşan işyerlerini bağladın mı (belli bir süre diğer kargolara göre daha düşük ya da yakın kâr marjı tutmak gerek) sabit getirin olur az çok. İşyerleri haricinde normal kargo göndermek isteyen müşteri de primin olur ekstra kazanç yani. Zaten isim bedeli falan da istemiyor bu dediğim firmalar sanırım. Aslında iş kısaca Kaliteli iş ve Doğru kullanıcıya yapılacak reklam ile olacağını düşünüyorum. İlçede olmasını geçtim tüm il de bile 1 şubeden fazla yok bu firmalar.
  • maxi54 M kullanıcısına yanıt

    Bende diyorum ki o isyerleri ptt ile calisiyordur. Cunku ptt de guvence var. Hakkini arayabiliyorsun, gumruk paketlerini bile onlar getiriyor. Parani riske etme arac alacan 5 tane 250 bin tl, personel su bu derken 300-350 bin tl gidecek cepten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.