Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31183119312031213122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Özet koyacak kadar pozisyon olmadığı içğn uğraşmamışlardır:)
  • Ne garipsiniz ya. Bizde zamanında eleştirdik ama 5 maç üst üste kazanıp sivas deplasmanında berabere kalan bi takım niye eleştirilir? Ne istiyorsunuz 40 maçın hepsini mi kazanalım? Kayseri'ye puan kaybetsin içeride o zaman herkes haklı olur eleştirisinde.
    Beşiktaş'ın maksimumu bu arkadaşlar. Daha fazlası yok. Bizim maksimumuz bu değil ama. Ozan büyük eksikti dün akşam. Mesut girecek bu takıma. Mesut girince Pelkas sağa ve sola kaydığında illa ki kalite bi tık artacak. Beşiktaş'ın bi basit puan kaybına bakar herşey. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Ne garipsiniz ya. Bizde zamanında eleştirdik ama 5 maç üst üste kazanıp sivas deplasmanında berabere kalan bi takım niye eleştirilir? Ne istiyorsunuz 40 maçın hepsini mi kazanalım? Kayseri'ye puan kaybetsin içeride o zaman herkes haklı olur eleştirisinde.
    Beşiktaş'ın maksimumu bu arkadaşlar. Daha fazlası yok. Bizim maksimumuz bu değil ama. Ozan büyük eksikti dün akşam. Mesut girecek bu takıma. Mesut girince Pelkas sağa ve sola kaydığında illa ki kalite bi tık artacak. Beşiktaş'ın bi basit puan kaybına bakar herşey. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek..
    3 maç art arda yeniloysan iç saha karnen bu kadar kabariksa bu tarz serileri kaybetmemen gerekiyo şampiyonluk yolunda
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Eleştirmezsen gelişemezsin bu rezil futbolun izahı olamaz ligin yarısı geldi sistem yok spontane gelişen goller atıyoruz bir tek pazartesi maçta üç pas yapıp gol attık. Erol hocanın sistemi yok oyuncular değişir sakatlıklar olur ama isimlerin önemi olmaz sistem işler bizde bu yok
  • Bjk sampiyon olur.Bu senede gum
    Her sene soylemekten dilimda tuy bitti
    Sacma sapan aptalca goller yersen yillardan beri sampiyon olamazsin
    Ylardan beri defana diye birSeyok yok takimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

    Sene başından beri aynı şey. Önce ilk 6 hafta zorlu fikstürü atlatalım dedik, sonra milli ara sonrası takım kaynaşır dedik. Sonra ilk 10 haftadan sonra değerlendirmek lazım dedik. İlk yarı bitecek ben 1. haftayla şu gün arasında oyun anlamında bariz farklar göremiyorum. Dünkü Sivas maçını kıstas alarak söylemiyorum bunu da. Bu seneyi de çöpe attık bence Mesut'u şunu bunu beklemeye gerek yok. Suçu artık hocalara da atmayı bırakmak lazım bence. Sıkıntı başka yerlerde.

  • 20 maçtır birbirine alışamayan korkak, mıymıntı sürüsü ve ligde küme düşme hattındaki takımdan bile çekinen teknik direktör ile olmaz ve olmayacak bu iş. mesut gelse ne olur, çevresindekiler bişeye benzemiyor ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 22 Ocak 2021; 10:48:37 >
  • https://twitter.com/MesutOzil1088/status/1352527212315082757?s=19



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EROL HOCAM EKSİK KADRO İLE OCAK AYINDA 6 MAÇTA 5 GALİBİYET 1 BERABERLİK İLE 13 GOL ATIP 3 GOL YİYEREK TROLLERİ KUDURTMAYA DEVAM EDİYOR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuztemmuz kullanıcısına yanıt

    biz de bunu diyoruz da anlamıyorlar neymis son 5 maçta 15 puan almısız uzay futbolu oynadık uzay takımlara karsı da öyle aldık sanki ilk ciddi maçta patladı takım yine işte. dün takım adam akıllı oynayıp 1p alsa kimse ses cıkarmazdı ama 90 dakika boyunca ne yaptıgımızı erol hoca bile anlamamıstır

