Şimdi Ara

Galaxy Tab S7 serisi tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wagner

    Bir senedir iPad kullanan biri olarak şunu söyleyecek kadar tecrübem oldu; performans her şey değildir..


    Kağıt üzerinde A12Z daha güçlü, kimse bunu inkar edemez, fakat iPadOS hala çok kısıtlı. Split window sadece yatay ve 50/50 veya 25/75(veya 75/25) boyutlarında yapılabiliyor mesela. Ben tableti portre modda tutup üstte video açıp altta not almak istiyorum fakat iPadOS buna izin vermiyor. Slide over yapmışlar iyi güzel ama boyutunu değiştiremiyorsunuz, yerini de ya sağ ya sol yapabiliyorsunuz. Sen git dünyanın en güçlü mobil işlemcisini yap, sonra işletim sistemine böyle kısıtlamalar koy..


    Samsungda pop up multi window olarak açıyorsunuz destekleyen uygulamayı(çoğu destekliyor), istediğiniz yere koyup istediğiniz boyuta getirebiliyorsunuz. Ekranın sağ üstüne küçücük Youtube penceresi mi koymak istiyorsun? Her şey mümkün neredeyse.


    Daha sonra iPad'de Chrome kullanıyorsanız bazen pdf dosyası indirmek bile uğraştırıyor. Ben şu ana kadar hiç androidde nasıl pdf indirilir araştırmadım ama iPad'de şunu nasıl yaparım, bunu nasıl yaparım diye sürekli araştırmam gerekiyor ve bunlar Android'de çok çok basit yapılabilen şeyler. Daha iPad'e harici ssd bağlamayı denemedim mesela ama eminim onun da kısıtlamaları vardır, filesystem vs. sıkıntısı.


    Bunlar düzelmeden iPad'in işlemcisi bence resmen harcanıyor. Bir de bir kaç kıyaslama videosu izledim ve Tab S6'daki SD855 bile uygulamaları A12X/Z'li iPad Pro ile neredeyse aynı hızda açıyor. Tek fark video renderingde falan ortaya çıkar tahminim.

    Üstte video açıp altta not almak benim en büyük ihtiyacımdı. Ben ipad almak istordum ama ios 14 de bu bahsettiğimiz özellik gelebilir mi acaba? Sizce video açıp not almak için en iyi samsung mu? Ben çizim yapmayacağım, defter niyetine kulanacağım. Bu yüzden aklımda ipad pro 12,9 ya da s7 plus var. Müsiat olduğunuzda fikrinizi yazarsanız sevinirim.

  • yekzan Y kullanıcısına yanıt

    Keşke bilsem de ona göre seçim yapsam. Fakat şu ana kadar duyurmadıklarına göre geleceğini sanmıyorum çünkü Samsung'dan ciddi anlamda eksik oldukları bir konu multitasking ve bu konuda yenilikleri olsaydı eminim duyururlardı. O yüzden pek bir umudum yok yakın zamanda geleceğine dair. Ben de seçimimi Tab S7+'dan yana kullanacağım bu yüzden. Yanında gelen klavyeli kılıf da cabası.

  • wagner kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bir de iki gün önce 2.el iPad Pro 11 inç (2018) modele bakarken cihazın yamuk olduğunu gördüm. Satan kişi olan 2.el telefoncu da ben söyleyince farketti. Tabi hangi şartlarda eğildiğini bilemeyiz ama şu her yerini kapatan ucuz bir kılıfın da içindeydi. Bu endişelerim dışında apple ekosistemini seviyorum, telefonum da iPhone ama şu kolay yamulma ve çoklu ekran işi benim önümdeki engeller.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yekzan Y kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Bir önceki mesajda üstte video açıp altta not almak için en iyi tableti sormuşsunuz. Benim not alabilen tek bir Android tabletim oldu, o da Galaxy Tab A 10.1 2016 modeli (SM-P580). Geçen seneye kadar o tableti kullandım ve multitasking özelliklerini sonuna kadar kullandım. Youtube penceresi açıp küçültüp (split screen bile değil), ekranın üstlerinde bir yere koyuyordum ve ekranın tamamını kullanan not alma uygulamasında da not alıyordum mesela. Daha sonra kalem kullanma tecrübesi daha iyi diye düz iPad'e geçtim ve bir çok açıdan eksikliklerini gördüm. Bunların en ciddi olanı multitasking bence. Keşke Samsung ürünlerinin ikinci el piyasası da Apple kadar iyi olsa da hiç tereddüt etmeden alabilsek. Bu durumda uzun vadede Apple cihazlar daha ucuza geliyor değerlerini korudukları için. Tabii burada cihaza bir şey olmadığını varsayıyorum. Olur da cihaza bir şey olursa Apple'ın tamir ücretleri konusunda ne kadar acımasız olduğunu biliyoruz. Bir de ekosisteme bağlıysanız durum farklı olabilir tabi. Benim tek Apple cihazım şu an kullandığım iPad 6, o yüzden değiştirmek zor olmayacak. Zaten geçen Android telefonumdan iPad'e bluetooth üzerinden dosya göndermeyi deneyip Apple cihazlara sadece diğer Apple cihazlardan dosya gönderilebildiğini okuyunca iyice soğudum tabletten. Samsung o açıdan daha rahat bir deneyim sunacak.

  • wagner kullanıcısına yanıt

    Android tabletlerde uygulamalar optmize edilmiyor tablet için.Tab s6 yı satıp iPad Pro aldım iPad os bence daha kaliteli bir sistem hem mağazası hem de yazılım olarak.

  • onboardx O kullanıcısına yanıt

    Tab s6 kullanmış ve çok memnun kalmış biri olarak şunu söyleyebilirim "içerik tüketen bir kullanıcı için, ipad pro tab s6 nın bile eline su dökemez" sharper 3d ve luma fasion gibi programlar da tab s7 için gelse tadından yenmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tab S7'de 120hz yenileme hızı var mı? Samsung'un sitesinde S7 60 hz, S7+ 120hz gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel cihaz ama pahalı be. O paralara xbox alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.