Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Bu video efsane.


    Şu çalımı başkası yese bizimkiler maç bittikten sonra bir hafta küfür ederlerdi.

  • Buyuk maçlarda çok iyiyiz ama Anadolu'da artik puan kayiplari yapmayi birakmamiz lazim.Yukarilarda olmak için kendimizden daha zayif takimlara puan kaptirma işine son vermemiz gerek.


    FB'nin oyunu ne kadar kötu olursa olsun kadro kalitesi var.


    GS ve Terim asil tehlike.Adam işi çözmus artik.Buyuk maçlarda bocalar GS bu sezon ama Anadolu'ya karşi BJK ve FB'den daha iyi oyun planlari var. Taylan,Feg,Akbaba.Belhanda varken Taylan,Belhanda,Emre kilinç vs. ortasaha uclusunu adam böyle kuruyor.Eminim yumuşak geliyordur kağit ustunde ama farki yaratan bu 3lu.İnanilmaz serilik katiyor oyuna.Çok vasat görunen kadrosu ile çok iyi oynuyor GS.Sakatlik yaşamazlarsa ben 1 tik daha önde göruyorum kendilerini.

  • Ligin en çok gol yiyen takımı olmamız da ilginç bir detay.10 haftada 17 gol çok fazla böyle giderse klüp tarihi rekoru kırılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sertancanluksenburg

    Ligin en çok gol yiyen takımı olmamız da ilginç bir detay.10 haftada 17 gol çok fazla böyle giderse klüp tarihi rekoru kırılır

    aynen bu kadar rezil bir defansif performans sergileyip hala ustlerde olmak da, aslinda ligin ne kadar rezil durumda oldugunu gosteriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    Buyuk maçlarda çok iyiyiz ama Anadolu'da artik puan kayiplari yapmayi birakmamiz lazim.Yukarilarda olmak için kendimizden daha zayif takimlara puan kaptirma işine son vermemiz gerek.


    FB'nin oyunu ne kadar kötu olursa olsun kadro kalitesi var.


    GS ve Terim asil tehlike.Adam işi çözmus artik.Buyuk maçlarda bocalar GS bu sezon ama Anadolu'ya karşi BJK ve FB'den daha iyi oyun planlari var. Taylan,Feg,Akbaba.Belhanda varken Taylan,Belhanda,Emre kilinç vs. ortasaha uclusunu adam böyle kuruyor.Eminim yumuşak geliyordur kağit ustunde ama farki yaratan bu 3lu.İnanilmaz serilik katiyor oyuna.Çok vasat görunen kadrosu ile çok iyi oynuyor GS.Sakatlik yaşamazlarsa ben 1 tik daha önde göruyorum kendilerini.

    sergen aynı kendi futbol zamanlarında ki gibi oynatıyor bjk'yi galiba, yalan olmasın diğer maçlarınızı çok izlemedim ama sergen'de zamanında chelsea'ye, gs'ye, fener'e golleri dizip diğer anadolu takımlarıyla olan maçlarda bildiğin yürürdü. ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 





  • Cogu Bjk'li arkadaş ta eminim ben gibi bugün pazartesi sendromu yaşamamıştır. Bu arada şu futbol ne kadar tuhaf. Şenol hoca zamanındaki kadro bugünkü kadrodan en az 2 gömlek üstün olduğu halde Fb'yi Kadikoy'de yenememiştik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAF10 kullanıcısına yanıt

    O maçlarda da verilmeyen kırmızı kartlar, verilmeyen penaltılar olmasa onlarda da galip gelirdik hocam. Her zaman hakemi yenmek zor olur. Bu seferki hakem acemi çıktı tam anlamıyla veremedi maçı.

  • Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt

    Hocam şahsi fikrim büyük maçlarda iyi olmamızın sebebi, sergen ve ekibi geçen sene deplasman gs maçındada hissetmiştim rakibe göre top oynattığı zaman müthiş oynuyoruz. Sanıyorum anadolu maçlarına rakibe göre hazırlık yapılmıyor. Genel antrenmanlar yapılıyor. Ancak büyük maçlara kampa girip o maçlarda müthiş oynuyoruz. Bilic zamanıda öyleydi büyük maçlarda müthiş oynayıp anadolu maçlarında puan kaybediyorduk.

  • Futbo kardeşlik futbol dostluktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Geçen sene karşısında yetenek fukarası Elneny varken şov yapmıştı Gustavo. Tek başına dağıtmıştı bizim orta sahayı. Bu sene kendisinden daha kaliteli biri (Josef) karşısında oynayınca adam ekstra oynamak zorunda kaldı ve 55-60. dakika gibi pili bitti zaten. Fenerbahçe takımın yaş ortalamasını 35'e çekti, bu takıma herkes uçuyor kaçıyor diyor ama lig ilerledikçe bu formu korumaları zor, özellikle 3 günde 1 maç oynanmaya başladığında futbolcuların çoğu yürüyecek dediğimizde herkes taşlamıştı bizi. Fener'in yediği son gol tamamen takım yaşının yüksek olmasından kaynaklanıyor. Gökhan 35 yaşında N'Skala yanından rüzgar gibi geçti gitti, takip bile edemedi. Gustavo 33 yaşında, çalımı yedi, beli dönmedi geri koşmaya. Bunlar ilerde çok daha artacak. Takımda Atiba gibi bir oyuncu olur 37 yaşında onu oynatırsın ama birden fazla 33, 35, 36 yaşında adamları koyarsan oynayamazsın. Bizde Atiba açık verince diğerleri kapatıyor ama Fener'de açık veren verene. Yaş ortalaması bu kadar yüksek olduğu için geriye dönüşler müthiş yavaş. Tamamen hatalı bir kadro mühendisliği. Geçmiş olsun.





