Şimdi Ara

Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
25.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katilin savunucusu yalaklar la bende erkeğim alnımın ortasında bekar veya evliyim diye bir yazı yazıyor mu? Sizlerde ekstra tabela varda biz mi bilmiyoruz? Kıza bekarım demiştir. La oğlum bu ülkede evlenmeden önceki kimliğini saklayan çakal dolu. Bunu o ufacık beyniniz almıyorsa boşuna nefes alıyorsunuz. Yazmayım diyorum illa bana sövün diye yazmaya devam ediyorsunuz.


    Kız zaten en son görüldüğü gün herifi faceden falan engellemiş. Emniyet bile söylüyor. Babası diyor ki kız evli olduğunu öğrenince herifle ilişkisini kesmiş peşimi bırak yoksa eşine söylerim demiş. Kızı zaten bu yüzden kaçırıp öldürmüş. Abisi aşağıdaki link'te söylüyor.





    Dünde link verdik ama inadına hala evli adamla geziyor diye yazıyorsunuz. Bonzai falan mı kullanıyorsunuz yoksa o beyniniz bunu algılamıyor mu?


    Bir daha herifin lafını överseniz komple link'deki bütün yorumları ile beraber emniyet'e atıcam belki aranızda sapık falanda vardır. Derdinizi emniyette dayak yiyerek anlatırsınız yalak sürüsü...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 22 Temmuz 2020; 13:51:41 >




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Tam terai bu herifler tercih edildikleri için kendilerinde bu hakkı buluyorlar.Tam da bunlar tercih edilsikleri için diğer psikopatlar pskiopatlıklarını gizlemeye gerek bile duymuyorlar.


    Yine lafı eveleyip gevelemişsiniz.Mahlukata suç bulmuyor muyuz?Adam katil siz herifin aldatmasına takıyorsunuz.Aldatması bu adam için günah bile sayılmaz çünkü bu herif şeytan.Katil aldatmak ne ki onun için.


    Biz diyoruz ki sokakta bir şekilde kadınları koruma yolu buluyoruz.Biner gazı,mahalle linci vb yeterli değil ama belli derecede etkili.Peki bu şerefszilerin evine gittiklerinde napacağız.Evin kapısını lırıp mı gireceğiz?Var mı cavebaın.Bu tiple el ele gülerek gezdiklerinde napacağız ama bu adam sapık diyip dövecek miyiz?


    Burda kadın koruyacak kendini.Ve çok büyük ihitimal adamın evli oldupunu biliyordu.Kurban diye mrlek ilan etmenin manası yok.


    Yahu benim ilşkimdeki hatam karşıdakinin bana yeterince değer vermemesi vb.Ben gidip otçu hapçı kızlarla mı takılıyorum.Son dönem nette ünlenen hanjm ağa gibi kadınlarla mı takılıyorum.La lan diye konuşan belalı kızlarla mı takılıyorum?


    Anlattım ben haraketlerinden konuşmasından ne halt olduğunu anladığım erkekten bile uzaj durup kız arkadaşlarımı uyarıyorum.Daha önce yakaladım böyle sapıkları.Uyardım herif iki kızla çıkıyor aynı anda(benim tanıdıpımla ilşkisi 2 yıldan uzun) benim bildiğim kız da bunun evine gidiyor öteki de.Ötrkinin ilişki sırasımda videosunu fotolarını çekip paylaşmış nette.Ben tandıpım kzıı uyarmıştım.Bana artislik yapıyorlardı ama zamanında.


    Kusura bakma da kadınlara bırakırsan işi başlarına iş gelene kadar asla görmezler olayı.Çünkü bu şerefsizlerin bu tavırlarından hoşşanıyorşar.Anca açık seçik kötülük yapacak da anca öyle anlıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O kadar basit olmuyor işte bazen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Aga ne adamsınız yeminle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arthur7 kullanıcısına yanıt

    Dostum ben işin cinayet kısmını ayrı tutuyorum zaten. Cani bir katil en ağır cezayı alsın. Bu kız ne yapmışsa ne yaşamışsa böyle öldürülmeyi haketmiyor. Kimse haketmez. Erkekte olsa hak etmez.



    Fakat ince bir nokta var. İnsanlar bunu kabullenemiyorlar. Söylemesi de tehlikeli oluyor ama söylüyoruz. Bir tehdit var ise bu ister istemez hafifletici sebep olacaktır. İnsan tehdit altında çok farklı hareket edebilir. Hukuk bunu gerektirir. Aslında güvenlik güçlerinin de işin bu yanını acilen aydınlatıp kamuoyuna açıklamaları gerekiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: john mclane

    10 yıllık infaz ve koruma memuruyum

    Size bu katilin cezaevinde nasıl vakit geçireceğini anlatsam bana söversiniz...

    Neden

  • Bir laf için bütün sosyal medyaya gençliğe düşman olanlar(!) yakılan, parçalanan, öldürülen kadınlar için neden neredeler acaba?

