Şimdi Ara

Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
25.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Cinayetleri bitiremezsin şiddet insanın doğasında var bazen hiç ummayacağın insanlar bile neler yapabiliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: liberti2

    Bu mesaj silindi.

    Yazık, umarim bir yakininin basina gelmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Navi

    Şu olayda, resime baktığınızda ilk gördüğünüz kızın evli erkekle görüşmesi mi? Ve bu mesajınız 15 beğeni almış şu ana kadar... ürkütücü bir tablo.

    Bu tarz kadın cinayetlerinde içinde "ama" geçen her cümle zamansız, hatalı ve sinir bozucudur. Söylediğinizin meali "kız da az değilmiş" oluyor, istediğiniz kadar düzeltme yapın, çıkan budur. Toplumda da maalesef çok kişi böyle bakıyor olaya. "Tamam böylesini hak etmedi ama o da şöyle yapmasaydı iyi olurdu"...

    Ben haketmiş demiyorum ki keşke görüşmeseymiş diyorum bilmiyorsa ayrı bir durum zaten okuduğum habere göre yorum yaptım saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt

    Bu tip kişilerin derdi dinle. Hemen oradan nasıl bağladı şeriata, birisi kısas dediği anda bunlar alarma geçer. Yarın bir gün öyle bir şey olsa bunlar sokağa dökülür katilimize dokunma falan diye, sırf Allah'ın hükmü uygulanmasın diye.

  • İnanın gözüme uyku girmiyor bu güzel gülen kız benimde kardeşim olabilirdi ama bu tüm erkekler ölsün demekle olmuyor.

    Birazda özeleştiri yapmak lazım kadınlar hayatı erkeklerden daha yoğun yaşar yani bi insanı daha rahat tanıyabilirler,çünkü çok teklif alırlar çok çevreleri olur ve ince eleyip sık dokurlar ama buna rağmen nasıl yanlış seçimler yapıyorlar ilginç.

    Malesef çoğu kadın efendi adamları monoton bulup gitmiyor,çevremde işinde gücünde hayali yuva kurmak isteyen çok insan halen yalnız,kızları eğlendiren serseri adamlar hep seviliyor bu değişecekmi hayır ve yine bu şerefsiz adamlar hep tercih edilecek.

    Katil gün yüzü görmesin allah belasını versin ama dediğim gibi biraz özeleştiri ben istanbulda okudum bi erkeğim ve tanıştığım kadınlar oldu inanın evine davet eden hiç bi kadına gitmedim.

    Peygamber efendimiz bile beladan kaçın diye bıyurmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanın değeri yok ki, sınırlarımız dışında şehit olan askerlerimiz kimileri için yalnızca sayı.

  • Bu vahşette hala katili haklı görmeye çalışanlar yokmu!
    İnsan içinden 'bu vahşiyle ömürlerinin geçmesini diliyorum!'

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HatAliVet kullanıcısına yanıt

    tabi ki hayır. yazdığınız şeye kesinlikle katılmadığımı altını çizerek belirtiyorum. bu söylediğiniz bağnaz bir bakış ve cinsiyetçilikten başka bir şey değildir. doğru olan yolun insanların birbirine her koşul altında sevgi ve saygılarını kaybetmeden iletişim kurmasıdır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerarici1110

    Bizim kizlarimiz kadinlarimiz çok cesaretli çok erkek gibi erkekten daha erkek.

    Mesela çoğu kiz kadin , sever sert maço tuttuğunu koparan özgüvenli serseri ağzi bozuk ama bu tur erkeklerin %80 işte sevgiden mahrum şiddet bağimlisi insanliktan nasibini alnamiş tipler niye zamaninda birakmiyorlar taniyinca hemen birakmiyorlar . Ya da güzellikle kirmadan uzaklaşmiyorlar .

    Ben gözlemlerime dayanarak bunu söyluyorum


    . Bakin kadin cinayetlerinin %80 hep ilk seferde bianda olmuyor hep bi geçmişi karşilikli hatalar veya fedakarliklara dayali altyapisi var. Bunu bilen isteyerek ateşle oynayan CESARETLİ kadinlarimizin örneğiyle dolu.

    Bi söz var hep ölenmi masum mağdur diye.

    Bence kadinlarimizin çok daha dikkatli olmasi lazim. Kiyafet seçiminde değil. İNSAN seçiminde.

    Ben 30 yaşinda ERKEK olmama rağmen en ufak kaba davranişta bi harekette kestirip anlayip uzaklaşabiliyorsam , seçici davranabiliyorsam.

    KİZLARİN kadinlarin kat kat daha fazla dikkatli davranmasi gerek. Tabi bütün suç kadinda değil ama tedbirini almak gerek.


    örnek : Sila ahmet kural kimi akladi mahkeme kim yalan iftira atti ?


    örnek : Deniz - ozan guven Kim ayrilmak istiyorum yoksa butun sirlarini ifsa eder meslek hayatini bitirim dedi ?

    Suna eminim ozan guven ünlü olmasaydi belki bu haberler gibi bi haber daha duyabilirdik.

