Şimdi Ara

Korkulan oldu! Günlük vaka sayısı yeniden 1000’in üzerine çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
10.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    ölen öğrenci değil annesi babası dedesi ninesi ölmekten beter olur öğrenci her gün ölür allah kimseyi düşürmesin o duruma...

  • Bayramdaki gezmelerin, el öpmelerin sonuçları ağır olacak. Okulların açılması çok korkutuyor. Ben üniversiteye İstanbul'da üç vesait ile gidiyorum. Metro ve Marmaray gibi toplu taşımalarda maske takılsa dahi mesafeyi koruyabilmek imkansız. Şu an bile kalabalık ve mesafesiz olan bu araçlar, okullar açılınca ne olur? Hele kampüse günde 40-50 bin öğrenci girip çıkıyor. Bu risk değil de nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 4 Ağustos 2020; 21:43:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet iyice saldı ee devlet büyüklerini örnek alıyorlar ne yapsınlar, üniler bir dönem daha uzaktan olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hastahaneler doldu hala 1k vaka açıklanması bile dalga geçmektir gelmiyor abi işte turist de gelmeyecek bu sene okulları açamayacağız bari halkın sağlığını düşünseler

  • biraz tepki çekiyoruz, hafiften 1000'in üzerine sabitleyelim.

  • Bir tasta 2 kus nasil vurulur anlatayim;

    Her gun verilen dusuk vaka sayisi insanlar uzerinde bana bulasmaz pisikolojisini tetikliyor, bunalan stres altinda olan halkta kendini sokaga atiyor (tabi tek neden stres degil). Sonuc olarakta, birisinin otelleri doluyor mevsiminde (tvde reklamlari bile donuyor), baskasininda hastahaneleri dolacak.

    Binanizin altindaki bakkala bile maskesiz inmeyin.

  • Eve dönüş haftasonu yasakları başlar muhtemelen. Eğitim falan başlamaz bu şartlarda imkanı yok. Uzaktan eğitim yapılır anca. Güvenirliği test edilmiş onaylanmış kalıcı bağışıklık yaratan bir aşı olmadıkça kimseye huzur yok.


    Büyükşehirlerde çalışmak zorunda olanların Allah yardımcısı olsun. Ofis ortamları çok sıkıntılı durumda.

  • Normalleşmeye erken başladık maalesef.Rize'de de çok vaka artışı var. Pandemi dönemininin ilk zamanlarından daha çok çekiniyorum şuan dışarı çıktığımda.

  • Sonunda değişti...




    Korkulan oldu! Günlük vaka sayısı yeniden 1000’in üzerine çıktı
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt

    Ya bırak Allah aşkına ben 48 senedir yaşadığım ülkeyi çok iyi tanıyorum. Kim ne yapabiliyor, kim ne yapamıyor, çok iyi gördüm yaşadım hepsini git başkalarına anlat bunları sen.


    Bugün valide dahiliyeye gitti rapor almak için. Taksim İlk yardım hastanesi. Meraktan sordum, sırf özellikle burada yazanlardan, "kalabalık mıydı?" dedim. "Yok 5-10 kişi vardı boştu" dedi. Sordum özellikle, "sadece senin gittiğin bölüm mü boştu?" "yok hastane boştu kimse yoktu" dedi. Kim dolduruyor ulan o zaman bu hastaneleri? Hayaletler mi?


    Allah hiçbir ülkeye herhalde ölümler, hastalıklar oluyor diye neredeyse göbek atacak bir muhalefet zihniyeti vermemiştir denk gele gele bize denk geldi 4 milyar yıllık dünya tarihinde.

    Arkadaş Aha ABD, İtalya, İspanya, Almanya Avrupa ülkeleri, Brezilya halleri ortada Bunlardan bir tanesinde çıkıp hükümete sen yalan söylüyorsun diyen var mıdır acaba ya bu nasıl bir şeydir ben çözemedim gitti.





  • Şaka gibi bayramın bitişinin hemen ertesi vakanın artması. Yalan olduğu buradan belli. Yakalanan çoktan yakalandı belki bana da bulaştı geçirdim. 1 milyonun üzerinde sadece bu ülkede var. Dünya geneli milyarları buldu

    Veya

    3-5 kişide var koskoca türkiyede. Dünyaca önlem alındı her ülkede 1-2 vaka ya da hiç yok. Sırf ekonomi patlıyor diye saçmalık bir virüs ortaya atıldı. Covid olmadığı halde covid den öldü diye sahte ölümler.

