Şimdi Ara

18 seçim kaybeden adamın rakipsiz oluşu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
11.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sağlanamaya adaleti sağlayacağız diyor, parti içindeki adalete (!) bakmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün, parti lideri budur diyip Atatürk'ün posterini assalar ve gebel başkan vs olmayacak deseler, aşağı yukarı bu oyu alır CHP.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirtas chp nin basina gecse akp yi alfabeden bile siler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erbakan,türkeş kaç seçim kayıp etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp'lik çok bişey yok. Kimi getirirsen getir %1-2 az ya da çok alır.

    Bu ülkede kafalarını kessen cehabe'ye oy vermeyecek yaklaşık %50 var. Ankarada mansura oy verirken, chpli diye elim titredi diyen üniversite mezunu akrabam var. Ki mansur yahu bu, ADAM'ın kim olduğu belli.

    Chpnin ya da akp dışında başka bi partinin başına bizzat peygamberi getirsen, yozgatta aksarayda yine akpye karşı kazanamaz. Veya bizzat peygamberin kendisi akp genel başkanlığına aday olsa, ne 1 tane oy alabilir, ne o kuruldan sağ çıkabilir.

    Ülkemdeki siyasiler ve particilik olayı çıkar üzerine devam ediyor. Chp de de durum aynı.

    Ama ülkenin asıl sorunu ve suçlusu chp değil, o konu başka ve çok çok net.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 sonrası mevcut haline getirilen delege yapısı ile isterseniz Mustafe Kemal Atatürk'ü mezarından kaldırıp seçimli kongreye sokun yine genel başkan olamaz.


    Direkt olarak sayı sayı vereyim, CHP'nin %3.9 oy aldığı Urfa'dan 28 delegesi varken oy deposu olan Trakya'da Tekirdağ 14, Kırklareli 6 ve Edirne ise 8 delegeye sahip. Aynı şekilde Antep de bu istatistiğe dahil, onlara da 28 delege var, Hatay'a baksan 22 delege. CHP'nin oy almayı bırak hayalini bile kuramadığı Bingöl,Bitlis,Hakkari delegeleri Edirne ile, Kırklareli ile aynı.


    CHP seçmeninin sandıkta gösterdiği irade ile parti içi seçimlerin ortaya koyduğu sonuçların yakından uzaktan alakası yok. Seçmen nerede oy verdiyse CHP yönetimi orada delegeden kısmış. Bunun sebebi ise Kılıçdaroğlu'nun parti içi siyasette uyguladığı yoğun mezhepçiliktir. Muharrem İnce'nin de parti içi siyasetten silinmesinin ardından CHP içerisinde Alevi olmayıp da parti içerisinde bir noktaya gelebilecek kimse kalmadı. Bazıları "Kılıçdaroğlu partiyi merkeze taşıyor" diye kendi kendini kandıradursun, CHP HDP ile sorunsuz bir ittifak gerçekleştirebilmek için gerekli her şeyi yaptı. Bundan sonra beraber ana muhalefet bloğu olurlar siyasi ömürleri yettiğince. Hükümet taraflı anketlerde bile İktidar bloğunun radikal bir şekilde eriyişi görünürken CHP hala %23-25 bandında. Bunun anlamı mevcut siyaset anlayışının kendi kemik tabanları haricinde bir yere sirayet etmediğinin ve Türk milletinin de kendilerini bir iktidar alternatifi görmediğinin en büyük göstergesidir.


