Şimdi Ara

ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
19
Favori
39.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1032 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • böyle geldi böyle gidecek kardeşim bu kadar torpilli yiyici ahmak bir insan topluluğu varken hiç bir b*k olmaz

  • Ayasofya'ya gidin derdiniz sıkıntınız kalmaz oraya gidince dolar ve euro düşüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene zavallı bir konu başlığı gene aynı kişiler gene aynı Almanya muhabbeti. Birde konu siyasi değilmiş bababa. Siz kılık kıyafet dinle dille onla bunla ugrasırken millet yürüdü gitti. 20 yıl öncede Almanya ile aramızda 30 yıl vardı şimdide var. Yani yerli arabaya gülersiniz yerli sihaya gülersin kopruye yola hastaneye universiteye karsı cıkarsın sonrada dönüp ee almanya bizden iyi diye konular açarsınız. Siz muhalif olarak desteklediğiniz adamların bu memlekete katkısı nedir ondan bahsedin. Sizin tek derdiniz İslam hiç bir zamanda islam ateşi sönmeyecek boşuna uğraşmayın. Bu konulara açarak bir yere varamazsınız Almanyada hdp chp gibi memleketin sırlarını ifşa edebilecek darbeye teröre destek verecek memleket düşmanı siyasetçiler yok. Birgün muhalefetin ağzından pkk lafının çıktığını duyamazsın birgun fetonun lafının cıktığını duyamazsınız. Beğenmeyen yallah avrupaya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 29 Temmuz 2020; 14:10:12 >
  • Asıl soru şu, Almanyada Osmablıda 1. Dünya savaşını kaybetti.İkiside ciddi darbe aldı. Türkler kurtuluş savaşını verdi,Almanlar 2.dünya savaşını verdi. Her biri kendi içinde büyük küçük savaşlardır. Peki nasıl olduda Almanya 2 dünya savaşı verip bizi ekonomide böyle geçebildi?Asıl soru bu.Adamlar koministlikti,kapitalizim oydu buydu olayına takılmadan işine baktı.Mesele parti tutmak değil,partinin bir amaç değil bir araç olduğunu kabullenmek. Giydiğin kıyafet dar veya bol gelirse değiştirirsin,sen kıyafet için yarışmazsın. Tekstilciler senin için yarışır. Önemli olan bu, zamanına şartlarına uygun olan kıyafeti seçebilmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 29 Temmuz 2020; 14:13:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bir örnek de ben vereyim. ABD da yaşayan bir arkadaşım var. Şu an 23 yaşında yüksek lisans yapıyor. Aldığı burslarla dünyada 5 ülke, Amerika haricinde 2 kıta gezdi ve ABD'de 8 eyaleti gezdi. Bütün bunları sadece burslarından biriktirdiği parayla yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer okuyan kendine. Y artik ne kuşağı diyorsanız kendinize : lakin 34 yaşında bir abiniz olarak ben hayatımın en guzel dönemlerini birilerinin makam ,kişisel problemleri , para hırsları devletin milletin menfaatlerini düşünmeden geleceğe güzel tohumlar umutlar birakacagina daha fazla borç alım gücünün düşürülmesi , daha fazla çalışıp daha az kazanma ,okusanda okumasanda yeterli üretim olmadığından yada eğitimine göre iş yerine adamına göre iş, arkadaş yakinimdir görüşü yüzünden yada din ile kandirilma makarna kömür ile kandirilma , göz göre soruların çalışması yanlış atamalar özgürlüklerin kısıtlanması , hakkını savunduğu için iş yerinde yükselememe , krizlerle ,işsiz kalmak gibi sorunlarla geçirdim HAKKİNİZİ SAVUNUN YOKSA SİZİNDE EN GUZEL YILLARINIZ YADA ÇOCUKLARINIZIN YİLLARİ HEBA OLMASİN...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 29 Temmuz 2020; 14:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaset amacım değil diyerek hep hükümete çalışmışsın... başta hükümet var ülkeyi onlar yönetiyor ama muhalefetin suçu yokmu kendi muhalefetini mantıklı yapsa başa gelse dahs iyi olmaz mı? Ayasfyayı karıştırmışsın arkdaşım evet ayasfyada namaz da kılınsın ama her alanda da iyiye gidelim.. neden böyle demiyorsun cünkü art niyet var, hem namaz kılıp hem gelişemezmiyiz gelişiriz hemde atalarımız gibi yüzyıllarca tek güç oluruz... ama bu gençlikle bu anlayışla bizden bşy olmaz. Çünkü şucu bucu olduk. Malesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almanya'da

    • Yeni Rakı
    • Samsun
    • Tekel 2001

    satıldığını da öğrendik...

