Şimdi Ara

Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'ten resmi açıklama! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serafon kullanıcısına yanıt

    Yahu bana ne bu hezeyanlardan? Ben 24 yaşını geçmiş eşşek gibi parasını ödeyen yetişkin bireyim. Aileler çocuklarını kendisi korusun. Bir bu zevkimiz vardı içine etmediğiniz. Alın komplo teorilerinizi kendinize saklayın. O bunu empoze ediyormuş bu şunu. Bana ne ulan ben dünyanın takip ettiği dizi-filmleri kesintisiz, reklamsız, legal yollardan takip etmek istiyorum. Salın lan milleti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sounderland S kullanıcısına yanıt

    LGBTQ kategorisine girersen başka ne bulmayı bekliyorsun acaba? Lan adam sen eşcinsel izleme diye kategori açmış. Daha ne istiyorsun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay Virgül

    Netflix, illa her ülkedeki bir diziye eşcinsel bir karekter koymak zorundamısın, yok yani neden, ne bu normalleştirme çabası ??

    Fonlanıyor hocam bunlar çok açık.Ulliminati falan demiyeceğım ama dünyayı değiştirmek isteyen zengin insanlar var ve bunlara para veriyor.Bunlar ne isterse o oluyor.Daha 10 sene öncesinde Türkiye'de eşcinsellik olayı yoktu Yurt dışında vardı ama ülkede yoktu.şimdi herkes savunur olmuş.İşin kötü tarafı lgbt adı altında pedofililer,hayvanseviciler,ölüsevicililer bu lgbt'nin altına girmeye çalışıyor.Lgbt bunu destekler veya desteklemez o farklı konu ama bu tip insanlarda eşcinsellere destek veriliyor bize de destek verin diyorlar.Daha tedx konuşmasında pedofililikte eşcinsellik gibidir diyen biri vardı.Düşün tedx diyorum hocam hani kişisel gelişim diye bağıran kanalların önerdiği konuşmalar.İlla duymuşsunuzdur tedx dinlemeden uyuyamıyorum diyen youtuberları.Bu kadar önemli şeyin içinde bile varlar bunlar.


    Yukarıda biri ben eşcinsel dizilere rastlamadım.Hem rastlasam ne olacak sen dikkat ediyorsan senin hisslerinde de bir şey var minvalinde yazmış.Güya adama eşcinsel demeye getiyor.Sırf tartışmada üstün olmak için.Bu arada ben eşcinsellere denk gelemdim demek büyük yalan, ben dizi çok izlerim yazayım içinde eşcinsellik barındıran dizileri

    Society

    Mr.Robot(İzleyeli cok oldu yanlış olabilir o yüzden

    House of Cards

    Game of thones

    Rome(Bunu sayılmayabilir o dönemin tarihini gösteren bir dizi)

    six feet under

    Bu böyle gider illa bunlardan bir tanesi netflix yapımıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Virgül kullanıcısına yanıt
    Netflix üzerinden izlediğim dizilerin sadece bir kısmında eşcinsel karakterler vardı. Kaldı ki olması niye bu kadar rahatsız ediyor izleyeni? Beğenmediysen sana uymuyorsa aboneliğini iptal edersin olur biter sanki zorla abone yapılıyor...Toplumda eşcinsel bireyler hiç yokmuş gibi bu insanlar da bu toplumun ferdi,unsuru, vergisini veren bireyleri değil gibi de cadı avına çıkmak apayrı bir kafa. Netflix üzerinden bir sansür uygulanıyor aslında pek çok şeyde olduğu gibi bir süredir; "yasak" yani! "benim beğenmediğim olmayacak sen karar veremezsin bennn karar veriririmmm senin yerine" yaklaşımına hepimizin karşı çıkması lazım bu özgürlüğümüze müdahale....Türkiye'de bize dayatılan bizim gözümüze sokulan eşcinsel tiplemesi feminen olan uç örnekler genelde Netflix dizileriyle aslında feminen olmayan "normal " insanların da eşcinsel yönelimleri olduğunu gördük ; bizim toplumumuzdaki feminen olmayan kendini belli etmeyen toplum baskısıyla evlenmiş ya da evlenmemiş feminen olmayan eşcinselleri ne yapacak peki toplum? Araştırmalara göre toplumlarda bireylerin %10'a yakını LGBTI birey, bununla ilgili Kinsey filmini izlemenizi tavsiye ederim ve Prof.Kinsey raporunu okursanız daha aydınlatıcı olur, badem bıyık terminolojisi yerine bilimsel bakarsnız duruma. Daha geniş açıklayıcı bilgi de şurada var :https://www.theguardian.com/society/2015/apr/05/10-per-cent-population-gay-alfred-kinsey-statistics