    Şimdi yerel seçim başarısını ortaya sunmak isteyenler olacaktır lakin elde edilen başarı Kılıçdaroğlu'na değil canhıraş mücadele veren, en ufak sıkıntıda genel başkanları gibi sinmeyip insanları arkasında toplamayı başararak meydan okuyan adaylara aittir. Kılıçdaroğlu da zamanında İBB adayı oldu, küsküyü yedikten sonra geri geldi. İmamoğlu kendisinin bütün siyasi kariyeri boyunca yapamadığını yapıp iktidar bloğundan hatrı sayılır miktarda oy aldı. Mansur Yavaş 2014 yılında kendisini aday gösteren parti tarafından yalnız bırakılmasının ardından dört senelik süreçte kendini partiler üstü bir konuma getirdi, o zamanda yalnız bırakılmasından ders aldı oyları Ankara'nın dört bir yanına koyduğu gönüllülerle teker teker takip ettirdi hakkını da yedirmedi. Gelinen noktada da görüyoruz Ankara halkını geç Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kendisinden şüphe eden hatrı sayılır bir kitle kalmadı. Siyaseten kendisinin karşısında bulunanlar olabilir bu son derece normaldir fakat vatandaş tarafından bakınca durum bu. Yazmaktan yorulduğum için Adana BB başkanı Sayın Zeydan Karalar ile ilgili ekstra yazamadım fakat kendisi ne Ekrem İmamoğlu ne de Mansur Yavaş'tan aşağı kalır işler yapmıyor. Cidden Adanalıların tabiriyle "Adana gibi başkan".

  • K.k nin uzlasmaci,birlestirici,yikici olmayan,hakim gucun yaptigi gibi bolmeyen davranislari su an kazanilan belediyelerdeki soygunlari durdurdu en basitinden.Birisi,birileri kral ciplak dedi,herturlu ket vurma,baltalama,kotuleme,kumpas kurma vb.yapilan hizmeti onleme aksiyonlarinda dahi.


    Goliath a ilk tas atildi darisi devamina.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rte istese bu kadar kolay rakip bulamaz yazık cidden muharrem ince bu partide başkan olamıyorsa diycek söz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt
    Milletin iradesine ve millete böyle hakaret ettiğiniz sürece iktidar olmak hayal olur. Bence neyi yanlış yapıyoruz diye sormanız en iyi çözüm olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AKP nin aldığı oyun azımsanmayacak bir kısmı "AKP nin kötüsü bile böyle muhalefetten iyidir" oylarıdır, yani başka kime verelim deyip AKP ye verenler ki en az %10 vardır diye düşünüyorum. O yüzden bir ülkede en az iktidarın iyi olması kadar muhalefetin de iyi olması o ülkenin ilerlemesi için şarttır. Muhalefet partileri yönetim açısından AKP den çok daha başarısız, antidemokratik ve kokuşmuş durumdadır kim ne derse desin, kimse yoğurdum ekşi demiyor. AKP yönetiminin şu anki tartışılmaz büyük Tayyip Erdoğan hegomonyasıyla bile muhalefet partilerinin hepsinden çok daha fazla yerele dokunma ve etkileme gücüne göre seçildiğini ve değiştiğini düşünüyorum. Başarılarında diğer faktörler kadar bunun da çok büyük rolü var. Muhalefet partileri mevcut yönetim kafalarıyla devam ettiği müddetçe yok z kuşağı x kuşağı valla alfabe dolusu kuşak gelir geçer yine kaybederler yine kaybederler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chp, Akp ile danışıklı dövüş içerisinde. Başka açıklaması yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaratma kelimesini yanlış kullanmışsın

  • O kısma kadar hatam yok. 5 puandan bir şey olmaz 18 seçim kaybeden adamın rakipsiz oluşu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asderty A kullanıcısına yanıt

    CHP hiç düşünüyor mu? Biz ne yaparsak yapalım 27'yi geçemiyoruz diye?

    Niye insanlar güvenmiyor?

    Ben sana söyleyeyim mi?

    Bir kesimin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır...

    İnsanlar nefret etmiş yapılanlardan...

    Demek ki çok yanlış işler yapılmış bu ülkede zamanında...

  • Hangi insan nefret etmiş? En son 1950 yılında iktidardı. Ben 42 yaşındayım, benim babam doğmadan 1 sene önce bırakmışlar. Kim gördü de kim nefret etti?

    Chp nin 50 öncesi yaptıklarını biliyorum ve takdir ediyorum. Keşke o zihniyet gelse tekrar.

    Millet bilmediği halde hurafelere inanıyor. Tamamen bağnazlık, cahillik, başka bişey değil. Ben şimdiki chp iyi olur falan da demiyorum. Siyasilerin hiç birisine güvenmem.

