Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
64
Favori
2.083.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oğulcan çöpümüz açıklanmış tüm herkese geçmiş olsun. Umarım kupa maçlarında gol atar
  • Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray'da kazanacağı ücret.

    2020-2021 sezonu: 3.75 milyon TL
    2021-2022: 4.25 milyon TL
    2022-2023: 4.75 milyon TL
    2023-2024: 5.25 milyon TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rzcyle kullanıcısına yanıt
    şuan twitter instagram yorum kısımları dalga ile kırılıyordur rakiplerce

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogulcan caglayan ortalama yilda 4.5 milyon tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğulcan hayırlı olsun kerem ile emre niye açıklanmadı hala anlamadım madem anlaştın neyi bekletiyorsun hala?
  • Adem e de geçen sezon burun kıvırdık neler yaptığı ortada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Genelde beğenilmeyenler beğenilenlerden daha çok iş yapıyor
  • Yalnız bizim "transfer komitesi" ona buna laf sokmak ve Mensah, Arda gibi anamızın liginin topçularıyla uğraşırken Fenerbahçe Malang Sarr'ı bitirirse ciddi kıskanırım. Fiziği mükemmel ayrıca ayaklarıda çok iyi Marcao'nun 2 gömlek üstünü diyebiliriz.

    29 yaşımdayım transfer konusunda bu kadar beceriksiz bir grup cidden görmedim. Sadece Galatasaray'da değil hiçbir ülkede görmedim.

    Bu nedir kardeşim yahu ? Pato, Alan, Modeste hepsi fiyasko. Falcao'yu 2 ay oyalaya oyalaya adam ne kendi takımında ne bizde kamp yapabilirsin. Kendi istekli olmasa bu beceriksizler onu da alamayacaktı adım gibi eminim. Hakikaten bu kadarı sabotaj gibi, art niyetli olsan ancak bu kadar baltalayabilirsin.

    Dünyada topçu kalmamış gibi saplantılı bir şekilde aynı oyuncularla ilgileniyoruz. Yok mu kardeşim Onyekuru'dan başka kanat oyuncusu ? Yok mu Mensah'tan başka orta saha oyuncusu ?

    Bu yönetim geldiğin beri HER TRANSFER DÖNEMİ 10 isim etrafında dönüp duruyoruz. Ekibiniz, bağlantılarınız ve paranız yoksa bırakın gidin artık. Sağlık problemleriniz de var umarım şifa bulursunuz ama iş ayrı aşk ayrı.

    Kaç senedir burnumuzdan getirdiniz. Açık açık deyin 2 genç potansiyel + Omar + Emre'yi alacağız başka da tek kuruşumuz yok eyvallah diyelim.

    FFP diye ağlayıp ara transferin son günü Diagne'ye 13 milyon gömüyorsunuz. Şimdi para yok diye ağlayıp Mensah'a 5 milyon gömeceksiniz. Yazıkır günahtır. Hani paramız yoktu ??? Kaan Ayhan'ın serbest kalma maddesi 2 milyon € yok ama Gayserinin Mensah'ına 5 milyon var öyle mi ????? Bu Galatasaray Kulübünin geleceğine ihanettir. Bu kadar net söylüyorum.

    Takımda potansiyeli olan para edecek Luyindama dışında adam yok ona da zaten 8 milyon bonservis bayıldık. Belki Marcao 10 milyon €'ları zorlar. Bunlar dışında para kazanabileceğimiz tek 1 adet oyuncumuz yok.

    FB Sarr'ı kovalıyor, BJK Balotelli kovalıyor ve güya bunlar maddi olarak bizden kötü durumda. Biz hala Mensah, Emre Çolak. Bu taraftara yazık gerçekten millet rıskından kesip forma falan alıyor pandemi dönemi ekonomi kötü diye katkı koymaya çalışıyor. Kusura bakmayın bundan çok daha iyi yönetimi hakediyoruz.

    Transferler böyle giderse benden bu sene tek kuruş çalışmaz kimse kusura bakmasın. Ortalama olarak 10-15bin TL'lik harcama yapan biriyim tek istisna Dursun Özbek dönemiydi. Ama artık hakikaten yeter.

    Her transfer dönemi Onyekuru'yu kiralamakla geçiyor. Zaten 2 kuruş paramız var onları da kiralıklara gömüyoruz adamlar sene sonu takımına dönüyor parayı harcadığımızla kalıyoruz.