  • Yorumlara bak tam çıldırmalık ndksmsls

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85

    Stranger Things de de küçücük çocukları öpüştürdüler, sonra da pedofili deyince hemen hacı hoca yurt diyorlar, la adamlar gözümüzün önünde o yaşlardaki çocukların üzerinden cinsellikle para kazanıyor, bazıları dönmüş din bilmem ne diyor. Bunların derdi din, emin olun başka bir şey yok



    Alıntıları Göster

    Aynısını gaga bulut mu ne o isimde bir youtuber yaptı 20 yıl hapis yedi.Adam için o kadar normalleşmiş ki adam hapis yatmayı beklemiyordu.Sadece youtube videosu çekiyordu hani sana para veriyim şunu şunu yap cinsinden videolar meşhurdu ya o sıralar. Çok ciddi bir şey aslında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Alakası yok. Netflix RTÜK'e yıllık 100.000 TL lisans ücreti, yıllık hasılatının binde 5 oranında vergi ve Maliye Bakanlığına direkt olarak hizmet bedeli üzerinden KDV ödüyor.




    Alıntıları Göster

    Bahsettiğiniz tüketicilerin ödediği vergi. Her türlü abonelik hizmetinden zaten KDV alınır.


    Ama prodüktörlük ve yapım maliyetleri tamamen USA Netflix tarafında olduğu için bu aşamada çalışanların ve mali giderlerin hiçbiri Türkiye'yi kapsamaz, dolayısıyla bu projeye çıkacak izin tamamen Kültür Bakanlığına bağlıdır. Ya Türkiye ofisinde geniş ölçekte vergilendirilip yerel prodüksüyon yaparsın ya da seni rahatsız ederiz diyorlar.


    Devletin derdi LGBT vs. değil. Erdoğan kendi konuşmasında yukarıda bahsettiğim şeyi söylüyor;


    "Sosyal medya mecralarını kontrol eden küresel firmalar Batı ülkelerinde açtıkları temsilcilikler vasıtasıyla içerikle ilgili her türlü hukuki ve mali sorumluluğu üstleniyorlar. Kimi yerlerle birlikte Türkiye’de bundan ısrarla kaçınıyorlar… İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce hukuki ve mali muhattaplık tesis etmeleri için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Hukuki düzenlemeler tamamlandığında erişim engeliyle birlikte adli ve mali her türlü yöntemi devreye sokacağız. Türkiye bir Muz Cumhuriyeti değildir…"

  • Baska kaynaklar cekimleri durdurduklarini hatta bazi dizilere son verildigini soyluyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 ayda bir netflix kapatılacak haberi gündem oluyor. netflix pr ekibinin işi bu. itibar etmeyin. madem bu açıklama var sizde, neden geçen hafta yapmadınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    1 tane örnek gösterebilirseniz özür diler ve saygı duyarım bana öğrettiğiniz için. Sadece 1 tane yeterli.

    Ufacık bir araştırma ile bulabilirsiniz demiştim ancak anlaşılan o ki pek araştırma yapmayı seven biri değilsiniz.


    Öncelikle eşcinsellik davranışlarını araştırabilirsiniz. Eğer kafanızdaki eşcinsellik tanımı, aynı cinsten iki bireyin sevişmesi ise hayvanlar aleminde sevişme olayını çok az görürsünüz zaten. Ama yok ben illa sevişsinler istiyorum anca öyle kabul ederim diyorsanız "penguen"leri araştırabilirsiniz.


    Yok eğer eşcinsellik tanımını araştırmaya karar verirseniz, doğada martılar ve yaban ördeklerinin karşıyı etkilemek için gerçekleştirdiği davranışları anlayabilirsiniz. Türün eşcinsel bireylerinde bu davranışları kendi cinsinden bir bireyi etkilemek için sergilediğini görebilirsiniz.


