Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.189
Cevap
651
Favori
892.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olmazadam kullanıcısına yanıt
    İptal etmeyin bence... Büyük ihtimalle n11 le aralarında komisyon sorunu çıkmıştır, reklamasyon filan kesmiştir n11 bunlarda daha fazla kar etmek için satışı iptal ettiriyorlardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam tavsiye için. Canlı destek v.s ulaşılamıyor kaldırmışlar tar.f ettikleri yerdeki butonu :D yarın telefon ile şansımı deneyeyim. Ivır zıvır dışında ilk defa böyle bir şey aldım n11 adlı siteden paramızla rezil oluyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: olmazadam

    Roborock s5 max n11 kampayasında techpazar yerine mimarketten aldım.Turkiye garantili diyordu bende inandım  Bile bile lades bizimkisi neyse 2 gün ses soluk çıkmadı şimdi de mesaj atıyorlar cep telefonuma(40 yıllık arkadaşım) efendim sensörleri bozukmuş ithal ettikleri malların o yüzden siparişi iptal et diyorlar.


    1.benim iptal etmem ile satıcının iptal etmesi arasında fark var mi? 2.side bu alişverişi 11.11 kampanyası kapsamında verdikleri kupon ile yapmıştım.Bu kupon tekrar hesabıma tanımlanır mı?



    Son cümlem eşeklik etmeyin amazon dururken bu rezil sitelerde, böyle hak hukuk etik bilmeyen satıcılarla. Canlı destek butonu falan diyorlar ben bulamadım zor bela whatsapptan yarım saat sonra cevap veren bir müşteri temsilcisi ile anlaşamadık yapacak bir şey yok dedim çıktım bilgi alamadan  

    Kesinlikle iptal etmeyin.çekiniz geri gelmez.ama onlar iptal ederse çekiniz tekrar kullanıma veriliyor diye biliyorum.

    Gerçekten de böyle ciddiyetsiz satıcılarla uğraşmaktan hepimiz bıktık...

    Ellerinde olmayan ürünü satmalar, tedarik edemeyip tek taraflı iptal etmeler, satıp sonra geri almayız tripleri....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt

    Tamam ülke şartları , ekonomik durum kötü, alım gücü düştü, bu ortamda ticaret yapmak zor anlıyoruz fakat attıkları mesaj aşağıda dalga geçmeyin insanlarla .Gerçekten insanı bıktırıyorlar.


    Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmazadam -- 13 Kasım 2020; 21:11:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seasqua

    Farklı bir bakış getirdiniz.şimdi ben de ecovacs bakmaya başladım.tşk.👍

    Alıntıları Göster

    ben de bakıyorum ama nereden almalıyız tavsiyesi olan var mı?

  • 1 ay önce 2.200 - 2.300 TL'ye satılan ve kısa sürede stoğu tükenen 360 S5 Süpürgeyi Turkcell, 3.000 TL'den satmaya başlamış.

    Sherman ile Turkcell el birliği ile milleti kazıklayalım derdinde:

    https://www.turkcell.com.tr/pasaj/elektrikli-ev-aletleri


    360 S9'u da 4.500'den kakalamaya çalışıyorlar:

    https://www.turkcell.com.tr/pasaj/elektrikli-ev-aletleri/supurge/robot-supurgeler/360-s9-akilli-robot-supurge

  • olmazadam kullanıcısına yanıt
    Evofone firmasının n11 dki adı MiStore. Mimarket GRJ Dijital diye bir firmaymış. Zaten Evofone da resmi distribütör değil. Sadece kurumsal bir muhatap var diye tercih ediliyor. N11’de alışveriş yaparken mağaza künyesine bakmak lazım kesinlikle. Geçmiş olsun büyük ihtimalle n11 ile komisyon sorunu oldu aralarında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://m.trendyol.com/xiaomi/viomi-se-vacuum-cleaner-lazer-sensor-2in1-robot-supurge-ve-paspas-p-57662118?boutiqueId=534780