  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Sabahtan beri herkese Ozan Tufan`ın olayını anlatıyorum. O pozisyonda kendisini yere bırakıyor, ayrıca hakemi aldatmaya yönelik olarak bıraktığı için sarı kart görmesi lazım. Arkasından zaten Rosier ile olan pozisyondan sonra da ikinci sarıdan, kırmızı ile atılması gerekiyordu. Konuşulmayan ve insanlarında atladığı çok bariz hatalar doluydu maçta.

  • Hayaller: Beşiktaş'ın sol bekinde çoluk çocuk oynuyor len. Pelkas abim şov yapacak len. Perotti onu hayata küstürecek len. Ferdi üzerinden geçecek len.



    Gerçekler: Rıdvan Yılmaz maçtan sonra cebinden bir adet Pelkas (herif kanat değiştirdi Rıdvan'ı bir kere bile geçemediği için), bir adet Perotti, bir adet Ferdi çıkardı. Türk futbolu 1-2 yıl içinde çok iyi bir sol bek kazancak. Böyle devam. Sonuna kadar senciyiz Rıdo.



  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Öyle değil aslında büyük maçlarda sergen hoca maçı gerçekten çok iyi analiz ediyor yani dünkü galibiyet aslında tesadüf değil geçmişte örnekleri baya var dün için dikkatimi çeken şeyler


    -fenerin stoperleri hamle de çok yavaş kalıyor 2 golü de merkezden bulduk

    -pas trafiğini engelledik gustavo ozan sosa oyun kurdurmadık fener josef atiba gerçekten çok iyi bastı

    -perottiyi ceza sahasına yaklaştırmadık çıkana kadar


    Yani 90 dk baktığımızda beşiktaşda kimler hata yaptı dersek ilk golde rossier arka direk adamını kaçırdı

    mert hakandan inanılmaz çalım yedi devamıda gol oldu zaten

    canerin ortasında mert hakan arkada bomboş kaldı


    Bunun haricinde fenerin şu atakta gol olacak dediği pozisyon yok yani 1 2 tane daha cılız pozisyonlar var


    Anadolu maçlarına gelirsek rakip kapanık oynuyor bekliyor ve arkada boşluk bulduğunda allaha emanet kaleci ve defansla beraber ligin en çok gol yiyen takımı beşiktaş oluyor konya gençler ve antep maçları aynı tarz 3 maç bu maçlarda daha çözüm bulamadık malasef yoksa 9 maç oynamışız lig başında trabzon deplasman başak ev fener deplasman yenip 9 puan alacaksın ama gençler antep konya yenileceksin 9 puan kaybedeceksin deseler bir yerimizle gülerdik olay gerçekleşti tam anlamıyla ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    Puan kayıplarını şöyle değerlendiriyorum bana göre puan kayıpları antalya beraberliği ve gençler mağlubiyetidir deplasmanda konya antep zor deplasmanlar şamiyonluk adayı takımlar orda yenilebilir kaldı ki fener evinde yenildi konyaya antep deplasmanı da bana göre saçma sapan bir kırmızı kartı da atlamamak gerek


    Son iki haftada takım adına umutlu olduğum konuda önemli isimler oynamasada takımda bir sistem olduğu ve sisteme bağlı olarak göze hoş gelen futbol izlediğimiz bazı bölgelerde oturdu rossier rıdvan josef atiba ghezal larin abuş gibi oda güzel bencten giren oyuncuların katkısıda güzel


    önümüzdeki maçlara


    kasımpaşa ev

    alanya deplasman

    erzurum ev

    ankaragücü deplasman

    sivas ev

    kayseri deplasman


    burdan da 14 18 puan arası çıkarsak yürür gideriz





  • Dün paslaşırken inanılmaz rahattık. Topuk pasları, bacak arası, verkaçlar... Çok iyi, çok kaliteli çıktık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 30 Kasım 2020; 15:20:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler maçın tamamını nereden izleyebiliriz? beIN yine yarım yamalak vermiş özeti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Dün paslaşırken inanılmaz rahattık. Topuk pasları, bacak arası, verkaçlar... Çok iyi, çok kaliteli çıktık.

    bi pozisyon vardi, Ghezzal, Sousa yi mi ne Nutmeg yapmisti :D var mi onun goruntusu Gif i :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

    O bakış açısı yavaş yavaş bitti türk oyuncuların avrupada oynamasıyla birlikte



    Alıntıları Göster

    Avrupaya bu adamlar direk gitmediki belli kaideler doğrultusunda gitti.İzleniyor oluruna bakıyor.Dikiş tutturursa daha iyi yerlere çıkıyor.Şuanda türk olup avrupada ses getiren oyuncu sayısı çok az ve genelinin ulaştığı bir başarı yok açıkçası.


    Son çıkanlarda zaten en azından klüp takımların biraz avrupada puan topluyor iş yapıyordu şuan tamamen bitti.





  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 30 Kasım 2020; 15:31:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen Yalçın maçtan önce Gökhan Gönül’ü yanına çağırıp, "Keşke sen gitmeseydin, en çok senin gitmene üzüldüm." demiş.


    Gökhan Gönül de, "Hocam, Rosier gayet iyi oynuyor. Neden böyle düşünüyorsunuz?" diye sorunca, Sergen Yalçın da " Rosier'in kramponlarını taşıyacak biri lazım, sen güzel taşırdın" demiş.

  • Alo Emre ben Necip abin


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.