    Eğer araştırırsanız bunun gibi örnekleri çoğaltabilirsiniz. 1 örnek istediniz ben 3 tane verdim. Devamını araştırmak sizde


    Ha bi de özüre gerek yok, önemli olan yanlış bilgiyi doğru gibi yaymamak :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defolsun gitsinler..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypericum

    Son dönemde çok fazla amerikan yapımı dizi ve filmde yoğun ateizm ve eşcinsellik propagandası yapılıyor. Bundan 10 sene önce bile bu kadar yoğun değildi. Dertleri ne bunların heteroseksüeller ve inananlarla, anlamıyorum
    Beyin yakan, nesilleri körleştiren ve köleleştiren, dincilik ve tapınma ile nesilleri evrimsizlikle çürüten, fakirlikle terbiye eden masonik düzenin ortasından 11 Eylül uçağı geçiriyorlar. Aptal mum kokulu kadınlar ve sütlü köpek erkeklerle dolu Yeşilçam gibi uyutmuyorlar insanları, realist bir yaklaşımla sarsarak uyandırıyorlar

    Dönüşümleri muazzam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Clown

    Ben dizi yada filmin beni ne kadar eğlendirdiğine yada kalitesine bakarım güzel vakit geçirtebiliyor ise ne ala. Fakat bence aksi iddia edilemez bir durum var ortada. Kendim de netflix abonesi olmama rağmen bu platformda ağır derecede eşcinsellik propagandası/normalleştirmesi mevcut. Bunlar güncel hayatımızın içinde de var mı ? var tabi ki ama böyle normalleştirmeye çalışmak bana sanki altında farklı amaçlar olduğunu düşündürüyor.
    Normal hayatta konuştuğunuz nice kişilerin kökenini, gizli ajandalarını, misyonerliklerini ve bazen nasıl kafanızın içine hükmedebildiklerini görseniz bunları yazarken durup düşünürsünüz, efendi bey görünümlü mit ajanları mesela, bildiğiniz boklardır

    Korkmayın iki eşcinsel görünce, bırakın siyasetçiler korksun, kafanızda şimşekler çaktırır ve bazı denklemleri çözdürür gerçekleri görmek...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEAME

    İzlediğim hiçbir dizide eşcinsellere denk gelmedim. Ki gelsem de vay anasını ne güzel ben de eşcinsel olayım demiyorum. Böyle bişeyden etkileniyorsan zaten hormonal farklılıkların olabilir.


    Adamların dizilere eşcinsel insanları koymasını eleştireceğine özgürlüğünün elinden alınmasını eleştirsen pek bir sorun kalmayacak gibi.


    Bugün bunu engelleyen, sansürleyen, karışan zihniyet yarın yatak odanda hangi pozisyonda sevişeceğine de karışır. İpin ucunu verdikten sonra olacakları göremiyor olmanız gerçekten ülke için çok karanlık yerlere gittiğimizin göstergesi.



    Alıntıları Göster
    Zaten şu an her şeye karışıyorlar, adı konulmamış bir karşı devrim sürecindeyiz ve sonu çok sansürlü geliyor artık bana...

    Sorarlardı kanlı mı kansız mı olacak diye, owww arzular şellllale

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her diziye abuk sabuk eşcinsel karakter koyup gözümüze gözümüze sokmaları saçma tamam da, kapatılması daha saçma. Zaten ücretli, isteyen izler istemeyen izlemez.

    Bide bizim televizyonlarda daha ahlaksız şeyler dönüyor zaten, ilk önce bunlara düzenleme getirsinler(ensest, kadın cinayetleri, tecavüz vs.).

    Eşcinselliğe bu kadar tepki vereceklerine bunlara tepki verseler de yasaklasalar zaten böyle boş şeyler gündem olmazdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Graphic Violence

    Yahu bana ne bu hezeyanlardan? Ben 24 yaşını geçmiş eşşek gibi parasını ödeyen yetişkin bireyim. Aileler çocuklarını kendisi korusun. Bir bu zevkimiz vardı içine etmediğiniz. Alın komplo teorilerinizi kendinize saklayın. O bunu empoze ediyormuş bu şunu. Bana ne ulan ben dünyanın takip ettiği dizi-filmleri kesintisiz, reklamsız, legal yollardan takip etmek istiyorum. Salın lan milleti.

    Salmaktan kasıt özgür bırakmaksa 15 Temmuz'da olduğu gibi ancak kendilerini ilgilendiren konularda iplerini çözer illet milletinin, bir de harama uçkur çözerler ama eşcinsellik acı verir onlara, gözler açılırsa ya devrim yersek diyip bir yerlerinin kopmasından korkarlar...