    Ama mesela hırsızlık benim bildiğim şerefsizliktir. Benim için çalıyor ama çalışıyor veya bal tutan parmağını yalar diye bir söz yok. Veya teröriste (pkksı, fetösü vs) yol verene oy vermem. Liyakata bakmayıp kendinden olanı yüceltiyorsa yüzüne bakmam. Dinle pek aram yoktur, müslümana karşı negatif duygum da yoktur ama münafıktan nefret ederim.

    Şimdi bunların hiç birini (chpnin içindeki bazı pkk seviciler hariç) chpde görmedim, onun için iftira atamam. Millet de görmediği halde chpyi yaftalıyor, ama hepsini kesinlikle yapana resmen tapıyorlar. Bunun hakkında yapılabilecek tek şey: cehaletle savaşmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 1 Ağustos 2020; 20:16:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asderty A kullanıcısına yanıt

    Bilmem kaç milyon oy olan bir partide yüzbinlerce üye vs var.

    Haliyle hepsinin saf olmasını bekleyemezsin.

    Her oluşumda kirli, çıkarcı ya da ahlaksız, hilekar, yapmacık davranan ve fırsatını bulduğunda soygun yapacak insan vardır.

    Ama bu bütün zümreyi kapsamaz.

    Bütün zümreye de yapıştırılmaz.

    Birisi yapıyorsa o yapanı bağlar.


    Hırsızlık yapan açık açık savunuyorsa orada savunanların suçu var bunu kimse yadsıyamaz ama ispat edilmeden birisine hırsız da denmez.

    Yani birisi hırsızlık yapıyor evet, ama birileri kolluyor ve üstünü kapatıyorsa o durum yapanları bağlar.

    Belki yukarıdan birisi duysa izin vermeyecek...

    Bu tür şeyler her zaman olacak şeylerdendir.


    Örnek vereyim.

    Saadettin Köpek Selçuklu'da çok iyi yerlere gelmiş ama yetmemiş, Sultan'ı da zehirlemiş vs.

    Şimdi bu bütün iyi olan kişilerin üzerine yapışır mı?

    Hayır... Tek yapanı bağlar.

    Kimse sizin belirttiğiniz şeyleri zaten onaylamaz.

    Kimse de şunu demez.

    Benim için çalıyor ama çalışıyor! Benim için hırsızlık yapmaz kimse!

    Hırsızlık yapanın da merak etme 80 milyon insanın hakkını yemiş olacağından hesabını bu tarafta vermese bile öbür tarafta zor öder.

    Allah kul hakkıyla göçmemeyi nasip etsin.

    Bir de imanlı göçmeyi ;)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asderty

    Hangi insan nefret etmiş? En son 1950 yılında iktidardı. Ben 42 yaşındayım, benim babam doğmadan 1 sene önce bırakmışlar. Kim gördü de kim nefret etti?

    Chp nin 50 öncesi yaptıklarını biliyorum ve takdir ediyorum. Keşke o zihniyet gelse tekrar.

    Millet bilmediği halde hurafelere inanıyor. Tamamen bağnazlık, cahillik, başka bişey değil. Ben şimdiki chp iyi olur falan da demiyorum. Siyasilerin hiç birisine güvenmem.

    Ama mesela hırsızlık benim bildiğim şerefsizliktir. Benim için çalıyor ama çalışıyor veya bal tutan parmağını yalar diye bir söz yok. Veya teröriste (pkksı, fetösü vs) yol verene oy vermem. Liyakata bakmayıp kendinden olanı yüceltiyorsa yüzüne bakmam. Dinle pek aram yoktur, müslümana karşı negatif duygum da yoktur ama münafıktan nefret ederim.

    Şimdi bunların hiç birini (chpnin içindeki bazı pkk seviciler hariç) chpde görmedim, onun için iftira atamam. Millet de görmediği halde chpyi yaftalıyor, ama hepsini kesinlikle yapana resmen tapıyorlar. Bunun hakkında yapılabilecek tek şey: cehaletle savaşmak.

    Hocam burada konu olan bir zihniyet. Laik'liği dinsizlik veya Antimüslümanlık sanan kişiler veya gruplara olan kırgınlık veya nefret. Şurada 2000'li yılların devamına kadar olan yasaklara ve yasaklamalara kızan ve tavır alan milyonlarca insan var.


