Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nazım Sangare'ye bonservis vermeyi kabul ediyormuşuz ama Mert Yılmaz için para ayıramıyormuşuz. Yabancı kuralı için de Nazım tek seçenek gibi görünüyor. Madem Nazım'a verecek paramız var o parayı Mert'e verelim ve potansiyelli (yerli) transfer yapalım. Nazım oynayacağına Necip oynasın öyle aman aman kalite farklarını görmüyorum. Necip son maçlarda gayet iyi oynuyor o bölgede, tabi bu aldatıcı olabilir ama en azından adam sağ bek oynayabileceğini gösterdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdem88

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hocam bi göz at istersen

    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhdr41

    Paok meselesinden artık sıyrılmamız lazım. Öyle veya böyle oynandı bitti maç. Kötü bir tecrübe oldu bizim için. Çok hazırlıksız çıktığımız bir maç olduğunu düşünüyorum. Şimdi önümüzdeki maçlara bakma vaktidir. Ayrıca uyanık olma vaktidir. Bizle oynayana kadar şampiyonluğun büyük adaylarından gösterilen Trabzonspor bizim maçtan sonra ilk 10'a girse yeter takımı oldu bir anda. Bunlara dikkat etmek lazım. Kendimize güvenelim. Bu takım Aybaba, Biliç zamanlarında çok daha zayıf kadrolar ile kafaya oynadı. Beşiktaş taraftarı bir olsun takımına sahip çıksın. Beşiktaş her zaman kafaya oynar.
    Ayrıca Sergen Hoca akıllı adamdır, zeki adamdır. Futbolu da, futbolcuyu da iyi bilir. Aynı zamanda gerçek bir Beşiktaş'lıdır. Takımımıza ve değerlerimize sahip çıkalım. Eleştiri her zaman olur. Eleştirimizi yaparken, desteğimizi de esirgemeyelim.
    En Büyük Beşiktaş, başka büyük yok.!
    Acı bir tecrübe olsa da Paok maçının bence kaybedilmesi sezonun geri kalanı için bize faydalı olacak diye düşünüyorum. Sergen Yalçın'ın Paok maçında takımın durumunu görmesi sonrası takımın aksayan noktalarına hamle yaptığını ve oyun stilinde değişikliğe gittiğini/bundan sonra da gideceğini düşünüyorum. Ama maddi açıdan bakarsak büyük bir kaybımız oldu ama geçmiş geçmişte kaldı, sürekli geçmişe takılı kalırsak bu sefer geleceğe biraz daha ümitli bakamıyoruz.




  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    242 maç.. 75 gol 26 asist istatistik cazip durmuyor
  • Dyego Souza eleştirilerine ben katılmıyorum. Bizim ligimizde o fizik ve boyda ki adamlar iş yapmıştır ve Dyego da gelirse başarılı olabilir. Portekiz liginde kısmen daha hızlı bir oyun oynandığı için ona rağmen bile yaptıkları bence fena değil. BEnfica kariyeri istediği gibi şekillenmemiş duruyor ama bunda oyun planının da etkisi olabilir. Bu sezon 2 hazırlık maçı ve ligin ilk maçında ki futbolumuza baktığımız da daha fazla rakiple temas eden, tempo yaparak rakibin üstüne giden bir takımdan ziyade fizik olarak rakibine üstünlük sağlamaya çalışacak bir sistemimiz olacak gibi duruyor ve Dyego bu sistemde bize katkı sağlayabiliriz. En azından Larin gibi topu ayağından kaçırmaz, sırtını stopere dayadığında duvar olabilir vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tartekin

    242 maç.. 75 gol 26 asist istatistik cazip durmuyor
    Gomez,Talisca,Atiba... Hangisi istatistik yaptığı için alındı?

    Ailton ve Wagner Love istatistikleri bize gelince ne oldu?

