Şimdi Ara

Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
25.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülke çürümüş. Böyle bir olayda kadının giyimi, yaşam tarzı üzerinden neredeyse haketmiş diyenler olacak ki benzerini diyenler var. Bu tip konularda amalı cümle kuran da o zihniyettedir ya da yakındır, kusura bakmasın kimse.


    Sapık ideolojilerini kusuyor insanlar. Ulan it herif, sadece sevgili olan mı öldürülüyor? Bu ülkede çocuklarına tecavüz edenler, karısını öldürenler, ibadethanede tecavüz edenler yok mu?


    Hem oy vermede, hem çocuk yapmada kriterler olmalı. Bu konuda amalı cümle kuranların, kadına laf edenlerin çocuk yetiştirme hakkı olmamalı.

  • Böylelerini ipe sallandırmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bu olaya ne diyeceksiniz bakalım ? Ama ....


    ...uyumasaymış.

    ...evli kalmasaymış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: William0

    Hangi maddesi olduğunun önemi yok istatistiksel gerçek şu ki İstanbul sözleşmesinden sonra kadın cinayetleri artmıştır.

    Bir olayın, olgunun tek kriteri mi olur? 2002'de kadın cinayeti 66 imiş. 2003'ten 2004'e cinayet sayısı neredeyse ikiye katlamış(83'ten 164'e). Keza 2004'ten 2005'e(164'ten 317'ye), keza 2005'den 2006'ya(317'den 663'e), keza 2006'dan 2007'ye(663'ten 1011'e) cinayet sayısı sürekli neredeyse iki kat artmış. 2008'de 806'ya düşmüş. Sonra 2009'da kadın cinayeti tekrar bini aşkın. 2010'da 200 küsura düşmüş(buna şaşırdım) ve geri yükselmeye başlamış 2012 senesi tek istisna, o sene 200'ün altına düşmüş. Peki bunu neye bağlamak gerekir? Mademki cinayetler sözleşmeden dolayı artmış, o zaman 2010'dan önceki senelerin cinayet sayılarına ve 2012'ye ne diyelim?


    Sözleşmeyle cinayetlerin artması arasında ne gibi korelasyon var? Buna dair bir araştırma, makale okudunuz mu? Çuvaldızı kendime de batırıyorum. Sadece istatistikten yürümek, çok çok basit elbette. İstatistik, tek başınayken sayılardan oluşan ıvır zıvır. Suçlu, suçsuz, toplumun genel psikolojisine dair net bir şey açıklamaz. Türkiye'nin doğusunda boşanma oranı, batısına göre çok çok düşük. Bunu nasıl okuyacağız? "Doğudaki eşler birbirlerine sadakat ve güven dolular, sıcacık mutlu yuvaları var. Batıdakilerse birbirlerinin ku" derdim.


    Şu mesajınızla sözleşmeyi okumadığınızı varsaydım. Cinayetler sözleşmeden kaynaklı olsa dahi(değil elbette) bu sözleşmenin kusuru değil. Sözleşme kötülüğü emretmiyor, kötülüğe yönlendirmiyor; kötüye, kötülüğe yükleniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 23 Temmuz 2020; 1:37:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeGonzalo

    Kardes paylasma böyle seyler görmezler. Katilin Erdogan veya akp ile veyahut din iman ile igili paylasimi yoksa katilin dili dini siyasi görüsü olmuyor. Yok tersi olursa en basta bu Sözde partinin baskani milletvekili ortaya cikiyor. Ölenden cok öldüreni, öldürenin siyasi görüsüünü konusuyorlar. Bunlar bu kadar iki yüzlü.


    biriside twitterda cikmis diyoki bütün müslüman ülkelere kadina siddet cinayet vs vs varmis. Müslümanlik kadini hice saymakmis felan.

    ülkemiz sayelerinde islamin kanun ve yasaklarina göre yönetilmiyor. Biz idam dedikce seriat geliyor diye yaygara cikariyorlar.



    Alıntıları Göster

    Bu lavugun siyasi kimliğini belli eden paylaşımlarını görünce valla aklıma ilk gelen bu oldu


    Bu cinayetini işleyen şahıs akp li veya islamcı biri olsa millet ne din ne kitap ne arapçılık ne ortadoğu bırakmıştı twitter çökmüştü hatta burada bile kenarda bekleyen sansarlar hemen atılırlardı gördünüz mü bakın islam eşittir barbarlık diye


    Şimdi herkes gayet demokrat ve sağduyulu olmuş kimse siyasi kimlikleri ile yargılanmasın bu şahsi bir olaydır katilin chp si mhp si akp si olmaz yazıyorlar


    Ülke baştan aşağı iki yüzlü riyakar solcular barbar dedikleri dindarlardan çok daha barbar ve ikiyüzlü bunu her zaman görmek mümkün...

