Şimdi Ara

forum ile ilgili şikayetleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
0
Favori
14.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • <b>UYARI: artık forumla alakam kalmamıştır, bir sorun(un)uz varsa lütfen adminlerle irtibat kurunuz, bana göndereceğiniz pmlere çok geç cevap almanız kuvvetle muhtemeldir... (arada gelen pmlere binayen yazdım bu notu)</b>

    selamlar,
    forum yönetimi olarak düşündük taşındık ve forumda memnun olmadığınız uygulamalar ve davranışlar (modlarınkiler de dahil olmak üzere) ile ilgili fikrinizi almak için böyle bir konu açmaya karar verdik. tabi bu şikayetler ve yakınmalar mümkünse belli saygı sınırları içinde olursa daha bir makbule geçer. buyrun bakalım...

    not: memnun olduğunuz şeylerden de bahsetmekte serbestsiniz



  • Bak bu güzel bir fikir.Bundan çok memnun oldum mesela
  • YAZILAN MESAJIN FLOOD İLE ALAKASI OLMAMASINA KARŞIN; BAZI POSTLAR EDİTLENMEK yada KİLİTLENMEK YERİNE TAMAMEN SİLİNİYOR!!! Lütfen...
  • çok modern ve şeffaf bir uygulama ... tebrikler ...
  • ali sami benim avatarımı değiştirmek için hala yardımcı olmadınız
  • Valla ali_sami,şikayetlerimizin hangi birini yazalım??? Şaka bi yana,bazen yapılan müdahaleler gereksiz veya ağır olabiliyor,biraz daha toleranslı olursanız sevinirim.Ayrıca böyle bir uygulamayı gerçekleştirdiğiniz için de tebrik ederim.:Uzi:Devlet ve:Uzi::Uzi:YÖK bize hiç durumdan memnunmusunuz diye soruyomu???
  • bence forum kullanma adabi daha gorunur biryerlerde gosterilsin uyelere,
    ben forumu actigimda gereksiz yere dolmus ivir zivir mesajlar gorunce pek mutlu olmuyorum mesela, sonra dialupci olarak her bos mesaj bana ekstra vakit kaybi olmus oluyor,
    hem bazilarimiz sadece buyuk harflerle yaziyor bu da cok itici geliyo sanki bagirirmis gibi..
    bu tip platformlarda gereksiz mesajlardan kacinilir ve kucuk harf kullanilir, crack warez v.s. muhabbeti donmez
  • eheh sikayet edip aglamaktan esas istegimi soylemeyi unutmusum :)

    gunlerdir aklimdaydi uygun bi topic olsa da yazsam diyodum, bence isletim sistemlerini genel baslik altinda toplamayin,
    MS , Linux , Mac , BSD diye ayirin :)

    isletim sistemleri diye bi giriyorum foruma sanki MS help desk :)
  • alfa avatarla ben ilgileniyorum bana avatarını gönder halledelim..
  • hallowman benim resim jpeg formatında 87k sana nasıl yollayacağım.Bu canvas programını indirdim ama yapamadım.Sana jpeg olarak göndersem sen yapabilirmisin.Ayrıca sana şunu icq ile yollayayım mı?
  • ilk olarak biraz daha toleranslı olmamız istenmiş, fakat uğraştığımız şeylere bakılınca o kadarını da hoş görün diyeceğim. zaten ön yargı gibi bir durum söz konusu değil, fakat bazen artık atılan alakasız mesajlardan gına geliyor ve sizler açısından aşırı denebilecek müdahaleler gerçekleşebiliyor (demem o ki görünen kısımda kötü şeyler olabilir ama daha nelerle uğraşıyoruz bir bilseniz). o sebepten biraz da siz tolerans gösterin diyeceğim. avatarlar ile ilgili şikayetler konu dışı'ndaki avatarlar mesajına atılsın lütfen.

    MOS'un isteğine gelince işletim sistemleri forumunda dediğin gibi atılan mesajların büyük çoğunluğu MS ile ilgili. dediğin gibi bölsek, fazla aktif olmayan yeni forumlardan başka birşey geçmez elimize muhtemelen. ama yine de önerini dikkate alacağız hiç kuşkun olmasın.

    istediğim herkesin açık yüreklilikle düşündüklerini yazması. kimse yargılanmıyor sonuçta. hatalarımızı-varsa- anlamamız için bir fırsat diyebiliriz bu konu için...