    Her insan cinsiyete bakmadan bir hoşluktan hoşlanabilir de çirkin ve pis her zaman çirkin ve pistir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Hepsi tamam ama 10 yıl öncesinde Türkiye'de eşcinsellik yoktu demek hiç mi hiç olmamış. Türkiye'de de yüzyıllardır, hatta osmanlıdan beri aşırı derecede eşcinsellik varmış, tarih kitaplarında da yazıyor. Bir kere rahat 18-20 sene öncesini ben biliyorum onlarca eşcinsele denk geldim. Bir keresinde (18 sene önce) Fethiye'de epey ısrarcı bir eşcinsele denk gelmiştim, neyse ısrar kıyamet faslını geçtikten sonra konuştuk. Rahat 4'te biri buranın eşcinsel demişti. Bizim gizli dernek gibi bir şeyimiz mi ne var demişti. İnsanların tepkisinden dolayı ortaya çıkmıyoruz, hatta bayağı evli çocuklu olanlar bile var demişti. Niye evlendiler o zaman dediğimde işte toplum baskısı aile baskısı vs diye demişti. Neyse yine 15 sene öncesinde de kuşadasında bir sokak mı cadde mi ne vardı o dikkatimi çekmişti. Akşam belli bir saatten sonra bir tarafa o.pular, diğer tarafa travestiler diziliyordu. İşte parayla şey etmelikmiş onlar. İnanın rahat travestilerin 4-5 kat fazla başında insan oluyordu. Diğer tarafta gayet normal cici bici kızlar varken, bir ton kazma harıl harıl travestilerle pazarlık yapıyordu, ona da çok şaşırmıştım, işte çevreye falan sormuştum, her zaman travestiler o.pulardan çok daha fazla iş yapar demişti. Sonrasında istanbul şişlide de aynısı olduğunu öğrendim.

    Yani sizin dünyadan haberiniz yokmuş. Ben ciddi ciddi ülkenin 4'te birinin eşcinsel olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de çok ciddi oranda bastırılmış eşcinsel de var, gizli eşcinsel de var. Onlar da herhalde travestilerle mi tatmin oluyorlar nasıl oluyor bilmiyorum artık.

    Dediğim gibi ben elbette oğlumun olmasını istemem ama olan insanla da bir sorunum yok. Yani tecavüz etmiyor, sübyancılık yapmıyor, katil değil. Birileri bunlarla bir tutuyor da, ne alakası var. Alan memnun veren memnun yani. Hastalık falan da değil. Öyle film izledim de gay oldum denecek bir şey de değil. Yani insanın içinde ya vardır ya yoktur. Hani ben bırak erkeği, bayağı kadından daha güzel görünen travestiyle bile, travesti bana üste 10 bin tl verse beraber olmamam. Yani yok, cidden psikolojim bozulur.

    Ha netflix'in abartı eşcinsellik gösterdiğine de katılıyorum. Cidden abartı bilim kurgu vs genresi altında gay pornosu izlettiği oluyor. Niye öyle bilmiyorum. Diğer yandan paralı bir yayın, +18 vs uyarıları var. Beğenmeyen para vermeyebilir, üye olmak zorunda değil. 2 milyona yakın insan beğeniyor ki üye olmuş izliyor.

    Bana komik geliyor bunlar. Hani bir gay mi diyeyim top mu diyeyim garip bir sözde sanatçı var ya(şarkıcı), kaşı maşı bir farklı. Abudik gubidik bir şey. Bir ara onun haberi vardı karadenizde bir şehirde konser verecekmiş. Bir grup genç işte orayı basmış, saldırmış, işte bizim şehrimizde gayliğe yer yok falan diye. Ulan sizin şehrinizde gayliğe yer yokta bu lavuk nasıl milyon tane konser bileti satabildi? Herkes mi farklı şehirlerden geliyor. Hayır yer yoksa adamın 0 bilet satması lazımdı o zaman. Konser falan düzenlemezdi çeker giderdi. Hayır gayliğine adamın lafım yokta, o olay sonrası kim bu adam diye bir iki konuşmasına denk gelmiştim, bayağı saygısız, cins bir lavuğun teki. Onu zaten sanatçı yapanın aklına ben ama nasıl oluyorsa milyonları götürmüş.

    Neyse yani eskiden beri de var.

  • çekilmeyecekse 3 farklı dizi iptal edilmiş niye... gerçekler ortada...

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.