  • Bu ülke böyle devam ederse cok guzel gelişir(!)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Bizde üst kademeye laf atmak marifet diye yapılıyor sonrada bunla gurur duyuluyor.

    Bu çok kötü bir sosyal gelenek bu nedenle ben dahil yöneticilikten sıkılıyor hatta siyaset hiç düşünmüyor küçük yaştan beri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan bir otelde tatildeyim, otelin sayfasına girince covid ile mücadele kapmasında onu yaptık, bunu yaptım, şöyle önlem aldık zırvaları dolu. Gerçekte olan ise, girişte ateş ölçmekten anası ağlamış bir güvenlik görevlisi ve girişe konan bir tane antibakteriyal sprey 🤣🤣

    Ortak kullanım alanlarında klimalar çalışmıyor, çalışanlar sıcaktan bayılma noktasına gelmiş yarısında maske yok, olanların da burnu dışarıda 🤣 Hak veriyorum çocuklara, biz 5 dakika yemek alabilmek için zor dayandık. Allah yardımcıları olsun.


    Şuradan virüs kapmadan ayrılırsam ne mutlu bana.

    Demem o ki tv den tekrarlanan zirvalara kesinlikle inanmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 4 Ağustos 2020; 22:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tatil beldelerinde hiç bir mekan maske sormuyor müşteri gelsinde corona vb önemli degil herkez mekanlarda dip dibe bu mekanlar para yapan mekanlar olunca bodrum gibi yerlerde misal en az 200 den fazla insanla yemek yiyorsun hal böyle olunca ilk günlrer anlamıyorsun gidiyorsun bir yerlere sonra bi bakıyorsun coronasın bodrum gibi yerlerin denetlenmesi lazım mekanlar ful dolu hiç birinde maske yok calışanlarda yalandan iş olsun diye takıyor neden devlet tatil beldelerine birşey yapmıyor sorunun cevabı para olunca ellemiyorlar orayı bu vakalrın birazıda oradan gelenler ola bilir...

  • korkulan derken


    aslında beklenen oldu kimse takmıyor

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Veriler seyreltilmiş vaziyette diyebilirim. Bende sağlık personeliyim. Olayı yaşıyoruz. Sıkıntı şu 3 lü test ile sonuç pozitif olanları veriyorlar yani sadece pcr ile değil. Ölü sayısının düşük olmasıda bu test sistemi yüzünden. Öldükten sonra da pcr yapılıyor ve negatif çıkınca covid li denilmiyor. Hastaneler de hiç boş değil bu arada. İnsanlar yine saçma sapan nedenlerden hastanelere geliyor. Son gelen resmi yazıda tüm hastanelerin ameliyatları durdurması ve servislere hasta yatırılmaması söylendi. Her klinik yüzde 50 yatagını covid miş gibi boş bırakacak denildi. Çok zor değil bu yazılara ulaşmanız sağlıkla alakalı sitelere bakarsanız personelsaglık mymemur vs gibi sitelerde bu resmi yazıları görebilirsiniz. Hatta Facebook da sağlıkçı guruplarında hangi il ne yayınlamış ne demiş resmi yazıları görebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ülkemiz pandemi sürecini daha sıkı önlemlerle sürdürecek ekonomiye sahip değil, bakanlıklar ve yetkililer gerekeni yaptı demiyorum fakat insanımız böyle arkadaşlar, bugün hanginiz zorunluluk dışında dışarı çıkmıyor ?

    Bu sebeple kontrollü yeni normal deneniyor, hem ekonomi hem diğer çarkların dönmesi için buna mecburuz, haliyle vaka sayıları artmış azalmış buna takılmadan maksimum tedbirinizi alın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple ulkeyi kapatsinlar ! Ya da sayilari dahi aciklamasinlar. Boyle devam. Yok oyle belirli meslekler rilaks calissin parasini kazansin, bir kismi acliktan ölsün. Madem bu kadar korkuluyor, komple kapatin ulkeyi. Tedbirmis ? Ne tedbiri ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.