  • İÇKİ VE ALKOL MUTFAK GİDERİ DEĞİLDİR GEÇİNİZ

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    Şimdinin güçlü devletlerin tarihinde hep bir iç savaş var. İç birliklerini sağlayıp dünyaya kafa tutmuşlar. Aslında bizede böyle bir şey lazım düzelebilmemiz için. Şuan herkes herşeyi çok biliyor. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Birlik beraberlik yok.



    Alıntıları Göster

    Birlik beraberliği bozan akp oldu. Gerçi biz o savaşı Kurtuluş Savaşında verdik. İçimizdeki hilafet ve tarikat pisliklerini temizlememiz yeter. pkkdan bile daha tehlikeli bunlar. pkknın bir gücü kalmadı. Zamanında pkk partisi hdp bile pkk ile bu işin olmayacağının farkında(hoş benden asla oy alamazlar o başka). Şu anda sorun gericiler. Musluklarını kesmek yeter. Böcek sürüsü gibi dağılırlar.





  • Geçen ay ailesinin de içinde olduğu araçla trafik kazası geçiren Alişan, ailesi için Volvo XC 90 modelinden 3 adet sipariş verdiğini açıkladı. Arabaların toplam maliyeti 3 milyon 750 bin TL

    bakın çalışan kazanıyor emeğinin karşılığını alıyor pis fetöcü fakirler. burada Galaksinin kıskandığı ülkemize çamur atıyonuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Bayrağımızı indiremeyeceksiniz ezanları susturamayacaksınız milletimizi bölemeyeceksiniz!


    ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyandırmaya çalıştığınız kişilerin büyük çoğunluğu malum partinin maaşlı trolleri.. Bu saadet zincirinin birer parçası. Bu saadet zinciri kırılırsa herhangi farklı bir partiğinde aç kalacaklarını vasıfsızlıklarının gayet farkındalar. Bu yüzden okumuş insanlara bileniyorlar nefret ediyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmastr_99

    Bayrağımızı indiremeyeceksiniz ezanları susturamayacaksınız milletimizi bölemeyeceksiniz!


    Yanında foto çektirince fetocumu olunuyor. Bak kimin ne kadar fetocu olduğunu fetodan dinle .


    ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020)
    ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020)
    ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020)




    Al chpliler feto imamlarıyla gorusmesini gizlemiyor gel korkma diyor. Kime ne anlatıyorsun kimin ne mal olduğun


    https://www.takvim.com.tr/video/haber-videolari/chpli-ozkoc-feto-imami-mahmut-yeter-ile-yan-yana





  • Ülkeden memnun olanlar beyni uyuşturulmuş olanlar, gurbetçi çomarlar. 3. bir grup yok. Size müstehak, bize değl. Zamanıdna Fetö için uyardık din düşmanısınız dediniz şehitler verdik, şimdi de uyarıyoruz yine istismar. Yeryüzünün gördüğü en utanç verici coğrafya yaptınız burayı. Eserinizle gurur duyun. Kandırılmaya hakkınız yok, ama siz kandırılınca sorun olmuyor, başkası kandırılınca yargılanıyor. Siz niye bedel ödemiyorsunuz? Biz hiç yanyana olmadık çok şükür ama ülkedeki milyonlarca arsız-yüzsüz şimdi gelip siz fetöcüsünüz diyor. Zaten bu arsızlık-yüzsüzlük onlara çok yakışıyor, hiç sırıtmıyor.

  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt

    "ne istediniz de vermedik", "bitsin artik bu hasret", "fetö bizim zamanımızda büyüdü" diyen, Ankara'yı parsel parsel satanlar ne oluyor usta?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.