Şimdi Ara

Ben bi aptalım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
15
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    ya yürü git şu forumdan, madem para var git bilkent burssuz, bahçeşehir %25 oku.

    azıcık para görmüş diye bir yerlerin kalkmış senin, azıcık haddini bil, uslubunu düzelt. senden çok daha iyi maddi durumlu olup galatasaray lisesinde okuyup kendi start-up'ını geliştiren bir arkadaşım vardı, aynı şekilde kızın yine maddi durumu çok iyidi fakat yazdan beri kız çok çalıştı ve tmde ilk 300'e girdi, bu forumdaki umitcan tm birincisi, çoğu kişi derece yaptı.

    insanları eziklemeden önce tekrar düşün, herkes aynı demografik seviyede olmayabiliyor. gideceğin üç dört ülke kimsenin umrunda değil. yeri gelir alt tabaka dediğin yüzüne bile bakmadığın insan milyonlarca lira ciro yapar, en düşük lüksü benelux turu yapmak olur, gerçekten çok büyük konuşmayacaksın.

    günlerdir forumda konu açıyorsun, son günlerde aktifim ben de. bayramdan sonra epey odaklanacağım artık, maddi durumun varsa git bilkente, bahçeşehire millette laf yetiştirme.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sen kafayı yemişsin. Bu kadae param olsa almanyada bilmem nerede tıp okurdum. Tıp istiyorum diyorum sen ne zırvalıyorsun allah aşkına? Bilkentte burssuz oku ne? Senin ciddi komplekslerin olmalı. Benimle ne biçim konuşmuş görmüyor musun ettiği hakaretleri? Onun ettiği hakaretlere tek kelime laf etmemiş DeMoGraFiK yApıYa mı takılmışsın? Bana ömrünü sınavla heba ettin demiş ben de odama kapanıp çalışmadım belki üniye gittiğinde yaşayacağın hayattan daha renkli bi hayat yaşadım dedim -ki pişmanım- karşı tarafın dediği lafları okumadığını düşüneceğim yoksa sığır olman lazım bunları demek için. Son bir haftada üç konu açmışımdır evet. Eeee? Ne yapacağıma karar veremiyorum insanlara danışmak istiyorum bi şeyleri netleştirmeme yardımcı olur diye. Ne kadar garip tiplersiniz. Biri hakaret eder mezuna kalma der diğeri ona alkış tutar. Defol hadi ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    neler uydurdu 2 dakikada vallahi hasta bu normal değil
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    sen en iyisi en yakın psikologa başvur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    Sana yazdığım hiçbir şeyi cevaplamayıp hakarete devam etmek mi dksödköwdks Tamam canım kardeşim. Sen bi tarafını yırttın ve çok düzgün bir ruh sağlığın var. Bu kadar gurursuz olma. Defol dendiğinde bile zırlamanı istikrarla sürdürecek bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olur mu? Bedavadan sana yazayım işte. Psikoloğa ihtiyacım olduğunu bildin belki sıkıntımı bilir çözüm de bulursun. Yazdığım hiçbir soruyu yanıtlamaman sürpriz değil. Tahmin edeyim fakirsin ve bu senin için kompleks haline gelmiş. Ben de zengin iş adamı çocuğu değilim. Gayet ortalama bi durumdayım senin kendini bu denli deli gibi yapacağın kadar fark yoktur aramızda boşuna kendini üzüp yırtındın. Ruh sağlığı siz iki sığırın ağzına sakız edebileceği bir şey değil ayrıca. Sığırca tavsiyelerini kendin için sakla zavallı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laralala -- 30 Temmuz 2020; 15:58:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    umarım dördüncü beşinci seneye kalırsın, karaktersiz seni.
    fakir olduğumu nereden çıkardın, aptal
    ben senin için kendimi niye üzeyim, muhtemelen arkadaşların yok ve insanlara bunu döküyorsun.

    kapa konuyu, insanları deli etme. yaz özel universiteyi, bahçeşehir iyi bak ortaköy starbucks civarında ağzını gere gere konuşursun, özel universitelere karşı stereotipik bir yaklaşımım yok, bahçeşehir güzel bir universite fakat o evinden ayrılamayacağın için oralara gidersin.

    20 yaşına basmışsın kusuruma bakma, hâlâ sosyal ilişkilerin zayıfsa pişmanlık hatsafadadır sende. başlıktan da belli zaten, aşağılık kompleksin varmış gibi davranıyorsun ve yaftalıyorsun sürekli. nihilizmin tanımını bile bilmiyorsun, olum en azından insanın bir alanda bilgisi olur öyle tartışmaya girer. üzülme, kafana göre takıl ama lütfen insanlara saçma sapan tavırlarda bulunma. ailenden öznesel ilgiyi alamamışsın, maddiyat ile beslenmişsin. yazık, ileride çok iyi yerlere gelsen bile bu kafa ile devam ettiğin sürece fazla imajın olmayacak, hadi naş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 30 Temmuz 2020; 16:6:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Çalışana olm o zaman çok sinir ettin beni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım sen de dördüncü beşinci seneye kalırsın <3 Hatta kaldığın zaman beni hatırla olur mu? Bi insana bu lafı demek için sahiden kötü kalpli olmak lazım sen de öylesin. Arkadaşlarımla konuştum burada pragmatik birkaç insanın daha fikrini almak istedim. Benim başlığıma yazıp kapat konuyu diye zırlamak ne? Tamam fakir değilsin üzülme. İnsanlara içini açtığın zaman biri gelip kendisi mezuna kalıyor diye sana hakaretler ederek mezuna kalmanı önlemeye çalışınca ona kötü davranırsın. Ama onun tavrı bile seninkinden iyiydi. Belki utanırsın desem yok utanmazsın da. Sen iyi bir yere gelemeyeceksin buraya yazıyorum. Deli gibi çalışsan da bu yıl başına bi şey gelecek senin. Senin kadar vasat biri değilim bununla mutlu olmam ama layığını bulacağını hissediyorum. Sana acıyorum. Elindeki tek şey akademik kariyerindir onda da çuvallayınca avuntun da kalmayacak ne yazık. Seneye bu zamanlae aynı çirkin yorumları sana yapmak için sabırsızlıkla bekliyorum ucube

