Şimdi Ara

Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'ten resmi açıklama! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merak etmeyin bizim gibi Ülkelerde napar eder kaldırırlar bizde Vpn le takılırız artık.Ortadoğu zihniyetine mahkum olarak kalıcaksınız ozaman.Şunu kafanıza sokun Gelişmiş Ülklerde artık yasal bu yasa onların meclisinden geçti.Ya ortadoğu alanında ilerliyeceksiz gelişmiş Ülke ben Ortaodoğu zihniyetini tercih etmem şahsen.Yapacak birşey yok.Adamların bizede ihtiyacı yok bizi 3. Dünya Ülkesi olarak görüyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt

    sapıkça fantazilerini başkasınınmış gibi yAzınca ne oldu açıklasana...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: detanaoq

    sapıkça fantazilerini başkasınınmış gibi yAzınca ne oldu açıklasana...

    Ben mi sapığım  hem cinsine yürüyen adam bunu bana diyor ya, sen önce dön kendi popona bak 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt

    yazdoığına bak sonra konuş... sapık sdapık cevap vermeye devam et anca...

  • Ulan milletçe kaç yıldır dudukleniyoruz takan yok Netflix mi olay oldu :D.5 kişi kullanımı kaldırın aylık 60 TL yapın zirilti kesilir.Uydu kanalları gibi oldu artik, heryerde Netflix ,kitle artınca kalite düşüyor işte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar deli para kaldırıyor buradan neden çekilsin ki. TV'de ne izliyecez mecbur buraya akın ediyor herkes.

  • Eş çinsel sapkınlıklara elbet bir ceza gelir

  • Ulan bu lgbt liği meşrulaştırma çabasını anliyamiyorum pedofili sapıklık tan bir farkı yok yada hayvana vurdurandan hepsi ayrı ayrı sapıklık lanet olsun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tartışmalar sürüp gidiyor. Bu ibneliği savunmak için neden bu kadar efor sarf ediliyor anlamış değilim. Keza düşmanlığa da gerek yok. Tamam olabilir, yerine göre hoş görülebilir. Sorun normalleştirilmeye çalışılması. sanki anne-babaları eşcinselmiş gibi bunun normal olduğunu savunmak bir kere var oluşunuza ters.Hırsızlığı, yalanı hoş görebilirsiniz ama bu onu normal, doğal yapmaz. Bu ayrımı koymak lazım. netflix de rtük üzerinden gorilla marketing yapıyor. düşmeyin bu tuzaklara.

  • Maxims kullanıcısına yanıt
    Tamamda otur ailece izle sıkıysa çoluk çocuk soruyor bu ne diye saçmalık ötesi iyi tamam varda bu kadar yaygın değil.

    Netflix’e kalsa her ilişki eş cinsel neredeyse. En iyi ihtimalle 2 ilişkiden biri eş cinsellik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Tamamda otur ailece izle sıkıysa çoluk çocuk soruyor bu ne diye saçmalık ötesi iyi tamam varda bu kadar yaygın değil.

    Netflix’e kalsa her ilişki eş cinsel neredeyse. En iyi ihtimalle 2 ilişkiden biri eş cinsellik.

    Biz bile eşcinselmişiz de haberimiz yokmuş, çok gizliymiş bu durum, o kadar ki olan bile bilmiyormuş. Allah akıl fikir versin bunlara, yorumları okuyup duruyorum da cidden bunlar herkesi kendileri gibi vurdurma heveslisi sanıyor galiba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten son 3-5 senedir dizilerde, filmlerde sapıklığın bilhassa eşcinselliğin pompalanması çok can sıkıcı boyutlara geldi. Hak arama değil de sanki zorla empoze etme hatta özendirme boyutlarına geldi. Bence kasıtlı yapılıyor klasik aile düzenini bozup bu anlamda kaos yaratma çabası. Ne kadar ahlaktan uzaklaşırsa o kadar kolay lokma olur toplumlar.


    Şu çok enteresan bir de zorlama olaylar oluyor genelde spontane de değil. Dizideki filmdeki karakterin kişiliği bile değiştiriliyor kolayca. Misal bir karakter bakıyorsun sapına kadar çapkın bugün o kadınla, yarın öbür kadınla. Veya kadın karakter, her gün erkek sevgili değiştiriyor. Yani biliyorsun o güne kadar heteroseksüel ilişki içinde devamlı. Bir bakıyorsun bir sonraki sezon birden bire "aa eşcinselmiş ya la bu.?" Lan diyorsun yuh ne alaka? O güne kadar emare de yok, olum ne arada eşcinsel oldu bu birden? Yani anlatmaya çalıştığım zorlama bir şeyler olduğu alenen belli.