  • At Tarağı kullanıcısına yanıt

    Konuşma at tarağı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 22 Ocak 2021; 11:31:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

    blokla geç görmek istemiyorsan cok zor bir secenek degil. hayal satmaya, romantik olmaya gerek yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi At Tarağı -- 22 Ocak 2021; 11:28:37 >
  • -10 derece. As defans 8. Dakika sakatlanıyor. İki tane saatli bomba defansta. Sadık'ın her ne kadar rotasyon olarak yeterli olduğunu düşünsem de. Orta sahanın bel kemiği cezalı. Gustavonun yanında forvet kırması orta saha mhy oynuyor. Zemin BK gibi. Sakatlardan dolayı adam akıllı yedek yok. Bk gibi zemin Sivas deplasmanı. Ama beyefendiler bir puan beğenmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

    sampiyonluktaki en büyük rakibinde en sıkıntılı adam ljajic bile cıkmıs topunu oynuyor senin elinde pelkas mhy gustavo sosa var adam akıllı oyun kuramıyorsun 2 tane üst üste dogru düzgün pas yapamıyorsun. eksik kadro dedigin bir ozan yok sezon basından beri aynı savunmayla oynuyorsun zaten gelişen en olumlu şey yok. neymiş zemin kötüymüş zemin sadece sana mı kötü rakibine de kötü? havanın soguk olması seni mi etkiliyor sadece rakibin robot mu ? ki rakibin bir b*k yapmadı maçta sen de yapmadın. eksik dedigin kadroya bak allahtan kork daha nasıl bir kadro istiyorsunuz ya.19 hafta olmuş 19 hafta kazandıgımız her maçtan sonra bile adamı eleştiriyoruz bu futbolla olmaz diye cünkü ortada bir futbol yok sistem yok taktik yok varsa da biz mi bilmiyoruz? topu rakibe bırakayım arada kontradan uzun topla cıkar gol atarım kafasında takım neyiz biz west bromwich mi şaka mısın sen bu futbollla sampiyon olacagına inanıyor musun gercekten?





  • Ben hataların görüldüğü iyi bir maç olarak görüyprum bu Sivas maçını ve bu takım şampiyon olacak inanıyorum. Yeter ki takımımızı her koşulda savunalım.


    Dün akşam Sivasspor oyunu kuracak oyuncularımızı iyi analiz etmiş, maalesef bu oyunculara boş alan bırakmadılar. Gustavo, Pelkas hadi MHY de katalım maalesef oyunu açmakta zorlandılar çünkü her topu aldıklarında etrafları en az 2 Sivassporlu oyuncu ile doldu. Mecbur geri oynadılar sürekli. Belki biraz Caner daha erken alınabilirdi yada Caner'in ölüsü bile ilk 11 oynar bunu eleştirebilirim. Zaten oyuna girer girmez sol kolu felç olan bir hastanın fizik tedavi ile iyileşmesi gibi bir şey oldu. Nitekim maç boyunca tek ortası olmayan Novak ilk ortasını Caner oyuna girdikten sonra yapabildi. Hızlandırdı kanadın ateşini yükseltti Erol Hocam bunu görebilirse çok güzel olacaktır.


    Yalnız bir parantez de kalecimize açmalıyım, maalesef kalecimizin bir standartı yok. Yan toplarda çok korkak, kalecilere ilk öğretilen altı pas içindeki dokunulmazlığıdır. Buralarda sana dokunmayı bırak üfledikleri an atacaksın kendini yere. Burada daha cesur olmalı ama maalesef Altay bu konuda inanılmaz defolu bir kaleci. Bomboş pozisyonlarda bile çıkmıyor, çıkarken tereddüt içinde kalıyor. Alacağı topları yumrukluyor, boş pozisyonlarda oyuncularla konuşmuyor, dün akşam olduğu gibi konsantrasyonunu kaybediyor. Dün akşamki yediği golde de topu son anda görebildi bu tip kafasını maça veremediği maçlarda işimiz çok zor.


    Genele bakarsak takıma ve hocaya kızcak istifaya davet edecek öyle berbat top oynuyorlar diyecek bir durum yok bana göre. Mücadele ediyoruz en azından umutsuz değilim bu nedenle siz de düşürmeyin kendinizi. Bu takım mutlu sona ulaşacak.





  • Bizim takım taraftarı kadar futboldan anlamayan, saçma sapan bir sürüyle daha ben karşılaşmadım hayatımda.