    Bu cihaz nasıldır viomi se



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzahmet -- 13 Kasım 2020; 23:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmazadam kullanıcısına yanıt
    Onlar iptal eder ve siz de tüketici hakem heyetine başvurursanız hakkınızı alabiliyorsunuz geri. Siz iptal etmeyin. Arkadaşım 2 yıl önce xxx tl lik drone u xx tl ye aldı. Hem de 3 tane. Fiyatını yanlışlıkla xx tl girmişler denk gelip aldı. Daha sonra satıcı sorgusuz sualsiz siparişini iptal edip para iadesi yapmış. Thh ye başvurup geri aldı oyuncaklarını :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DRESYA27 kullanıcısına yanıt

    Harita/Map (Odalara isim verme tamam. Hatta salonu ikiye böldüm yemek masasını ayırdım), beraberin de mop(paspas) işi de tamam. Paspas işimiz yoksa o üniteyi genelde takmıyoruz. Sadece ufak bir tüyo ben paspas yapma için halıyı işaretlerken şarj ünitesi çıkışına çok yakın bir alanı da için almışım. Bu sefer mop/paspas diyince hata verdi sonra no mop/paspas alanını sildim sorunsuz çalıştı. Ürüne bir de Türkçe dış ses gelirse süper. Bu başlığı daha fazla meşgul etmeyeyim. Darısı almayı düşünüp de bakınanlara...


    Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]
  • Mop özelliği istemiyoruz; sağlam bir cihaz istiyoruz; bütçe 3500₺. Tavsiyelere açığız; evde kedi köpek de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecovacs Ozmo 930 ve 920 hatta öncesinde 601, slim2, n79 kullanmis biri olarak tavsiyem kesinlikle Ozmo Serisi. Robot süpürge alacak arkadaslar biraz sabretsin bütçe ayirip giris seviyesi cihazlar yerine iyi cihazlar alsin. Özellikle Ecovacs Ozmo serisi oldukça başarili. Heleki 930 dan 920 e geçtikten sonra yazilimin nekadar önemli olduğunu anladim. 920(950 e ayni cihaz yazilim olarak) yazilim olarak çok stabil. Kaydettiği bir haritayi bozmak oldukça zor. Normalde navigasyonlu cihazlara elle dokunmamak lazim çünkü hafizadaki haritasi karidabilir fakat 920 de cihazi alip elle istediginiz yere koyun, bir sekilde yer tanimlamasi yapip yerini saptiyor ve haritada kendini buluyor. 930 da herseferinde yeni yer kesfettim diyip yeni harita cikarmaya calisiyordu. Özetle Ecovacs 920 ve üstü tavsiye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ameyt88 kullanıcısına yanıt

    1 ay önce marcs store dan t8aivi sipariş etmiştim. Geçen hafta elime ulaştı. Cihazda şu an için sorun yok. Satıcı vergi dahil dese de Türkiye'ye girdikten sonra lojistik firması benden ve diğer sipariş eden kişilerden 225 TL ek ödeme aldı. Muhtemelen vergi değil kargo ile ilgili bir durum. Türkiye de satılan ürünlere verdiğin miktara göre tolere edilebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. Hangi lojistik firması ile geliyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt

    Bunu ben de çok merak ediyorum. Çin versiyonu sanirim. Direk uye olabiliyor musunuz? Yoksa satici sifre yolluyor diyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

    Hocam birde robotu yüzde yüz şarj ettik güç düğmesi sürekli yanıyor. Full şarj olunca tamamen kapatamıyor muyuz cihazı ? Güç düğmesine 3 saniye kadar basılı tutuyorum kapatmak için ama sanırım ingilizce şarjdayken kapatılamaz gibi bi şey mi diyor ne diyor anlamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mchtu17 kullanıcısına yanıt
    Vallahi bilmiyorum..cihaz anamlarda onlar da bizde..deneyemem su an ama kesinlikle dokunmamanizi tavsiye ederim..Devamli online kalsin cihaz..Isiginin yanil sönmesi sizi rahatsiz ediyorsa bit sekilde ustunu birseyle yapistirip örtün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.