Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.124.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hatayin ofsayt diye verilmeyen golü ve 90daki penaltisi. Hakem ile nerelere kadar gideceksiniz bakalim birlikte görecez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçta puan kaybetmemiz belki de hayırlı oldu. GS maçı 3 ön libero çıkmaz. Çıkmaz dimi? Gerçi çıkabilirde. Bu sezon sadece 3 ön libero çıktığımız maçları kaybettik ama adam inatla 3 ön libero çıkartmaya devam ediyor. Hiç belli olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Boyd'a yer açmak için.

    Alıntıları Göster

    Yapmayın gözünüzü seveyim Boyd'un ismini anmayın bile ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    Takımda başta Nskala vs varken birde Boyd'u kaldıramaz bu gözler.


    Not: Hocam sana lafım değil ;)

  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

    Pozisyon ofsayt adamım adam aksiyon içinde top çıkarken ofsayt zaten ne saçmaliyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC@DC

    Sergen hoca elindeki kadro bu kimse hocaya kızmasın

    Bireysel hatalara rağmen iyi toparladık. Ben memnunum genel olarak oyundan.

    Bazı bölgelerde ciddi eksik olmasına rağmen çok hükmediyoruz oyuna.

    Abou ilk yarı çok yoruldu birde. İkinci yarı düştü. Ghezzal çıkmasa alırdık biz bu maçı bir şekilde.

    Gol sorunumuz yok. Atmaya devam. Şu saçma hatalardan kurtulmamız lazım. İyi bir kaleci alır isek çok şey değişir.

    Zati iyi gidiyoruz daha iyi olur.

  • Welinton'ın bir savunma oyuncusu olarak rakiple top arasına girmeye çalışmak yerine, rakibe koşup müdahale etme huyu gerçekten bizi mahvediyor. Adam da ısrarla bunu yapmaya devam ediyor. Bugün gördüğü sarı kartta da aynı haltı yedi. Bu adamdan bir Tosic çıkarırım hayali kuranlar, hayal kurduklarıyla kalır. Onu söyleyeyim. Topçu falan değil bu adam. Ben getirdim diye illa oynatacak değilsin ki ya. Oynatma. Sana kim çıkıp neden oynatmıyorsun demez Welinton'ı. Çöpün önde gideni adam. Bayrak taşıyor bayrak.


    Gelelim N'Skala'ya. Bu adamın Türkiye sınırlarındaki bir futbol kulübünde yapabileceği tek iş, top taşımaktır. Başka da bir halta yaramaz. Maskot olarak da takıma alınabilir sosyal ilişkileri geliştirmesi açısından. Ya baba, bir oyuncunun fundamentali bu kadar mı düşük olur? Adamın çevresinde olup bitene dair hiçbir fikri yok. Algıları o kadar kapalı ki, ilk golde adam yanından yürüyerek orta açtı ve gol yedik. Böyle bir şey olamaz abi. Taçtan o top gelirken bir bak rakibin nerde. Adam yürüye yürüye gitti ya. N'Skala bunu ilk kez yapmıyor. Denizli maçında da aynı golden yedirdi. Çünkü konsantrasyonu yok. Adam kötü arkadaş kötü.


    Ersin efendi. Sezonu 34 clean sheetle kapatsın, yine bundan Beşiktaş'a kaleci olmaz. Bu adamın kötülüğü, normal bir kötülük değil. Bu adamda Fevzi Tuncay kötülüğü var. Ne bileyim, Runje kötülüğü var bu çocukta. Lyon'dan teklif var diyorlar. 3'e 5'e bakma gönder. Rıdvan gibi değil bu. Bunun maksimumu en fazla Cenk Gönen'in prime zamanları falan olur. Vay be nasıl çıkardı diyeceğin top da çıkarır, hiç yenilmeyecek golü de yer. Potansiyeli bu, bunun.


    Atiba. Tam bir el freni. Bir futbolcu hiç mi bir işe yaramaz. Ona kızmıyorum, onu sevip sayıyoruz ama 38 yaşında bir futbolcu olduğunu artık hatırlamamız ve kendisini ilk 11'den kesmemiz gerekiyor. Adam resmen bugün Hatayspor'un yerleşik oyununa yardım etti. Tam atağa çıkıyoruz, herif topa basıp geri oynuyor ve rakibe yerleşme fırsatı sağlıyor. Ne hücumda, ne defansta hiçbir katkısı yok adamın. Rakiplerle mücadeleye girmiyor, topu saklayamıyor. Suç onun değil. Suç onu oynatanda. Hangi büyük takımın orta sahasında 38 yaşında adam oynar. Manchester City bile 35'inden sonra Fernandinho'yu kesti artık bu böyle olmayacak diye. Ki Fernandinho nereye, Atiba nereye yani. Olmaz abi olmaz. Burası Lüksemburg ligi değil.


    Necip'in Beşiktaş'ta oynayabileceği tek mevki stoperdir. Gerektiğinde de sağ beke devşirilir. Ben Beşiktaş'ta Necip'i orta sahada oynatıp da rahat maç kazanan hoca görmedim. Israrla gelen oynattı, giden oynattı. Bir gün paralel bir evrende Beşiktaş'a hoca olsam kendim oynatırım diye de korkuyorum. Adamda büyü falan var heralde bir şekilde hocanın aklına giriyor ve kendini ön libero olarak sahaya sürüyor. Yoksa başka bir açıklaması yok.