    Ölüm kalım denilen beş tane maç oynadık, üst üste hepsini kazandık. Kupada da bir Süper Lig takımını yenip tur atladık.


    Ama Fenerbahçe taraftarı en ufak bir kötü sonucu bekleyip hemen pusudan çıkan kurtlar gibi. Hatta kötü sonuç da gerekmiyor. Eksi 15 derecede Sivas deplasmanında berabere kalmak gibi nispeten kabul edilebilir bir sonuçtan sonra veya sonucu aldığın Alanya maçındaki gibi topa daha fazla sahip olamayınca ya da deplasmanda bir takıma 10 kişi kalınca savunma yapıp maçı kazanınca kazan kaldırıyor.


    Ben artık bu taraftarın mazoşist olduğuna, her sene başarısız olmayı isteyip bundan haz aldığına inanıyorum. Bundan keyif alıyorsunuz bence. Aklı başında bir insanın yapacağı yorumlar değil bunlar.


    Bir de çıkıp yok işte 15-16, 17-18 sezonu futbolu bu, en fazla ikinci olursun diyorlar. Vitor 16-17'de, Aykut da 18-19'da bu takımın başında kalsaydı ikisi de şampiyonluğa oynatırdı bu takımları, muhtemelen şampiyon da yaparlardı. Çok bilmiş taraftara uyup bu hocaları değiştirdik ve 16-17 ile 18-19 sezonları, tarihimizin en rezil sezonları. BİLİN BAKALIM NEDEN?


    Takımın ne oynadığı belli değilmiş. Halen anlamadıysan yapacak bir şey yok demektir. Geleni geçeni tokatladığımız ve şampiyonluğu sadece Volkan ile savunmanın bireysel hatalarından verdiğimiz, kız Neustadter'den stoper yaratan 17-18 sezonunda da ne oynadığımız belli değil deniliyordu ama gayet belliydi. Bizim taraftarın "oynamak"tan kastı rakip yarı alanda pres yapıp dönen her topu almak ve ceza sahasına altı adam sokup orta yapıp durmak, bunu yapmayınca kötü oynuyoruz veya ne oynadığımız belli değil oluyor.


    Hatta ben hatırlıyorum, Osmanlı maçından sonra Aykut hoca istifa edip dönünce bundan önce başkalarını dinledim, bundan sonra kendi bildiğimi yapacağım deyip Ozan'lı ve Valbuena'lı 4-3-3'ten Josef - Topal'lı 4-2-3-1'e geçince takım gol ve puan rekoru kırdı, ne oynadığı belli değil denen takım şampiyon olan takımdan daha fazla gol attı. Valbuena'nın sonradan girdiği veya oynamadığı maçlarda alınan puan ortalaması, Valbuena'nın oynadığı maçlardaki puan ortalamasının iki katı filandı, Valbuena dandik Yunan ligine gitmeden önceki kariyerinin en verimli sezonunu 33 yaşındayken Aykut hocanın ellerinde geçirdi ama bizim taraftara göre oyun planımız yoktu, ligin en çok gol atan takımı hücum edemiyordu, en iyi sezonunu geçiren Valbuena'ya Aykut Kocaman düşmandı filan, bunlarla uğraştık koca sezon.


    Şampiyonluk gidince de yuuhhh istifa filan. Lan size karşı şampiyon olmak mümkün mü Allah'ın lanetli topluluğu gibi bir şeysiniz mübarek yerinde ya. Olunmuyor işte size karşı şampiyon filan.


    Bizim "futbolu bilen" taraftar bu işte. Aykut hocam o devre arasında millet Ben Arfa filan derken, "Alabiliyorsak ben stoper alalım isterim ama oyuncuların parasını ödemek daha önemli" demişti; o zaman da taraftar tabi hemen "Korkak hoca halen stoper derdinde, hücumcu alacaksın şampiyon yapacak" filan diyordu. 17-18'den sonra Reyes, Sadık, Zanka, Serdar, Tisserand, Lemos, Szalai, elli tane stoper aldık. Hepsi de öncekilerden daha kötü.


