Şimdi Ara

PS4 Satışları 112.3 Milyonu Aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment, 1 Nisan 2020 ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasını kapsayan 2020 mali yılı ilk çeyrek finansal raporlarını paylaştı.

    PlayStation 4'ün dünya genelindeki toplam satış miktarı 112.3 milyonu aştı.

    İlk çeyrekte 1.9 milyon PlayStation 4 satıldı. Bu miktar, bir önceki mali yılın aynı çeyreğinden 1.3 milyon az.

    Şirket 30 Mart 2021'de sona erecek mali yıl içinde oyun ve ağ hizmetleri segmentinde 2.500 milyar yen (yaklaşık 23.5 milyar ABD doları) satış ve 240 milyar yen (yaklaşık 2.26 milyon ABD doları) işletme kârı öngörüyor.
     
    Ek istatistikler:
     
    - 30 Haziran 2020 itibarıyla PlayStation Plus abone sayısı 44.9 milyon. Bu miktar, bir önceki mali yılın aynı çeyreğinden 5.1 milyon yüksek.
    - 2020 mali yılının ilk çeyreğinde 91 milyon PlayStation 4 oyunu satıldı. Bu miktar, bir önceki mali yılın aynı çeyreğinden 41.2 milyon yüksek. Birinci parti oyun satışları ise 18.5 milyon ve bu da bir önceki mali yılın aynı çeyreğinden 6.8 milyon yüksek.




  • Babamın firması değil doğru fakat Kaliteli hizmet veriyorsa ve müşteri memnunsa över bu çok doğal birşeydir kurumlar için. Sony Oyun konusunda tebrik edilecek bir firma adamlar kaç senedir piyasaya AAA kalitede oyun çıkardı.Hangi firma peşpeşe AAA kalitede oyun çıkartıyor.Sırf bu sene Last of Ous 2 Ghost of Tususihama yetti adamlar peş peşe.İşini doğru yapıyor ve piyasadanda olumlu tepki alıyor.Kendinizce insanlara laf yapıştırdığınızı zannetmeyin yani.
  • Akıyor maşallah 72 milyon fark var, rakip bile denmiyor artık xbox için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın firması. Hemen övüp diğer konsolları gömmeliyim.

    -10 bin tl verip ölümüne savunan ps oyuncusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Babamın firması. Hemen övüp diğer konsolları gömmeliyim.

    -10 bin tl verip ölümüne savunan ps oyuncusu
    72 milyon fark bayağı üzmüş seni anlaşılan.

    xbox ın %2 lik büyümesine sevinen arkadaşına böyle cevap yazmıyorsun ama 72 milyon fark atan ps4 ü övenlere fan diyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kardeş ne kadar orijinal mizaha sahipsin. Umarım oyunda da bu kadar komik olursun.
  • 112 milyon konsol satışında en iyi oyunu 13 milyon sattı :D xboxa yine laf çakmalar var yani bu kadar da ergen olmayın artık bırakın xboxu ezdi geçti lafı xboxu ezip geçmesi sana ne yararı var bir anlat fanboy bir anlat :S deki xboxu ezip geçmesi bana para kazandırıyor felan filan anlat bir firma diğer firmayı ezince senin kazancın ne biraz utanmanız olsun rekabet istersen tekel firmaya aşık olmuşsunuz sonra bir konsola 8 9 biin tl ver bir oyuna 600 tl ver
  • gamepass 5.90 TL :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Babamın firması değil doğru fakat Kaliteli hizmet veriyorsa ve müşteri memnunsa över bu çok doğal birşeydir kurumlar için. Sony Oyun konusunda tebrik edilecek bir firma adamlar kaç senedir piyasaya AAA kalitede oyun çıkardı.Hangi firma peşpeşe AAA kalitede oyun çıkartıyor.Sırf bu sene Last of Ous 2 Ghost of Tususihama yetti adamlar peş peşe.İşini doğru yapıyor ve piyasadanda olumlu tepki alıyor.Kendinizce insanlara laf yapıştırdığınızı zannetmeyin yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malum adam gelmemiş buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramızda exclusive oyunun 13 milyon satmasına gülen arkadaş görüyorum. Bu mevzulardan gerçekten çok iyi anladığını söylemek lazım. Git biraz araştırma yap yani söylediklerine cevap bile vermeye gerek yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    112 milyon konsol satışında en iyi oyunu 13 milyon sattı :D xboxa yine laf çakmalar var yani bu kadar da ergen olmayın artık bırakın xboxu ezdi geçti lafı xboxu ezip geçmesi sana ne yararı var bir anlat fanboy bir anlat :S deki xboxu ezip geçmesi bana para kazandırıyor felan filan anlat bir firma diğer firmayı ezince senin kazancın ne biraz utanmanız olsun rekabet istersen tekel firmaya aşık olmuşsunuz sonra bir konsola 8 9 biin tl ver bir oyuna 600 tl ver


    PS5 8-9 bin tl olacakta xbox series x 2000 tl mi olacak sanıyon bsc misafiri ergen kardeş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Bu övmek değil ki adam para alsa bu kadar savunmaz çılgınlık bu
  • Bu habere aslında en çok üzülmesi gereken ps oyuncuları. Xbox sahadan çekilirse Sony'nin kendilerine neler yapacağının ayırdına varamamış durumdalar.

    Zaten bu nesilde böyle sonuçlanır ve Xbox rekabetten silinirse Türkiye'de malesef fiyatlar nedeniyle konsol oyunculuğu kalmayacağı gibi rekabetin olmadığı bir ortamda doğru düzgün ex oyun vb göreceğimizide sanmıyorum.
  • Benim için sorun yok. Herhangi bir akrabalığım yok Sony ile. Ama bir yerdr yanlış var. Şayet konsola geçsem ve biraz da param olsa Ps tercih ederdim. Veya çılgınlık yapıp Switch tercih edebilirdim. Malum oyun fiyatları aşırı fazla orada. Xbox en son tercih edeceğim konsol.

    Satın alınca neden böyle ölümüne savunuluyor onu anlamıyorum sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamer-x

    gamepass 5.90 TL :)


    ps5te standart oyun 70 dolar tr fiyatı 500 tl bu durum 2021de değişecek dolar euro meselesi + vergiler artacak sonra 700 tl olacak full dlc olanı ile almak isterse 999 tl :P bakalım ps fanboyları çok zevk alacaklar mı bir oyuna 700 tl verirken milyonlar milyarderler için demiyorum bunu baba parasıyla yaşayan ergenler veya 3 bin tl ile kendini zengin sanan kitleler için diyorum :) onlar yılda bir tane çıkan ex oyuna 700 tl verip oynasınlar biz oyuncular ayda 10 tl vererek yeni nesil oyunları oynarız
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    O iş bende rahat ol.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps2 150 milyon felan satmisti yanlis hatirlamiyorsam.O rakamlari hicbir konsol daha da gormez.Ps2 ,ps markasinin ve modern oyunculugun altin cagidir.Simdi igsgulusiv diye dolanan kisiler ps2 deki ayda 8,10 tane cikan gercek kemiksiz igsgulusivleri gorse dibi duserdi.Sadece jrpg turunde bile ayda 3,4 hit oyun cikardi
    Bi daha oyle nesil sittin sene gelmeyecek.E3 2002 MGS2 yagmur efektli videosu hala efsanedir.Bu donem multiplatforma gecmis cogu baba AAA ps2 ye ozeldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PRO hamlesi gelmese bu satış rakamlarına ulaşabileceklerini sanmıyorum. Makinanın ilk versiyonunun güncel oyunlardaki içler acısı performansı ortada çünkü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.