    Bugün en çok canımı sıkan Hasic'in sırf gol atar da, Boyd'un kadroya geri dönüşünü zorlaştırır diye oyuna alınmamasıydı. Buna kim ne der bilmem ama ben böyle düşünüyorum. Yoksa Hatay'ın cepheden gelen her topu yumurtlayan kalecisine karşı takımda tek şut çekebilen oyuncunun 90 dk oyuna alınmamasını nasıl anlamamız gerek bilmiyorum.


    Burda 1 puan kaybetmek sorun değil, sorun sezon başından beri aynı şekilde puan kaybetmek ve hatalardan ders almadan buna devam etmek. Bu takımın şampiyon olması bana göre sürpriz olur. Takımdaşlık, arkadaşlık falan bir yere kadar götürür. Takımda ciddi bir inat ve ego sorunu yaşayan insanlar var. Hatay maçında bu iyice ayyuka çıktı.

  • Ligdeki ilk beraberlik bu arada. Değişik bir takımız ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • Hafta ici kupa macinda full gençlerle oynayalım. Ligde bu kadar çok mac varken kupaya cok ta takılmamak lazım. Esas mac Gs maci. Güncel puan tablosu ile Gs derbisinde beraberlik lüksümüz var ama kazanırsak harika olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wellington a sevindim olmayışına.Oğuzdan ümitleri var hala üzülüyorum,şu amatör larin bile üstüne koydu geldiğinden beri,oğuzhan bir arpa boyu yol alamadı.Sergen hoca nın ghezalı oyundan çıkarmasının bir nedeni var mı merak ediyorum.defans hattının komple ayağa pas veremediği bir gecede 1 puan iyidir diyorum.Hatay ın hücumdaki o iki siyahi bizde olsa şuan + 5 puan önde olurduk.Bizim squat ekibi nerde ağır adam var onları bulmaya programlanmış kesinlikle.
  • Mensah oldu mu kızıyoruz olmadığı vakit arıyoruz.

    Şu maçta iş yapardı yine.

    Hoca dedik niye nkodou ozi girmiyor. Al dedi soktu oyuna sonuç ortada.

    Tek kale top oynarken orta sahayı rahat geçti adamlar.

  • Hocamdan haftaiçi Rıdvan'ı oynatıp, haftasonuna N'Skala'yı dinlendirmesini bekliyorum. Gs maçında diri bir N'Skala fark yaratır. Şener Özbayraklı'nın tek maçta asist kralı olma ihtimali var.

  • 3 ön libero nedir arkadaş, sergen futbolculuğunda kendi hocası 3 ön libero ile çıksa adamın sülalesini bırakmazdı şimdi kendi yapıyor. Bizim aykutun değişik bir versiyonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip antrenör almış eline topu hızlı oynatacak ayık olsana orada Nsakala. Maçın kaderini değiştirdi şu pozisyon.


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vc1903

    Mensah oldu mu kızıyoruz olmadığı vakit arıyoruz.

    Şu maçta iş yapardı yine.

    Hoca dedik niye nkodou ozi girmiyor. Al dedi soktu oyuna sonuç ortada.

    Tek kale top oynarken orta sahayı rahat geçti adamlar.

    dikine koşu yapabilecek adam lazımdı atiba el freni oldu maçta neden diyoruz.

  • Ersin'e sallamaya gerek yok Beinsports gösterdi Rosier'in ayağına çarpıyor top ondan yumurtlamış. Yapacak bir şey yok bu maçta sadece hocada hata var.
    Welinton'un sarı kart görmesine sevinmedim desem yalan olur ama Montero oynayacak diye düşündüğüm için. Montero haftaya oynasın görün bakın haftaya nasıl tıkır tıkır top oynuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilecek puan kayıpları bunlar. ilk golde nsakala ve ersin'in hataları var.

    önemli olan üst üste puan kayıpları yapmamak. Artık gs ve karagümrük maçlarının ikisini de kazanmamız gerek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOEMAN32

    Hatayin ofsayt diye verilmeyen golü ve 90daki penaltisi. Hakem ile nerelere kadar gideceksiniz bakalim birlikte görecez.

    O pozisyon ofsayt, ama Larin'in yaptığı hareketi diyorsan, bence de penaltı o hareket.

  • İmzamı atarım. Ersin için 3-5 ne veriyorlarsa göndermek lazım. Geleceği max nokta bu maalesef. Forumda hala Atiba fanları var. 2 hafta önce bu adam 38 yaşında, takımın el freni dediğimde linç etmişlerdi. Atibadan bu saatten sonra çok çok dk 70 den sonra oyunu tutmak için alınan yedek olur. 10 numara olmasını falan beklemek nasıl bir akıl tutulmasıdır anlayamıyorum. Nsakala-Wellington’un boş transfer olduğunu en başından beri biliyorduk. Yerlerine çok daha iyileri alınabilirdi, acele edildi. Rakibi 3 ön liberoyla bozmak yerine rakibe topu vermeyecek bir orta saha almak gerekli. Dorukhan sakatlıktan önce istediğimiz 8 numara özelliklerine uyuyordu ama bu adamdan da hayır gelmez. Sakatlıktan sonra oyunu çok değişti ve muhtemelen Fener’e gidecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • montero da biraz kalas ama gsden pek korkmuyorum

  • Hatay'ın akıllı iş yapan bir forveti olsa bugün 4-2 filan yenilmişti takım.

  • 
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.