    Sapıklık, sapıklıktır kardeşim ama öylesi, ama böylesi yok. Sen içinde bulunduğun durumu kabullenmen ona göre yaşaman gerekir, biz niye normal sayalım yahu, ne münasebet?



    Bugün eşcinselleri normal kabul edersin yarın çıkar tecavüzcü, tacizci "Bu benim içimde olan bir şey, kendime engel olamıyorum, yaptığım normal karşılansın" diye hak görür kendinde. Ben "Allah" derim sen "doğa", ne derseniz deyin, iki ayrı cinsiyet yaratarak kararını vermiş zaten, sen kimsin ki bunu değiştirmeye çalışıyorsun?


    Ha yaşadığı hayata karışıp hor görmek başka bir şey, herkes kendi işine baksın o konuda hem fikirim. Sonuçta inançlı biriysen karşı çıkıyorsan karşındaki sadece Allaha hesap verecek, sana değil. Kendi halinde ne yaparlarsa yapsınlar. Afişe edilme çabaları, abartarak "laylaylom, biz eşcinseeliizz var mı diyeceeeniizz" diye pankart açıp yaptıklarının insanlar tarafından normal karşılanma istekleri ve başkalarını da, bilhassa gelişme çağında, neyin ne olduğundan habersiz çocuk yaştakileri özendirme çabaları, işte o hoş değil sadece. Orada iş değişir işte, bakış açım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 22 Temmuz 2020; 9:19:13 >




  • Amerikan şirketlerinin ve platformalrının gayet normal ve yaygın olarak lanse edip empoze etmesine karşılık Amerikada hiç de normal karşılanmayan " şey "

  • Bay Virgül kullanıcısına yanıt
    adamlar üreten sen ise tüketensin. tüketme! kafana silah dayayan mı var. belli ki adamlar içerik üretirken senin dünya ya bakış açını dikkate almayacaklar.

  • Eşcinsellik hastalıktır. Normallestirmeye çalışmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Hangi vasıfla sen bu kararı verebiliyorsun? Haddinden fazla tevazu vasattan nasihat dinlettiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

    İnsanî vasfimla..


    Şayet sen de hastaysan, doktora git


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgürlükçü biri olarak netflix eşcinselliği gözümüze bu kadar sokmasına bi son verilmeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redzepi

    Siz daha yazımı dahi anlamamışsınız ki size açıklama yapayım.Orada arkadaş alıntı yaparak kaynak göstererek açıklama yapmış çok güzel ve yalın bir anlatımla.

    Buyrun link burada belki kalıplaşmış fikirlerinizi bir nebzede olsa değiştirebilirsiniz.

    https://evrimagaci.org/escinsellik-ve-evrim-escinsellik-nedir-escinseller-evrimsel-surecte-neden-elenmedi-113

    Verdiğiniz linki okudunuz mu? Anadilde okuduğunu bilen ve terimlere hakim herhangi biri yazının baştan sona hatalı olduğunu ilk bakışta anlar.


    Yazı, tıpkı benim de dediğim gibi biseksüelliği anlatıyor. Erkek aslanlar, bizonlar vs homoseksüel ilişkiye girer. Ben buna evrime ve doğaya ters demiyorum, aksine normal olduğunu ilk başta belirttim.


    Sanırım siz de Evrim Ağacı gibi eşcinsel ile biseksüel arasındaki farkı bilmiyorsunuz.


    Doğada eşcinsel tek bir canlı bile yoktur. Tek bir örneği de yoktur. Biseksüeller eşcinsel değildir. Biseksüeller hem dişi hem erkek cinsle çiftleşir. Eşcinseller karşı cinsle çiftleşmez. Zaten bu yüzden adı eşcinseldir.


    Biseksüellik ve eşcinsellik terimlerini kavramanızı tavsiye ederim. Yoksa hiçbir şeyden anlamayan ama işkembeden sallayanları örnek almaya devam edersiniz.


    Evrim Ağacı elbette neyin ne olduğunun farkında. Ama eşcinselleri karşısına almamak için biseksüelliği eşcinsellik olarak nitelemiş.



    Çok basit. Eşeyli üreyen canlılar eşcinsel olursa tür yok olur. Eşeysiz üreyen canlılar ise çiftleşmez zaten.





  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.