  • Yahu arkadaşım haklı olabilirsin ama beni yoran o bu değil oturuyorum akşam bir haber izliyeyim her akşam bir haberde yok erkek terörü yok bu yok hayvanlara şöyle yapıldı ya arkadaşım geçen gün sakaryada fabrikadaki patlamada kaç kişi öldü bir köpek kadar değerleri oldu mu ki bu kişiler işçiydi kıt kınaat hayatlarını idame ettirmeye çalışırken iş cinayetine kurban gitti şimdi bu en basiti daha gırla sıkıntı var memlekette show tv çıkmış komşu komşunun köpeği kovdu bunuhaber yapıyor bunu insanımız farketmiyor mu ya yazıklar olsun ya isyan ediyorum isyan insanlar hayvan muamelesi görüyor cinayetlerin %80 inin kurbanı erkek olacak akşam haberler erkek terörü diye bağıracak ben böyle işe başlarım. Kadınların hayvanların haklarının korunmasını herkesten çok ben istiyorum ama kaç yıldır yürürlükte olan bu sözleşme bize ne getirdi bir kadına yaklaşamaz olduk tacizci damgası yeriz korkusuyla yani durumumuz çok çok kötü sabretmek imkansızlaşıyor bir gün benim gibi insanlar patlayacak demedi demeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: William0

    Yahu arkadaşım haklı olabilirsin ama beni yoran o bu değil oturuyorum akşam bir haber izliyeyim her akşam bir haberde yok erkek terörü yok bu yok hayvanlara şöyle yapıldı ya arkadaşım geçen gün sakaryada fabrikadaki patlamada kaç kişi öldü bir köpek kadar değerleri oldu mu ki bu kişiler işçiydi kıt kınaat hayatlarını idame ettirmeye çalışırken iş cinayetine kurban gitti şimdi bu en basiti daha gırla sıkıntı var memlekette show tv çıkmış komşu komşunun köpeği kovdu bunuhaber yapıyor bunu insanımız farketmiyor mu ya yazıklar olsun ya isyan ediyorum isyan insanlar hayvan muamelesi görüyor cinayetlerin %80 inin kurbanı erkek olacak akşam haberler erkek terörü diye bağıracak ben böyle işe başlarım. Kadınların hayvanların haklarının korunmasını herkesten çok ben istiyorum ama kaç yıldır yürürlükte olan bu sözleşme bize ne getirdi bir kadına yaklaşamaz olduk tacizci damgası yeriz korkusuyla yani durumumuz çok çok kötü sabretmek imkansızlaşıyor bir gün benim gibi insanlar patlayacak demedi demeyin.

    Televizyon seyretmiyorum hocam. Yine de anam izlediğinden görüyorum üç beş haber. Onda da haberin başlıklarındaki imla hatalarından haberlere odaklanamıyorum.


    Sadece şu tweete ve buna gelen mesajlara bakar mısın? Bana mazoşist diyebilirsiniz ama yarım saat falan bunları okuyup durdum ve öylece baktım. Bunları okumasaydım, size yanıt vermeyecektim size ama bunları okuduktan durumun ciddiyetinin tekrar tekrar farkına vardım. Böyle ciddi noktalarda feminizmin nobranlığını dikkate almamakta fayda var. Sokakta öylece geçen kadının travma yaşayıp yaşamadığını bilemeyiz. Bazıları travmadan dolayı erkekten kaçıyor, bazıları da cidden nefret ediyor erkeklerden.

  • Bizim kizlarimiz kadinlarimiz çok cesaretli çok erkek gibi erkekten daha erkek.

    Mesela çoğu kiz kadin , sever sert maço tuttuğunu koparan özgüvenli serseri ağzi bozuk ama bu tur erkeklerin %80 işte sevgiden mahrum şiddet bağimlisi insanliktan nasibini alnamiş tipler niye zamaninda birakmiyorlar taniyinca hemen birakmiyorlar . Ya da güzellikle kirmadan uzaklaşmiyorlar .