    Ülkede Cumhuriyet ya da tek adamlık yok bu sistemin adı olsa olsa "Ağalık Sistemi" olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

    Yaşım 38. Hayatımda senin yaşın kadar hanımla görüştüm. Allah'a şükür hiç birine el kaldırmadım. Sen bu dünyanın daha farkına varamamış bir çocuksun. Kusura bakma. Benim yaşıma geldiğinde hayatını idare etmeye başladığında anlarsın.

    38 yaşına kadar gelmişsin ama daha masum ile bir katil arasındaki farkı anlayamayacak durumdasın. 38 yıl geçse de anlayamazsın.


    Ben hayatımı idare etmeye 14 yaşımda başladım ve şu an 23 yaşındayım. Emin ol benim kadınlara gösterdiğim hassasiyetin %1'ini bile göstermiyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzücü. Allah rahmet eylesin kızcağıza. Kadınlar şiddete meyilli ya da tehlikeli erkekleri nasıl ayırt edemiyorlar anlamış değilim. Çevremde bir çok örneğini gördüm. Çocuk kızı aldatıyor küfürler ediyor ilgilenmiyor sevmiyor ama ayrıldıktan sonra kız tekrar çocukla görüşmek istiyor. Kıymet bilmeyen, şiddet yanlısı, karakteri bozuk tipler fazla ilgi görüyor bu memlekette. Çok tuhaf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ge4ce

    Bu mesaj silindi.

    yazık kafana.. sen fazla düşünme kardeş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dead

    yazık kafana.. sen fazla düşünme kardeş



    Alıntıları Göster

    Yobazlara bir şey anlatılmaz kardeş yorma kendini yobazlarla...Böyle insan müsveddelerin ayrı bir dünya'da birbirlerini yemesi gerekirdi aslında...

  • Vahşet bu abicim bu adamı delik deşik etmeliler içeride veya idam başka türlü önüne geçemeyiz. konuya cok hakim degilim yalnız adamın evli oldugu sosyal medyası vs ortada. rahmetli bunu bılmıyor muydu acaba? veya bu tipleri tanıyınca az cok potansiyellerini oldugu anlamak cok zor degil. evlatlarmızı kucuklukten itibaren sevginin,merhametin değerini, nasış birşey oldugunu, birebir ebeeynler olarak anlatmalıyız. oynamak istediklerinde beraber ne işimiz varsa bırakıp oynamalıyız burada ki kücüklukten gelen bağ ne kadar kuvvetli olursa ileride ergenlikte ve ileriki yaşlarda bagımız kuvvetli olur ve en azından bi nebze dışa dönük tutumları hayata karşı yumuşar. hayvan sevgisini bile kucuklukten itibaren aşılamalıyız. bi cocugun kalbi ekılmemıs tarla gibidir ne ekersek onu biçeriz. bu ve diğer şerefsizlerin elbet kucuklukten gelen veya ailesinden aldıgı egitimin bu namussuluga vardır katkısı. Allah rahmet eylesin ailesi içni cok zor durum..





  • çok çok üzüldüm ya ne yazsam bilemiyorum biliyorum aslında da ifade özgülüğü yok işte


    bu konu sürekli gündemde tutulmalı

  • Hangi maddesi olduğunun önemi yok istatistiksel gerçek şu ki İstanbul sözleşmesinden sonra kadın cinayetleri artmıştır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evli olduğunu bilmemesi imkansız 21.yy adamın dolu sosyal hesabı var karısıyla resimleri var.....haberciler buluyorda üniversite okuyan kızmı bulamıycak bilmeme kısmı düşük uzun süreli bir ilişkide..

    https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/pinar-gultekinin-arkadaslari-cemal-metin-avci-pesini-birakmadi-5943819/


    bir ihtimal yasak aşk yaşamaya kızın gönlü daha fazla el vermedi.yada ya karın yada ben tercih et dedi oda olabilir, piskopat işte ya benimsin ya kara toprağın diye temizledi kızı...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Temmuz 2020; 16:1:56 >
  • bu canilik 2 hafta sonra unutulacak. eskiden olduğu gibi gelecekte buna benzer bir canilik olacak yine konuşulacak yine unutulacak. yıllardır böyle oluyor eski haberleri araştırın. en iyi bildiğimiz şey konuşmak. bu yüzden bizden bi halt olmaz. yerimizde saymaya devam ederiz. çinde abdde avrupada selfie gibi akımlar çıkar onları taklit ederiz onlar ne üretiyorsa onun çakmasını yaparız. boş konuşmada ve taklit etmede iyiyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt

    Haklısınız işte bu kişiler için iyi hal ve af yolu kapalı müebbet gibi bir ceza olsaydı keşke, basitçe ölmesi yeterli gelmiyor insana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rose.life kullanıcısına yanıt

    Erkek cinayeti görebiliriz yeter ki kadınlar ölmesin, pis iğrenç erkekler püühh

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.