    1950'lerden sonra tek başına iktidar yüzü görmedi belki ama Ülkede ki bütün kurumlar bir fiil ellerindeydi. TSK başta olmak üzeere , Anayasa mahkemesi , YSK , Barolar , Sendikalar gazeteler TV kanalları İktidar olamamaktan çok iktidarı belirleme ve yönlerdirme eğilimi vardı benim gözümde manşetler ile hükümet düşürüyorlardı bu ülkede.


    Sağ kökenli adam yüzde 50 lerde oylar ile seçiliyor tek başına iktidar olmuş. Bir askeri darbe hopp baştaki adam asılmış sonra koalisyon kurulmuş bir ortak CHP sonra gene bir Sağ görüşlü muhafazakar parti iktidar olmuş. Hopp bir darbe sonra koalisyon CHP veya ondan ayrılma olan DSP orada. Sonra gene Sağ görüşlü muhafazakar birisi başa gelmiş hopp bir Anayasamahkemesi kapatma davası post model darbeler laikliğe aykırı tutum deyip iktidar değişmiş. Adamlar yasa çıkarıyor üst mahkemeden dönüyor atama yapıyon dönüyor. Kanun çıkarıyon Anayasamahkemesi iptal ediyor. Bu ülkede yıllarca insanlar neden başı kapalı okullara giremedi =? Neden memur olamadı öğretmen doktor avukat olamadı. Neden hep hor görüldü seçilmiş milletvekilini bile sırf başı kapalı diye meclisten kimler kovdu. Atın bu kadını dışarı diyen konuşmacı hangi pariliydi =?


    Halk istemediği halde Türkçe Ezan dayatması yapanlar kimdi. Kadın oğlunu askere yollamış 18 ay askerlik gidipte dönmemek var yemin törenine alınmıyordu bu ülkede sırf başı kapalı diye 60 yaşında kadın ülkeyi mi bölecek. ( Bu söylemleri savunanlara veya destekleyenler vatandaşın kinini ve nefreti kazandı ne yazık ki. )


    18 seçim kaybeden adamın rakipsiz oluşu


    Son 4 yılı yazmaya gerek gör aynı şekilde devam... 8. Kurultayıda gördük 1251 delegenin oyu ile Tek aday ve Lider seçildi.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Sanırım tarih bilgini akit gazetesinden edinmişsin.

    Laiklik zaten dinsizliktir. Ama devletin dinsiz olmasıdır. Yani tüm dinlere karşı TARAFSIZ olmasıdır. Antimüslüman, antiyahudi veya antiateistlik değildir. Örnek olarak adında islam geçen iran devletine bak. İslam olmayan ülkelere ve şahıslara karşı bazen düşmanca kanunları/zorlamaları bile oluyor, sadece dininden dolayı.

    Sağ kökenli dediğin insan ve partilerin birçoğunun amacı hakkında yorum yapamam, içeri atarlar. Sen yaz istediğin gibi.

    Kanunu/atamayı iptal etme meselesi: Ben ne kanunlar ne atamalar gördüm, peheheyy. O kurumlar yanlış olanı düzeltsin diye var. Bak misal askeriyeye: mamaz kılanı atıyorlar, artık atmıyacaz dendi, bi bakmışsın askeriyeyi fetocular fullemiş. Sahi, senin eklediğin caps'te fetöcü darbe girişimi yoktu de mi? Onda çok şey belliydi tabii, neyse, fazla şeetmeyim yine.

    Bürokrasi chpnin elinde falan değildi. Maalesef bizim millet eşi başörtülü olmayan herkese chpli diyor. Askeriyede yargıda devlette chpliler değil Atatürkçüler çoğunluktaydı. Çünkü kusura bakma ama kaliteli eğitim almış, mantığı zekası yüksek ve iyi niyetli kişiler otomatikman Atatürkçü olur zaten.