    Ben gözlemlerime dayanarak bunu söyluyorum


    . Bakin kadin cinayetlerinin %80 hep ilk seferde bianda olmuyor hep bi geçmişi karşilikli hatalar veya fedakarliklara dayali altyapisi var. Bunu bilen isteyerek ateşle oynayan CESARETLİ kadinlarimizin örneğiyle dolu.

    Bi söz var hep ölenmi masum mağdur diye.

    Bence kadinlarimizin çok daha dikkatli olmasi lazim. Kiyafet seçiminde değil. İNSAN seçiminde.

    Ben 30 yaşinda ERKEK olmama rağmen en ufak kaba davranişta bi harekette kestirip anlayip uzaklaşabiliyorsam , seçici davranabiliyorsam.

    KİZLARİN kadinlarin kat kat daha fazla dikkatli davranmasi gerek. Tabi bütün suç kadinda değil ama tedbirini almak gerek.


    örnek : Sila ahmet kural kimi akladi mahkeme kim yalan iftira atti ?


    örnek : Deniz - ozan guven Kim ayrilmak istiyorum yoksa butun sirlarini ifsa eder meslek hayatini bitirim dedi ?

    Suna eminim ozan guven ünlü olmasaydi belki bu haberler gibi bi haber daha duyabilirdik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 23 Temmuz 2020; 1:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldüren adamın'da bir kız çocuğu var acaba birisi benim çocuğuma bunu yapsa ben ne yapardım diye düşünememiş mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birçok arkadaş durumun vehametini anlatmaya çalışmış ama çok duyarlı arkadaşlar hemen saldırmışlar. Şimdi bu adamın eşi de kadın değil mi? Bir de ona soralım. Sizce bu konu hakkındaki yorumu nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

    Evli erkek baska kadinla gorusuyor o zaman karisi gidip adami oldurdugunde hakli mi oluyor?


    Evli adamin aldatmasi en buyuk serefsizlik. Aldattigi kadinin sucu adaminkinden daha az bence. Cunku karisini aldatan adam.


    Bu konuda ise bunlari konusmak yersiz ve anlamsiz.


    Tez zamanda bu katilin gebertilmesi dilegiyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gündür düşünüyorum bir insan bir insana böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor. Tüylerim diken diken oluyor. Akli dengesi yerinde olan bir insan böyle birşey yapamaz.

    Ayrıca katilin öldürülmesi bence ona ödül olur. Ölene kadar cezasını çekmeli, hapishanede en ağır ceza nasıl çekiliyorsa öyle çekmeli. Artık ne kadar yaşarsa o dört duvarın içinde kalsın. 1 metre alana konulsun ne tuvalet ne banyo ne de yatak olsun. Sadece 2 günde bir yemek verilsin. Kendi bokunun içinde mikroplardan artık ne kadar yaşar bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_bt

    Evli erkek baska kadinla gorusuyor o zaman karisi gidip adami oldurdugunde hakli mi oluyor?


    Evli adamin aldatmasi en buyuk serefsizlik. Aldattigi kadinin sucu adaminkinden daha az bence. Cunku karisini aldatan adam.


    Bu konuda ise bunlari konusmak yersiz ve anlamsiz.


    Tez zamanda bu katilin gebertilmesi dilegiyle

    İşte böyle düşünceler olduğu sürece olaylara böyle baktığımız sürece bu cinayetler hep olacak

  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

    "Şimdi bu kadın kesin kendisine teklif eden iyi kalpli erkekleri reddetmiştir." Sen nasıl bir mahlukatsın ya. olm troll müsün sen ? Elbette senin gibilerle değil istediği erkekle birlikte olacak sığır. Seçtiği erkek göründüğü gibi çıkmaz ise de ayrılacak. bak çok basit. ayrılıp yoluna bakacak kimsenin alnında ben çok iyiyim veya ben kalitim yazmıyor. Herkes seçtiği erkeğin sonucunu yaşarmış sizin cidden tedavi edilmeniz gerek. sen cahil bir yobazsın. eminim derdin "beni seçmedi ondan böyle oldu" kafası. yıkık seni. daha fazla bakmıycam buraya. istediğin gibi havla.

  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

    Şu olayda, resime baktığınızda ilk gördüğünüz kızın evli erkekle görüşmesi mi? Ve bu mesajınız 15 beğeni almış şu ana kadar... ürkütücü bir tablo.

