Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21612162216321642165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    evet hiç sormayın.Geçen sene biz de böyle oynuyorduk geçen seneki 1-0 yenildiğimiz Beşiktaş-Galatasaray maçına bakın o rezil beşiktaşa karşı bile pozisyona girememiştik.Lemina dışında oynayan kimse yoktu , herkes statik bir şekilde aynı yerde duruyordu , ne zaman onyekuru geldi o zaman hoca takımın oyununu değiştirdi ve takım iyi oynamaya başladı ve pandemiye kadar çok iyi gelmiştik.Anadolu takımlarına karşı orta sahayı alamadığın her maçı kaybedersin çünkü orta sahayı kalabalık tutup büyük takımları yan toplara yöneltmeye çalışıyorlar hep ama eğer orta sahada üstünlüğü alırsan bu sefer çaresiz kalıyorlar.Fenerin sıkıntısı defanstan top çıkarken herkes ileriye doluşuyor , defans halindeyken de oyuncular hep pasif durumda herkes yerinde haraket etmeden durduğu için rakip hem hızlı çıkıyor , hem de rahat top yapıyor.Mesela Ozan gibi defanstan çok iyi top çıkaran bir oyuncu varken onu kaleye yaklaştırıp sırtı dönük oyun oynamaya mecbur bırakmakta saçma , ileriye top çıkarabilir.Kadro planlaması yanlış biraz işte sanki oyun sistemi belirlenmeden oyuncular alınmış gibi.Mesela caner , novak ikisi de aynı oyunun oyuncusu atak yaparsan ikisi de oynar ama defans yaparsan ikisi de o oyunun adamı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İNANIN


  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuel20

    Hocam maçtan önce bu forumdaki arkadaşların çogu çıkan kadrodan memnundu.Kağıt üstünde Fenerbahçe daha iyi olabilir ama maç sahada oynanıyor,Birde şu var Fenerbahçe iyi futbolculardan kurulu iyi olmayan bir takım.Bir takım 18 transfer yapıp hala ilk 11 i eksikse yapılan transferlerde hata vardır.

    O memnun olanlar her maci rahat kazanacagimizi sanan tipler. Lemos daha ilk haftalarda gosterdi patlak oldugunu. Antrenmanda iyi vs beni ilgilendirmez. Bana macta yaptiklari onemli. Lemos ile bu maca baslamak intihardi ve oyle de oldu. Sosa ise Alex’e yillar once futbol cahilleri tarafindan soylenen “ kucuk maclarin adami “ lakabi yakisiyor. Olay kadroda degil. Kadroyu nasil sekillendirdiginde. Her oyuncu super olmayacak elbette. Ama macina gore de 11 cikartmak gerek. Thiam kim ki o kadar haftadan sonra konya macina cikti ? Ilk yarisi cop oldu. Sonrada 2 tane atip gittiler. Bu mac lemos cikti 4 sallayip gittiler. Pelkas’i kanat oynatmak nedir ? Ozan’i 10 numara oynatmak nedir ? Thiam’i kanat oynatmaya calismak nedir ? Turkiye kupasinda bile ne oldugu belli olmayan Ademi’yi bu maca sokmak nedir ? Tisserand bile yanindaki adamin degismesinden bikti ki roportajda belirtti zaten. Turkiyede hic bir takim ve td bir onceki macini acip neyi iyi neyi kotu yaptigini ogrenmek icin izlemediklerinden eminim ama ispatlayamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Erol'un hatalari elbet var ve forvet arkasi Ozan israri,Pelkasin yanlis konumlandirilmasi gibi israr ettigi hatalari var ustelik,ancak bu kulup yillarca ne hocalarin kanser futboluna ve transfer yikimlarina sacmaliklarina maruz kaldi,bir zahmet sabredin Erol kardesimize de sonra gerekirse bileti gerek taraftar nezdinde, gerekse yonetim tarafindan kesilir ancak su an gemileri yakmanin alemi yok.

    Erol'da gordugum en buyuk fark mac sonunda dun laga luga yapmadan direkt top oynayamadik yetersiz oynadik dedi.Kisaca dote dot dedi.Sonucu kendisine ve oyunculara fatura etti.

    Ancak yoneticiyim diyen bir sahis feryat figan hakemi sucladi sacma sekilde,boyle yoneticim olsa ve topcu olsam kendimde hata aramam nasil olsa kotu sonucu direkt hakeme baglayan bir yoneticim var ne guzel kafa derim keyfime bakarim mis. Ali Koc olsam daha mikrofon onune cikartmam o sahsi net sekilde.

    Iste Erol'da en buyuk pozitif fark mactan sonra lafi dolastirmadi,hakeme fatura etmedi kilif aramadi,onceki pekcok hocamiz gibi edebiyat parcalamadi ve bahanelerin arkasina siginip sacmalamadi,ben inaniyorum kendisine bu acidan seffaf ve realist bir kisilik.Topculugu da efendi ve oturakli idi.