    Bizim kadınlarımızın bu tipte sevmelerinin sebebi çocukluktan itibaren abilerinin ya da küçük erkek kardeşlerinin böyle yetiştirilmeye çalışılması veyahut babanın böyle davranması, örnek oluşturması ve kızlarımıza bunların bu şekilde aşılanmış olması. Yâni aslında burada suç bu mantalitedeki kadınlardan ziyade onları yetiştiren ana-babalar ve örnek olan toplum. Kadınlarımız sürekli ezilerek büyüyorlar. Bi kere cinsellik konusu zaten bizim hayatta 1000-0 geride başladığımız bi konu. Halbuki bu konunun üstüne gidilip bilinçlendirilsek, hemen "Aa cinselliğin c'si geçmeyecek." denmesindense normal bi şekilde anlatılıp bilinçlendirilsek bence kadınlar da kendine güvenli olurlar. Erkekler çok rahatlar bu konuda ve bu konuda onların pohpohlanması, kadınların ezilmesi, erkekleri sanki bizden daha üst düzeyde, bizi ezebilecek bireyler haline getiriyor. Bence önce toplumdaki çocuk yetiştirme konusuna eğilinmesi lâzım. Bu gidişle zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olayın iç yüzü çok belirli değil. Onları bilmeden de konuşup tartışmanın çok anlamı olmuyor. Sebebi her ne olursa olsun bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı. Bu işe erkek şiddeti deyip geçmek de artık son bulmalı. Şimdi ölen kişi erkek olsaydı bu kadar konuşulmayacak mıydı yani ? Bu bence daha acı toplumsal şiddeti tamamen önlemek için bir araya gelmek yerine olayı cinsiyetle kısıtlamak...


    Öte yandan bu olayları kabullenelim demiyorum fakat artık özellikle tek başına başka şehire okumaya giden kızlarımızın parası pulu biraz da eli yüzü düzgün olan mekan sahibi adamları bu kadar kolay kabul etmemeyi öğrenmeleri gerekiyor bence. Son cinayetlere bakın ankaradaki plaza cinayeti, münevver karabulut cinayeti, bu cinayet hepsinde katil zengin işletme sahibi aile zengin. Katil kızı biyere çağırıyor kız da sorgulamadan gidiyor. Gerçekten bu kadar basit olmamalı... Bu yaşananlar film değil gerçek. Ders alınmalı. Hele küçük yerde şehirdışında okuyanlar bilir genelde bu tarz mekan işleten adamlar üniversiteli kızlara bilerek salça olur hatta kendi yaşlarında universiteden sevgili yapmasına bile engel olur tehdit eder dövdürür vs. Bu adam öyle miydi bilmiyorum ama bazı tiplere bakın uzaktan 2 dakika hareketlerini izleyin veya alın karşınıza çok değil 5 dakika konuşun ne tür biri olduğunu anlarsınız. He bu belli etmemiştir belki ama genelde cinayetlere baktığımda cinayet işleyen katillerin çoğunun sağda solda silahla fotoları, sosyal medyada atarlı giderli paylaşımları gırla gidiyor.





  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

    Açıkça demiyorsunuz ama dikkat dağıtıyorsunuz. Bunu bilinçli ya da bilinçsiz yapanlar var daima. Ne zaman böyle bir vahşet olsa daima "yaşanan olay çok kötü AMA kız da şöyle yapmasaymış, böyle olmasaymış" diye konuya girenler oluyor. Siz de direk "evli erkekle görüşmeyi" vurguluyorsunuz, ama "evli adamın kıza musallat olmasını değil" tepki gösterdigim bu.

    Birkaç yıl önce bir devlet yurdundan kız kaçırma olayı oldu, adam zorla yurda girip kız kaçırdı, yetkili açıklamaları "daha önce görüşüyorlarmış, konuşuyorlarmış, v.s v.s. " yani teşbihte kusur olmaz, dişi köpek kuyruk sallama meselesi ona göre.

    Bütün bu mesajların ortak hizmeti "kız tarafı zemin hazırlamıştır" algısı yaratmak ve emin ol başarılı da oluyor. Gökdelenden kız aşağıya itiliyor, kızın bekareti konusu açılıyor, takıntılı aşık yüz vermedi diye öldürüyor, ön plana çıkarılmak istenen kızın kılık kıyafeti, o saatte niye orada olduğu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tek çare ibreti alem için İDAMM !!!!


    Bu gibi suçlarda İdam gelirse caydırıcı olur toplum arasında, suçu işlemeden önce bikez daha düşünür sonunun ne olacağını, tabi eğer akli dengesini kaybetmediyse.

  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Engelleyemezsin. Bulmak isterse yine bulur zaten. Bırak telefonu adres değiştirmesine, başka şehre taşınmasına rağmen bulunup öldürülen kadınlar bile var. Diğer yazdıklarınız ise bir öncekiyle aynı. Cevabımı önceki mesajımda vermiştim. Tekrara düşmeye gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: superdestek

    Tek çare ibreti alem için İDAMM !!!!


    Bu gibi suçlarda İdam gelirse caydırıcı olur toplum arasında, suçu işlemeden önce bikez daha düşünür sonunun ne olacağını, tabi eğer akli dengesini kaybetmediyse.

    Düşünmez. Bu tür olaylarda bir anlık öfke insanın hayatındaki herşeyi gözden çıkarmaya itiyor ve insan narin bir varlık karşısındaki ölüp gidiyor. Bir kere karşındaki öldüğü zaman artık geri getirmenin yolu yok..


    Ondan sonra hapse girmemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar ama nafile. Her şey elinde sonunda ortaya çıkar.

  • bir kız evladını katleden bu caninin hapis boyunca yatacağı yatağın,yiyeceği yemeğin,tüketeceği elektriğin,suyun parasını bu ülkedeki kızı olan anneler babalar ödeyecek.bundan daha mide bulandırıcı bir şey var mı?


  • "Su testisi su yolunda kırılır" diyen özel halk şoförünün lisansı iptal edildi. Yönetimde şu treth denen şahsın hesabını çizsin.

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.