Şimdi Ara

Bu Haraç kesenler Ne olacak ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
12.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
229 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hepsi bizim suçumuz egile egile iki büklüm olmaya devam edeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sec0o

    Enteresanmış. Benim bildiğim şezlong ve havlu duş vs. ücretli olur. 50lira vermezsen almam ne demek yahu. Sanki tapulu malı, özel arazi. Bu durum bodrum'da da var mesela ama Antalya'da yok. Orada daha serbest plajlar. Ama bodrum'da da halk plajları var orada takılıyor insanlar. Yahu o değil de şu durumu savunan insanlar bile var ya. adam kesilen haracı savunuyor. anayasaya aykırı bir durum olduğundan bile haberi yok. herif eşkiya'yı savunuyor.

    Asker kafalı birisi, bir kullanıcının yazdığı üzere Orta Çağ İtalyan'ı, Bizans kafalı, elit ve burjuva gözüken ama aslında gözyaşı döktürecek kadar zavallı ve kendi tiyatrosunda yuvarlanıp giden alt insanlar...

    Söylenmeyip örtbas edilse de bildiğin işgalci, yiyici takımı, bu çağda bile öyle oluşunu süsleyip sana bana pazarlayacak ki elalemi aşağılayıp üst sınıf görünsün. Devlet kurumlarını elinden al geriye bir şey kalmaz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bi şezlonga 50 ₺ veremiyorsan gitme kardeşim oraya. Foçaya git beleş gir. Fakir herif. Fakirler ölsün taam mı? Eskiler leğene giriyormuş neyinize yetmiyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haraç dediğin GSS gibi olmalı. aç da kalsan gebersende ödeyeceksin..

  • Parası olmayanın, nezih bir ortamda yeri yok mu yani. Şunları yazanların, bahsettikleri o serseri ve ahlaksızlardan bir farkı var mı? Soruyorum size, var mı?

  • Sistem çok basit. Eğer eşinizle, kız kardeşinizle, sevgilinle hatta annenizle giderken bir grup gencin "off karpuza bak yalarımmm, bi dil atayım mııııı" demesi hoşunuza gidiyorsa ücretsiz plajlardan ayrılmayın çünkü bu halkın bir kısmına göre kadınlara, kızlara bu şekilde sulanmak bir erkeklik gösterisi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    yanlış biliyorsun hocam geçen gün sarıyer de bambo plajına gidecektim oraya kadar da gittim hatta dedim duş tuvalet wc gibi şeyleri kullanmak istemiyorum adam sanki deniz ve kum onunmuş gibi almadı içeri vermek zorundaymışız ve sadece giriş 75 lira şezlong ekstraya giriyormuş



    Alıntıları Göster

    istemek ayrı hak ayrı. değnekçilik gibi. Allah'ın yolundan para alınabilir mi? Seve seve alırlar, ya da arabanı severler.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.