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alfa147</i>
    <br />hallowman benim resim jpeg formatında 87k sana nasıl yollayacağım.Bu canvas programını indirdim ama yapamadım.Sana jpeg olarak göndersem sen yapabilirmisin.Ayrıca sana şunu icq ile yollayayım mı?

    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    alfa147 64x64 piksel ve maximum 8k olması gerekiyo.
  • MOS ,

    Zaten Isletim Sistemleri derken *nix/MS Genel Anlamda bir help desk gorevi goruyor o Category :-)
  • Aslında bütün forumlarda sticky olarak forum kuralları ve adabı ile ilgili birer topic sürekli bulunmalı diyorum.Her gün yeni üye kayıt olmakta ve yeni üyeler bu kuralları öğrenene kadar tatsız diyaloglar yaşanabiliyor.Siz ne dersiniz buna?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i>
    <br />Aslında bütün forumlarda sticky olarak forum kuralları ve adabı ile ilgili birer topic sürekli bulunmalı diyorum.Her gün yeni üye kayıt olmakta ve yeni üyeler bu kuralları öğrenene kadar tatsız diyaloglar yaşanabiliyor.Siz ne dersiniz buna?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Bu çok şaçma olur her şeyden önce göze kötü gözükür bence bu topicin aynısını ''Donanım Genel'' bölümüne atmanız bile yanlış en iyi yöntem ''Forum Kuralları'' diye bi bölüm yapılsın ne kadar kural varsa alayı oraya yazılsın icab ettiğinde kurallar tartışılsın!




  • donanım genel'e yazılma sebebi forumda konu dışı'na uğramayan kişilerin bulunması ve onların da bu mesajdan haberdar olmasını sağlamaktır. bazı konular hakkında yorum yaparken lütfen biraz daha düşünüp öyle mesaj atalım [8)]
  • che guevera,
    forum kuralları bölümüne hiç kimse giripde okumaz o topiği.Millet olarak malesef medeni şekilde konuşmayı,tartışmayı,forum etmeyi beceremediğimiz için her forumda bir tane sticky olsa ve insanın gözünün içine dahi girse okunup okunmayacağından şüpheliyim ben.
  • ya ali_sami hocam, ben de diyordum ki bu albaylarimizin sesi sedasi cikmiyor var bir iss :-)))) megersem toplantiya katilmissiniz da bizim haberimiz yokmuss :-))))
    anonim olayini hallederseniz iyi olur, foruma girince kimin online oldugunu gormek aslinda daha iyi olur. neden iyi olur? en azindan sorusuna acil cevap almak isteyen uyeler kendilerine yardimci olabilecek kisileri forumda gorup de cevap alamadiklarini da gorurlerse daha iyi kanaate varirlar hangi kanaate varirlar? yani :-)
    forumda hala kufurlesmeler oluyor, bu cok can sıkıcı bir olay. bunun cozumunu nasil bulursunuz demiyorum bulmaliyiz, etkili bir yontem bulmak lazim, caydirici degil mesela kufuru edenin canini sıkacak tarzda bisiler gibi tabi kufur etmeden..
    bir dee chat yapar gibi cevaplasmalar oluyor buna ister istemez belki ben de dahil oluyorumdur gibime geliyor buna da nasil bir cozum bulunur.. pek tasvip edilir gibi gelmiyor bana gore tabe..
    bir de ali_sami hocamiz foruma hic girmiyor! ceza verelim derim ona :-)))) girdi mi de hemen sticky'i ekliyoo gidiyoo :-)))




  • imzalarindaki resimleri hala buyuk ebatlarda olan uyelerimiz var, az once birini tesbit ettim :-))) sayfa neden acilmiyo diyordum megersem imzadaki rersimi bekler durumlari varmis.. imzadaki resimleri kaldiralim diyorum.................. kime neyi ifade ediyor ki..
  • forum eskisine gore muthis hizli.. kim accelerator kullandi ise allah razi olsun :-)))
    +1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.