    Hatasiz kul olmaz,umarim gereken dersleri alir da su yuzune cikarir takimi,dile kolay 30 mac var onumuzde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 30 Kasım 2020; 21:35:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TAKİM TOPARLAN MORAL BOZMA BU KADAR

    TAKIM TOPARLANMA ZAMANİ KAFANİ KALDİR

    TR NİN EN İYİ KADROSU BİZDE

    TAKİM TOPARLAN MORAL BOZMA BU KADAR NET KONUŞUYORUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faho kullanıcısına yanıt

    Hakem hataları işin bir başka boyutu tabi ki hakkımızı savunacağız ama kötü oynadıktan sonra, hatalar yaptıktan sonra ben hakeme değil takıma ve hocaya yazarım. Rasyonel olmak lazım dün basın toplantısını dinledim hoşuma gitti.


    Bir maçla şampiyon olunmadığı gibi bir maçla da şampiyonluk gitmiyor, lig uzun ve en önemlisi taraftar engeli yok bu sezon başarılı olacağız.

  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

    Perotti ikinci yarı 10 maç oynayabilsin öpüp başımıza koyalım şükredelim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre artık müdahale etmeli. Yenmek yenilmek önemli değil, kötü futbolda öyle ama bu kadar basit şeylerin olması herkesin aklında soru işaretleri oluşturuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    İNANIN


    Bu sadece fb icin geçerli nedense. Gsnin her hafta nasıl kazandığını görünce insanin inanasi gelmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok tüm zor maçları derbileri bitirdik. Bu takım 15 20 puan fark takacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben bu sakatlıkları anlamadım. Perotti tamam adam her an sakatlanabilirdi maç başı ücreti o yüzdeden yüksek zaten ama 1,5 aylık ne oldu?


    Ademi nasıl sakatlandı ve 1,5 ay yok? Samatta da kupa maçından çıkarken sorunsuz gözüküyordu o da sakatlandı noluyor topçulara anlamıyorum. İdmanı abartıp maçta mı oynayamıyorlar?


    Lemos 1,5 ay yok deseler bişey demezdim Josef'in o girişinden sonra da bunlar ilginç geliyor bana.

  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    kalede utku, stoperde necip-montero, 3 tane önlibero 40 dk 10 kişi oynayıp sana 4 tane attılar

    utku iyi kalecimi değil mi onu bile anlayamadık, 1 tane adam gibi ne pozisyonun var ne şutun var...


    senin TD yangından mal kaçırıyo gibi, aceleyle, sanki 0-3 mağlup gibi, sanki kulübede modric ve zlatan ikilisi bekliyomuş gibi 46. dk cisse sosa kenara alıyo...


    mhy oyuna alana kadar pelkası 10 numaraya çeksene takımın ozanla birlikte en iyisiydi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 30 Kasım 2020; 22:38:27 >
  • sergen yalçın leş kadroyla sana taktik dersi verdi, sen hala oyuncular üzerinden takımı eleştiriyosun...

    her sene aynı terane topal gitmezse bu takım düzelmez, alper gitmezse bu takım düzelmez,HAK gitmezse bu takım düzelmez.... mhy gitmezse bu takım düzelmez, lemos gitmezse bu takım düzelmez, samatta gitmezse bu takım düzelmez

  • takım taktiksel olarak o kadar rezalet durumdaki, perottiyi etkili kullanma planımız;

    "perotti topu al 3 kişiyi çalımla penaltı neyim yaptır"


    ulan sen sergen yalçının enkudu dan aldığı verimin 1/10 nu pelkastan perottiden alabiliyo musun ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 30 Kasım 2020; 22:22:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

    Aziz Yıldırım ekibini yenileyip derhal seçimle başkanlığa geri dönmeli.

    Aykut hoca geçici bir süreliğine teknik ekibin başına geçmeli.

    Niye bi 10 tane daha gs sampiyonlugu görmek icin mi ? Ne olacak 20 sene gs ye 15 sene bjk ye yenilmedikte ne oldu madalya mi aldik kupa mi aldik. Gecin su safsatayi