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • bittimkalmadım kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışmadım işte zamanı geri alamam alabilsem keşke yazıya dökünce bana da çok absürt geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    Her şeyin farkındasın gayet objektif şekilde kendini eleştirmişsin. Eğer kendine söz verebiliyorsan çalışacağına dair anladığım kadarıyla imkanlar açısından da sıkıntın yok çalış bu sene de hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    umarım kardeşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşin değilim o. Çocuğu defol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimal bu sene de çalışmazsın yaz gitsin bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bittimkalmadım kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu terbiyesiz konu sahibini ettiği küfürlerden dolayı (kendini pazarlayan annen, o. çocuğu) şikayet edebilirsiniz. Bakalım egosu orada da sökecek mi :DD
  • Hocam çoğu zaman ani sinirlenirim ve kötü şeyler söylersem çok üzülür pişman olurum. İnanın olmadım şu an. Terbiyesizlik ettiğim doğru. Şu an güzel bi dönemde değilim ve hayatımı etkileyecek bi karar vermeye çalışıyorum böyle kötü niyetli insanları kaldıramıyorum. Egoist olduğum yok. Kendileri ben hakaret etmeden andaval, ruh hastası diye başlamış. Onların bu tavrını görmezden gelip bana bunları demenize şaşırıyorum. Etki tepki diye bir şey var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    Ben bi aptalım

    Donanımhaber foruma mail yolladım egm online ilgilenmezse genel olarak donanımhaber iletişim merkezi ulaşacaktır. Aile dostumuza facebooktan hakaret için tebligat geldiğini belirtmeliyim, ihbar egm'ye kadar gitmişti.

    Senin sorumluluğun, benim değil. İnsanca sana bir şeyleri belirttim.

    Böyle olaylar için zamanımı asla harcamam ama ne yazık ki evde değilim ve boş zamanım şu zamanlarda var , iyi günler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Biri gelip resmen hakaret etti bana mezuna kalacağım diye sen de ona verdiğim tepkiyi üstüne alıp BİLKENT YAZ YÜRÜ GİT BU FORUMDAN ARTIK diye kendini parçaladın. İnşallah kazanamazsına kadar gittin. İnşallah sen kazanamazsın o. çocuğu. Bunu da şikayetine ekle. İnsanlıktan bir haber olduğun gibi hukuktan da bir habersin. Bir insana bi yerin kalkmış demek hakarettir. Sen bi tarafını da yırtsan benim sonrasında sana ettiğim küfür için bana yaptırım uygulamazlar. Denemek bedava. Aile dostuna da git. Seni engelliyorum. Yazmanı engelleyemem galiba ama yazdıklarını görmeyeceğim hiç yoktan. Şeref haysiyet yoksunu zavallı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laralala -- 30 Temmuz 2020; 17:43:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Off ne tatava yaptınız gerçekten. Ben size şunu yapın bunu yapın diyemem ama defalarca deneyip çalışmamışsınız. İnsanlar da sinir olmuş bunu yapmanıza ve aile parasıyla şımartılmış biri olmanıza, buranın kitlesi çalışan ve çalışmaya önem veren bir kitle. Ayrıca üslubunuz da oldukça çirkin. Hiçkimsenin dediğini umursamıyorsunuz, sanki "Hayır canım benim gir, kesinlikle yaparsın sen çok zekisin." diyelim diye açmışsınız konuyu. Bakın ben 3.girişimde tıp kazandım, bayağı idealist biriyim yani. Ben bile size bu kafayla tıpta yapamazsınız diyorum. Daha açıp lise müfredatı çalışamıyorsunuz, tıp barajını geçememişsiniz ve o övündüğünüz üstün zekanızın sizi en azından TYT'de yukarı taşıması lazımdı, ciddi altyapı eksikliği demek bu. 4 kere girip hala 50.000 yapamamak normal bir şey değil. Bu tembellik ve şımarıklıkla her komitede 1500 sayfalık notu nasıl çalışacaksınız? Burada iki üç yabancı ters konuştu diye celallenip küfürlere başlayacaksanız nasıl her türden insanla uğraşması gereken doktor mesleğine sahip olacaksınız? Nasıl saatlerce nöbet tutacaksınız? Sizin önce kendinizle ilgili sorunlarınızı halletmeniz gerek. Hayatınız boyunca anne baba parasıyla rahat rahat yaşayamazsınız. O gideceğiniz özel tıp fakülteleri size pek bir şey katmaz. Tıp okumuş olmak için tıp okuyacaksanız okumayın. Ciddi söylüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.