    Laikliğe karşı diye kapatılan partiler laikliğe karşı değil miydi yani? Komik bile değil bu laf. Kapatılma olayı da şöyle: bugün İranda amacı dinsizlik olan bir parti kurarsan ne olur? Amacı yönetim şeklini değiştirmek olan oluşumlara hiç bir yapı izin vermez (genellikle).

    Başörtüsü konusunu çok kez yazdım. O işin siyah beyaz gibi doğrusu yok maalesef. Eskiden haksızlık anlatıldığı kadar çok değildi ama yok da değildi. Kadın hakları her iki durumda da istismar edilecek. İnsanların bölünmesi ayrımı her durumda olacak. Şimdi de var, nayağı var. Ne yaparsan yap tam doğru olmayacak. İşin sonunda Türk ve arap kültürü çakışmasına kadar varıyor.

    50 yıl önceki anadolu şehirlerinde bile kılık kıyafet bugünküne nazaran paris gibiymiş. Eskiden mi daha iyi müslümandı, şimdi mi daha iyi müslüman bu ülke? Başörtüsünün sayısının tavan yaptığı son yıllarda, milletin genel ahlak kuralları da esnedikçe esnedi. Sence tasadüf mü?

    Bonusu olarak askeriyede yargıda emniyette üniversitelerde başörtülüleri alacaz deyip fetocuları doldurmadılar mı?

    60 yaşındaki kadın tabii ki bölemez ama başörtüsü bugün siyasi bir simgedir. Ve bu siyaset bugün ülkeyi böldü işte, geçmiş olsun.

    Darbe konusu o fotoğraftaki gibi basit olsa keşke. Eminin o yazıyı siyasal islamcı birisi yazmış. Hani şu 80 darbesi sonrası "sağı solu budayıp" önünü açtıkları kesim var ya, işte onlardan biri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon ya, ben seni Türkiyede yaşıyorsun sandım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asderty

    Sanırım tarih bilgini akit gazetesinden edinmişsin.

    Laiklik zaten dinsizliktir. Ama devletin dinsiz olmasıdır. Yani tüm dinlere karşı TARAFSIZ olmasıdır. Antimüslüman, antiyahudi veya antiateistlik değildir. Örnek olarak adında islam geçen iran devletine bak. İslam olmayan ülkelere ve şahıslara karşı bazen düşmanca kanunları/zorlamaları bile oluyor, sadece dininden dolayı.

    Sağ kökenli dediğin insan ve partilerin birçoğunun amacı hakkında yorum yapamam, içeri atarlar. Sen yaz istediğin gibi.

    Kanunu/atamayı iptal etme meselesi: Ben ne kanunlar ne atamalar gördüm, peheheyy. O kurumlar yanlış olanı düzeltsin diye var. Bak misal askeriyeye: mamaz kılanı atıyorlar, artık atmıyacaz dendi, bi bakmışsın askeriyeyi fetocular fullemiş. Sahi, senin eklediğin caps'te fetöcü darbe girişimi yoktu de mi? Onda çok şey belliydi tabii, neyse, fazla şeetmeyim yine.

    Bürokrasi chpnin elinde falan değildi. Maalesef bizim millet eşi başörtülü olmayan herkese chpli diyor. Askeriyede yargıda devlette chpliler değil Atatürkçüler çoğunluktaydı. Çünkü kusura bakma ama kaliteli eğitim almış, mantığı zekası yüksek ve iyi niyetli kişiler otomatikman Atatürkçü olur zaten.

    Laikliğe karşı diye kapatılan partiler laikliğe karşı değil miydi yani? Komik bile değil bu laf. Kapatılma olayı da şöyle: bugün İranda amacı dinsizlik olan bir parti kurarsan ne olur? Amacı yönetim şeklini değiştirmek olan oluşumlara hiç bir yapı izin vermez (genellikle).

    Başörtüsü konusunu çok kez yazdım. O işin siyah beyaz gibi doğrusu yok maalesef. Eskiden haksızlık anlatıldığı kadar çok değildi ama yok da değildi. Kadın hakları her iki durumda da istismar edilecek. İnsanların bölünmesi ayrımı her durumda olacak. Şimdi de var, nayağı var. Ne yaparsan yap tam doğru olmayacak. İşin sonunda Türk ve arap kültürü çakışmasına kadar varıyor.