    Bende acayip sinirlendim bu yenilgiye ama konya yenilgisiyle bu yenilginin farki nedir bi aciklasana. Puan durumuna etkisinin fsrkini soylesene . Ikiside 3 puan. Ha bjkyi yenmissin ha x anadolu takimini ikisinede 3 puan veriyorlsr. Ben iceride her mac gs ye veya bjkye yenilmeye raziyim yeterki kesin aliriz diye baktigimiz kolay maclarda yenilmeyelim hepsinde 3 puan alalim. Ligde bizi zorluyacak kagit ustunde 4 takim var. Ikiser macta 8 mac eder. Bu 8 macin 3u gitti toplaminda 4 puan aldik(ts gs bjk) . Kalan 5 mactanda 4 puan alirsak ne ala ( 2 basaksehir , 1 gs , 1 bjk , 1 ts maci kaldi) geri kalan maclarin hepsinden 3 puan alsak zatem elimizi kolumuzu sallaya sallaya sampiyonuz. Onemli olan kolay yeneriz diye dusundugumuz takimlara takilmamak. Onemli olan sene sonu sampiyon olmak. 1 haftalik sevinçler size yetoyorsa bisey diyemem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mahalle takımı görüntüsündeysen ve 10 kişilik takıma karşı sabaha kadar oynasan kazanamayacağın bir maç oynuyosan ben TD eleştiririm...


    tek sıkıntı sadece lemosun ağır bi stoper olması olsaydı maçı 2-1 almamız lazımdı.


    necip müthiş stoper mi? monteroyu beşiktaş maçlarında izlediniz mi hiç neler yapıyo ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 30 Kasım 2020; 22:37:5 >
  • Şampiyonluklar derbilerden değil, Konya, Hatay vs tarzı maçlardan geçiyor. ben Beşiktaş maçından çok o maçlara yanıyorum. Anadolu takımlarına karşı galip gelelim her türlü şampiyon olur bu takım. 6 senedir şampiyonluğumuz yok derbi kralıyız güya. baba şampiyon olalım da koyayım derbisine

  • Bahsedilen pozisyon bu, Lemos sayesinde Gustavo haftaya cezalı, adam öküzün trene baktığı gibi bakma diye daldı direkt, gördü sarısını, iyi de yaptı.


    2.yarı fark ettiyseniz bariz bi şekilde 10 kişi oynadık, Gustavo stopere geçmişti, Lemos giden özgüveniyle şaşkın ördeğe dönmüştü.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    sergen yalçın leş kadroyla sana taktik dersi verdi, sen hala oyuncular üzerinden takımı eleştiriyosun...

    her sene aynı terane topal gitmezse bu takım düzelmez, alper gitmezse bu takım düzelmez,HAK gitmezse bu takım düzelmez.... mhy gitmezse bu takım düzelmez, lemos gitmezse bu takım düzelmez, samatta gitmezse bu takım düzelmez

    Sergenin kadro leş değil, orta saha + hücum hattı bizim takımı ikiye katlar. Az önce maç özetini izledim sinirlerim tepeme çıktı yine. Mert hakan 50 santimden boş kaleye kaçırmasa, lemos 1 ve 4. golde hata yapmasa, 3. gol altayın içinden geçmese skor farklı olacaktı bunlar hep oyuncu farkı. Abubakar ilk golde iki hareket yaptı bizim lemos apışıp kaldı, bizde onu yapacak oyuncu var mı? Perotti, Sosa yürüyerek oyun bitirdi, cisse de aynı adamların mecali kalmamış, atibaya bak bir de. Orta sahaya 3 zenci koymuşlar zaten souzayı niye saldık adamlara onu da bilmiyorum. Atiba gustavodan daha etkili mesela 37 yaşında adam öküz gibi, hadi gustavo yine yakın seviyede oynuyor, ozan da iyi diyelim de diğer koşmayanları kim dengeleyecek? Adamlar zaten atiba+souzayla 1 kişi fazla oynuyor resmen. Oyuna giren adamlarına bakıyorum insan azmanı Nsakala, sağlam stoper welington, yeteneği tartışılmayacak nkodou. Sergen hocanın yetenekleri zaten tartışılmaz, adamlar fena şekilde ezdi hak ederek yani bunun lamı cimi yok. Hocanın da yapabileceği birşey yoktu bu maçta. Mert hakanı görünce ben de "ulan mert niye giriyo" dedim de sonra düşününce sosayı çıkarıp kimi alacaksın? "Ulan ferdiyi niye almıyor abi" dedim ferdi girdi b*k gibi oynadı, adamın bildiği varmış demek ki.



    Hocayı takımı iyi hazırlamamış diye eleştirirsiniz de oyuncu değişikliğinden eleştirmek saçmalıktır. Gustavo Pelkas ve Ozan dışında bu maça konsantre olan oyuncumuz yoktu maalesef. Takım akşamdan kalma gibi oynuyordu girenler dahil. Montero, Necip bu adamlar dün bizim takıma üstün geldi, zaten iyi stoper olsalar ilk 2 golü de atamazdık.





  • Lemosu ilk 2 maçta ne kadar sevmiştik hamleli stoper diye. O maçlarda ne yaptıysa tersini yapıyor şu an.

  • 
Sayfa: önceki 21612162216321642165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.