    Bu tarz kadın cinayetlerinde içinde "ama" geçen her cümle zamansız, hatalı ve sinir bozucudur. Söylediğinizin meali "kız da az değilmiş" oluyor, istediğiniz kadar düzeltme yapın, çıkan budur. Toplumda da maalesef çok kişi böyle bakıyor olaya. "Tamam böylesini hak etmedi ama o da şöyle yapmasaydı iyi olurdu"...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 23 Temmuz 2020; 11:10:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak bak cümlelere bak konudaki, herkes seçtiği kişiye göre hayatı yaşarmışmış, herkes hangi erkeği seçtiyse onun sonucunu yaşarmış. Aciz zayıf insanlar sizi düşük insanlar. Zekasını kullanamayan insanlar. Hangi erkeği seçtiyse yaşayacaklarını kabul etmek her erkeği sözde cani yapıyor yazdıkları cümleleri düşünerek yazmıyorlar ki bunlar aciz insanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 23 Temmuz 2020; 11:25:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canice katledilen Pınar Gültekin’in ölmeden bir gün önce birlikte olduğu arkadaşları Hürriyet’e konuştu. Burcu Özdemir ve Selver Gür, Pınar ile yaptıkları son görüşmeyi anlattı. Selver Gür ‘Her günümüz beraber geçiyordu. Bir sevgilisi olsa mutlaka bilirdim’ dedi. 


    Burcu Özdemir:

    Çarşamba günü 11.30’a kadar oturduk, sonra o başka bir mekana gitti. 01.30 gibi vedalaştık. ‘Eve gidiyorum, görüşürüz’ dedi ve gitti. Perşembe saat 17.00’den itibaren telefonuna ulaşamadık. Aramaya başladılar. Biz faili hiç tanımıyoruz. Bizim çevremizde çoğu kimse de tanımıyor. Pınar ile ortak arkadaşlarımızın hiçbiri tanımıyor. Pınar’dan da duymadık. Olaydan sonra haberdar olduk. Biz ilişki olup olmadığını da bilmiyoruz. Pınar’ın o adamı tanıyan arkadaşları var sadece. Pınar tek yaşıyordu. Neşe dolu biriydi. Son senesiydi. Planları vardı. Deli dolu bir kızdı. ‘Okulu bir bitireyim, önümüze bakarız, güzel şeyler olacak’ diyordu. Hayalleri vardı tabi. Ailesiyle de hiçbir sıkıntısı yoktu. Mutlu bir hayatı vardı. Yazıklar olsun bunu yapana. Eşyalarını toplayacağız. Çok zor bir durum. Bütün arkadaşları size Pınar’ın ne kadar iyi bir insan olduğunu zaten söyleyecektir. Pırıl pırıl bir kızdı. Sevilirdi, severdi, saygılıydı.


    Selver Gür:

    6 yıllık arkadaşıyım. Böyle bir konudan haberim yoktu. En son çarşamba günü konuştuk. Sonraki gün WhatsApp’tan yazdım cevap vermedi. Bir daha da konuşamadık. Bir ilişkisi olduğunu bilmiyorduk. Her gün birlikteydik. Sevgilisi olsa mutlaka bilirdim. En son konuştuğumuzda okuldaki dersleriyle ilgili konuştuk. Yaz sonu okulu bitirip gidecekti. Çok az dersi kalmıştı. Bitiyordu. En yakın arkadaşımdı benim. Acım çok taze. Bir şey söyleyemiyorum. Çok canice bir durum. Onu çok seviyoruz.


    Sinan Kurt:

    Sohbet etmeyi, birlikte vakit geçirmeyi seven biriydi. Modu hiç düşmezdi. Hep enerji dolu ve cıvıl cıvıldı. İlişkisi olduğunu veya bu konuda bir sıkıntısı olduğunu duymadık. Ailesi İstanbul’da yaşıyor, arkadaşları da yanına gelip giderdi. Birkaç gün önce görüşmüştük. Olağandışı bir hali de yoktu.


    Batuhan Altın (Pınar’ın oynadığı kısa filmi çeken arkadaşı):


    Bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştık. Severek ve içten bir şekilde oynadı. Samimiydi. Geçen yıl tam bu zamanlarda çektik filmi. 7 Ağustos’ta da yayımladık. Enerjik ve neşeli biriydi.



    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-pinar-gultekini-son-goren-arkadaslari-anlatti-sevgilisi-olsa-bilirdik-41570706

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.