    50 yıl önceki anadolu şehirlerinde bile kılık kıyafet bugünküne nazaran paris gibiymiş. Eskiden mi daha iyi müslümandı, şimdi mi daha iyi müslüman bu ülke? Başörtüsünün sayısının tavan yaptığı son yıllarda, milletin genel ahlak kuralları da esnedikçe esnedi. Sence tasadüf mü?

    Bonusu olarak askeriyede yargıda emniyette üniversitelerde başörtülüleri alacaz deyip fetocuları doldurmadılar mı?

    60 yaşındaki kadın tabii ki bölemez ama başörtüsü bugün siyasi bir simgedir. Ve bu siyaset bugün ülkeyi böldü işte, geçmiş olsun.

    Darbe konusu o fotoğraftaki gibi basit olsa keşke. Eminin o yazıyı siyasal islamcı birisi yazmış. Hani şu 80 darbesi sonrası "sağı solu budayıp" önünü açtıkları kesim var ya, işte onlardan biri.

    Ben buraya şahsi görüşümü yazıyorum Akit gazetesi flan takip etmem. Şöyle hiçbir şey olmamış her şey güllük gülüstanlık CHP çok doğru yolda imiş şuan ki yönetimi çok iyimiş ama 1950 sonrası halk cahil olduğu için seçmiyormuş gibi davranmanız gene yok mu. Tam komedisiniz. Z kuşağıda gelze uzaydan adamda 100 yılda geçse CHP'nin alacağı oy oranı yüzde 22-25 bandındadır. Bu söylemler ve bu ideolojik çizgisinde kalmaya devam ederse.


    Tamda sorun bu işte insanların kendisini Kemalist diyerek Laik'lik arkasına sığınarak Dindar ve Muhafazakar insanlara yaptıklar tırnak içinde zulümler vardı bu ülkede. Bizzat çevremde yaşayanlar okuyamayanlar var öğretmen olamayan atanamayan insanlar veya bizzat ben yaşadım bir akrabamızın düğününe gidecez adam askeriyede tutmuş düğün salonunu. Babaannem ve Annem başı kapalı diye içeri alınmadı. 85 ve 45 yaşında kadınlar ülkeyi mi bölecektik oraya girsek kendi akrabamızın düğünü la ora 2-3 saat takılıp çıkacaz =? Askeriyeyi mi ele geçirecektik. Başka biririside sakalı var diye alınmadı bunlar mı özgürlük =? Bu hareketler ile mi laik olacaz. Devlet memurluğunda veya Askeriyede eşi kapalı diye terfi almayanlar görev verilmeyenler veya dışlananlar cabası.


    Şunu inatla anlamak istemiyor bazıları zorlayarak kızarak yasaklayarak ceza keserek insanlara bazı şeyleri yaptıramazsın veya vazgeçiremezsin.


    Benim dünya görüşüme göre istediğim sadece özgürlük. İster kapan ister açıl ister ahlaksız ol ister ahlaklı istediğini giy veya giyme banane buna biz mi karışabilriz veya devlet mi =?. Ama bunu sana kimse dayatmasın sen seç yolunu kafasındayım ben. Burada ben İran olalım flan dediğimi hatırlamıyorum veya Arap kültürü gibi olalım. Ben Türküm ve Türk olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye Cumhuriyetinde yaşamaktan gayet memnunum. Feto gibi bir örgüt çıktı diye Müslümanlığı mı yasaklayaz dine sırtımızımı dönecez Camilerimi kapatak yani. Yanlış yapan yoldan çıkan cezasını çeksin cehennemde yansın.


    Şuan ki CHP yönetimi ve düşünce yapısı ile ülkeyi kurtaracak ve düzeltecek diye düşünmekte artık ne bileyim ne diyeyim bilemiyorum... 10 seçim kaybedip genede 1251 delegenin oyu ile tek başına partide tekrar lider seçilmekte nasıl bir işse anlayamadım. Kimse Muhalefetten ve liderinden memnun değil ama genede seçiyorlar ve alternatif olacak ülkeye diyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.