Şimdi Ara

İçine kapanıklık, utangaçlık değişir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Değişir hocam aslında bunun fiziksel değişimden pekte bir farkı yok. İnsan nasıl önce emekler sonra ayağa kalkar,yürümeyi öğrenir,koşmayı öğrenir vs. Bu iştede eğer aşırı içe kapanıksan önce emekleyeceksin tanımadığın birine yol,saat sormak vs. Daha sonra kendini korktuğun hangi sosyal aktivite varsa yapmaya zorlayacaksın gözünü karartıp işte o zaman olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusurluluk şeması hakkında araştırma yapıp çözümleri uygularsan değişir tabii ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

    Belli bir kitap yok ama davranış, ruh, beden dili gibi konulardan seçerseniz en azından bilgi edinmiş olursunuz. Youtube da ayrıca psikoloji konulu kanallar da var işine yararsa.

  • Değişir tabi, niye değişmesin? Kendinizi o yönde eğitmeye bakın. Bana mesela aile ortamındaki içe kapanık derler ama konuşacak konu bulamadığım zaman öyle oluyor ne yazık ki. Arkadaş ortamında da ortamdaki insanlara göre değişiyor. Kişilerin kafa yapısı ve eğitim düzeyi bana uygunsa konuşacak çok konu çıkıyor. Hatta bazen de çok mu konuşuyorum diye düşündüğüm de oluyor. Önemli olan konuşacak ortak ilgi alanları bulmak. Bu arada beden dili ve psikoloji üzerine biraz okusan bile faydasını görürsün.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.