    Şimdi soruyorum, bu kadar yanılan, her istediği bu kadar yanlış ve zararlı olan bir taraftar grubunun elini attığı bir şeyi kurutmaması mümkün mü? 2000'lerin ilk yarısındaki Feneri çıkarın kafanızdan artık. 4 yabancılı, işe yarar tek yabancısı M'Bayo olan Sakaryaspor yok artık. Anadolu takımları Drinkwater filan getiriyor. Önde baskı maskı, cehennem presi denilen Ersun döneminde bizi her maç nasıl kontradan patates ettiler gördünüz. Bu sene oynadığımız oyun, elimizdeki ortalama ama geniş kadroyu kullanabilmek adına oynanabilecek en iyi oyun. Geride kompakt kalamadığın her an, leş stoperlerimiz hata üzerine hata yapıp gol yediriyor. Daha dün 50. saniyede Tisserand s.çıp batırıyordu da Altay çıkardı. Her maça 1-0 geride başlayıp nasıl maç kazanacaksın?


    Her maçı kazandıracak organizasyonları buluyoruz ama bazen atamayabiliyoruz. Bu maçta da en net pozisyonumuz, Sivas çok adamla çıkarken yaptığımız ani baskıyla topu kazanıp rakip savunmayı hazırlıksız, az adamla yakalayarak oldu ama Samatta atamadı. Böyle bir takımız. Oynayabileceğimiz oyun da bu.


    Duran toptan gol atarız, duran toptan gol mü olur. Kenardan ortayla gol atarız, biraz da ortadan ver kaçlarla girelim, böyle hep orta hep orta olmaz, Caner olmasa gol atamayız filan. Deli misiniz, divane misiniz ben anlamıyorum ki sizi. 10 haftadır duran toptan iki golümüz filan var penaltı harici. Caner'in muz ortalarıyla gol de azaldı. Mutlu musunuz yani şimdi?


    Beşiktaş filan, bunları geçeceksin. Beşiktaş da bizden farklı bir oyun oynamıyor. Vida ve Wellinton'un döküldüğü maçlarda patates olmuşlardı, onlar toparladığı için daha ileride oynayabiliyorlar. Bizim Tisserand'la filan öyle ileride oynayamazsın.


    Şampiyon olamazsak da olamayız, bu kadroyla bu oyun ve bu puan ortalaması gayet yerinde, takımın yarısı sene başından beri olmadığı halde hem de. Seneye bu hocayla devam edilmezse yine aynı teraneyi yaşarız. Ben baştan söyliyim.


    Hocam sen uyma bunlara... Bildiğini yap.


    SEN TAMAM DİYENE KADAR...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    tarih tekerrürden ibarettir, zamanında biz guizayı tek sezon performansı ile almıştık,şimdi astonvilla samattayı tek sezon performansı ile aldı yarım sezonda anladı gerçeği yine bize allayıp pullayıp çaktı.Samatta bu ligin guizasıdır.


    Guiza hiç değilse gol atiyordu , bunun naptığı da belli değil yeteneksiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın orta saha direnci çok zayıf. Gözünden ateş çıkacak orta sahalara ihtiyacımız var. Ozan olmadı mı patladı işte orta saha. Gustavo da tek başına defansa girdi çabaladı, oda olmasaydı orta saha yol geçen hanına dönerdi.


    Sene başında da bir çoğumuz demiştik hala da diyorum serdar a güvenilerek yola çıkılmaz. Serdar ın maliyeti godin den fazla olur dedik. 2 maç var 5 maç yok... Al Godin i bak keyfine... Neyse artık geçti ama Sokratis hamlesini kesinlikle yapmalıyız.


    Orta saha da ise tolga ile uzatmayıp sosayı da almasaydık... Gustavo, Ozan, Jailson ve Josef 4lüsü ile taş gibi bir orta saha kadrosu kurulurdu.


    Forvetler de ise Cisse boş bir hamleydi ve Samatta da verimsiz. Yerlerine Remy-Aboubakar-Pato-Niasse 4lüsünden 2 takviye yapısa nasıl olurdu acaba? Abobakar-Niasse veya Remy-Pato. Kasadan da 6m çıkmazdı...


    Valencia, Pelkas ve thiam rotasyon için düşünüldüler belki ama adamlar mücadele ediyor en azından beklenenin üstünde performans gösterdiler.


    Lafın özü çok adam var ama işe yarayan adam sayımız az yinede...





  • 
Sayfa: önceki 31183119312031213122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.