    Oyuncu alırken ayın yapısının bize uyup uymamasına bakmak daha doğru değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma_12 kullanıcısına yanıt
    Troll ün ağa babaları var..kaos yaratıp beslenmeye çalışan vampirleri banlıyorum..kimse cevap bile yazmazsa kendilerinden çeker giderler
  • husamsdu kullanıcısına yanıt
    İstatistik yeterlidir demedim..arkadas bilgi sormuş internetten okuduğumu yazdım..bize uyar mı uymaz mı bilemiyorum..ancak takımı atesleyecek vitrin bir isme de benzemiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tartekin

    İstatistik yeterlidir demedim..arkadas bilgi sormuş internetten okuduğumu yazdım..bize uyar mı uymaz mı bilemiyorum..ancak takımı atesleyecek vitrin bir isme de benzemiyor
    Doğrudur. Hiç izlemedim. Benim demek istediğim sadece istatistiki verilere bakıp karar vermemek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • husamsdu kullanıcısına yanıt
    Haklısınız..oyun tarzı,takıma uyum ve en önemlisi karakter..Ama şöyle okkalı bir isim de bekliyoruz artık.yönetim ne yapıp edip halletmeli .büyük ihtimal balondur ama dün Bas Dost ismi geçince kalbim farklı atmaya başladı
  • Altınordu, Oğuzhan Akgün’ü 2 yılı opsiyonlu, 4 yıllığına kiraladığını açıkladı.

    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • dyego sousa'yı ben braga'dan öncesinden beri, maritimo zamanından biliyordum ama hep goller, istatistik, özetler falan, hiç izlemedim. braga'ya transfer olması da beklenilen bişeydi, sivriliyordu alt sıralarda. braga'dan başka yere geçişi de beklenilen bir şeydi ama işte çin ve özellikle çin'in de düşmemeye oynayan takımına gitmesi biraz saçma oldu. hatta portekiz milli takımına da çağırıldı brezilyalı olmasına rağmen, malum portekiz'in santrafor problemş yıllardır var. devre araları ben gelmesini istiyordum 2 yıldır fakat şu dönemde, gözler bu kadar santrafor transferine çevrilmişken nasıl olur bilmiyorum. bana kalırsa kalinic'ten faydalı olma ihtimali var.

    özetlemek gerekirse fernandao'nun o kadar kalın olmayan, az daha hızlı ve yeteneklisi diyebilirim.

    çin'deki takımını ben düşsünler diye akbaba gibi takip ettim geçen sene hem dyego sousa hem de ole selnaes vardı kadroda, düşmediler ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 16 Eylül 2020; 13:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla bir forvet bir de sag bek alsak bence kadro hic de kotu degil. hele ortasahamiz baya iyi oldu.

    sene sonunda takim degeri baya artacak. ersin, ridvan, dorukhan, hasic, atakan keza mensah filan rahat +25 +30 milyon euro arttirir. tabi tepeye oynarsak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 16 Eylül 2020; 14:20:10 >
  • G. Töre ile aradaki pürüzler giderildi gibi haberler var. Hiç içime sinmeyen bir başka transfer daha. Hasic ve Atakan'ın süresini çalacak. Bir de takım için huzursuzluk yaratmaya çok meyilli adam. Geçmişte karıştığı hadiseler, bir takım karanlık tiplerle arkadaşlıkları falan.

    Keşke Başakşehir, Karagümrük falan alsa da bizim huzurumuzu bozmasa.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Gökhan benim de içime çok sinmiyor. Ama bizim için Malatya'yı terk ettiyse bu saatten sonra almamazlık bize yakışmaz.
  • Anladığım kadarıyla bu Dyego Sousa ayakla gol atamıyor, atamın tüm golleri kafayla tam bir Almeida kasa

  • hmssf kullanıcısına yanıt
    Oynaya oynaya alisir gider adamin da bi sabit mevkisi olur hic olmazsa ortalik mali gibi ordan oraya koyup duruyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.