    Ne satmayı beceriyorsunuz ne almayı beceriyorsunuz. Gerçekten yordunuz yahu.

    Millet dalga geçiyor ama yemin ederim FM manyağı 10 tane adam toplayın Galatasaray'ı daha iyi yönetir. Hiç şaka yapmıyorum. En azından 2-3 wonderkid getirir para kazanırız.




  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Ya her kelimenden cehalet akıyor.Balotelli kim ya? Galatasarayla ismi anılan herkesi transfer ettik sanıyorsunuz.Takıma böyle boş konuşarak sahip çıkılmaz.Toplanın o zaman Fm den alın bir takım yönetin? Klavyeden kadro kurup bozuyorsunuz.Feneri çok beğeniyorsan orayı takip edebilirsin ki etmiyorsun belli, başarısızlıkların yeğane kapısı olmuş, hiç bir futbolçudan doğru dürüst verim alamayan Fb nin mi transfer politikası bizden iyi? Her sezona gazla başlayıp ligi ortalarda bitiren fenerbahçeden bahsediyorsun değil mi? Yada borç batağında olan bırakmayın bizi diye kampanya yapan bjk yönetimi mi iyi?
    Geçiniz bunları efenim geçiniz.Başarı sizi köt etmiş.
    He herkes ister liverpool gibi top oynayalım ama burası tr ligi.Buranında en iyisi biziz.Her konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi transfer yaptık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Adem yıllardır bu ligde ilk 11 oyuncusu. Oğulcan ile ademi kıyaslamak yanlış olur. Oğulcanın maçlarını izleyin boş bir topçu olduğunu görürsünüz.
  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Kovalamak ayrı şey, imzayı attırmak ayrı şey. Geçen sezonda kimlerin ismi geçiyordu falette ve zanka yı aldılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıdan "Balotelli'yi alalım" mesajını çıkardaysın ilkokula git Türkçe'yi tekrar öğren.

    Mali açıdan bizden kötü olan kulüpler bile ellerindeki parayla maksimum faydayı sağlamaya çalışıyor. Ve evet Burak'ı yolladıkları için Balotelli Beşiktaş'ta iş yapar. Biz ise senelerdir 3-5 isim etrafında dönüyoruz, daha çok paramız olmasına rağmen kullanamıyoruz/kötü kullanyoruz diyorum. Umarım anlamışsındır.

    Trabzon yine başladı mesela F/P adamları almaya. Bu sene Sörloth'a Nwakaeme'ye yaptığınız gibi alık alık bakıp nereden buldular diye iç geçirirsiniz. Fenerbahçe'nin loser olması, Beşiktaş'ın batakda olması beni ilgilendirmiyor ikisi de beter olsun. Ama iyi yaptıkları işlere iyi kötü yaptıkları işlere kötü derim.

    Novak, Caner, Mert Hakan iyi transfer. Malang Sarr'ı alırlarsa çok çok iyi transfer. Bu kadar kompeks yapmayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rzcyle

    Adem yıllardır bu ligde ilk 11 oyuncusu. Oğulcan ile ademi kıyaslamak yanlış olur. Oğulcanın maçlarını izleyin boş bir topçu olduğunu görürsünüz.
    Ben geçen sezon adem transferini çok eleştirdim

    Ama bu sezon yorum yaparken temkinliyim. Oğulcan ı hiç izlemedim. Bu sezon maç maratonu uzun. Rotasyon için çok oyuncuya ihtiyaç var. O yüzden gelen isimlere direkt olumsuz bakamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sayfa GS sayfası mı, başka takımlara laf atma sayfası mı belli değil... 4 sayfa okudum, Vedat çöpmüş Falcao iyiymiş, yok Fener şu kadar harcamış, losermış bilmem neymiş. Fenerin rezilliklerini görmek istesem açar transfermarkt transfer geçmişlerine bakarım. Bu sayfanın admini iyi arkadaştır severim ama bu aralar meşgul heralde. 4 sayfada doğru düzgün iki tane GS ile ilgili yorum okumamışımdır...
  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Kompleks yapacak bir şey yok hocam sende beni anla lütfen.Bizi en azından şu tr deki takımlarla kıyaslama yada yaparken adaletli ol, Trabzonun iyi transferler yaptığı doğru evet dediğin isimlere katılıyorum fakat sonuç? Ziraat tr kupası.Ki oynadıkları futbol cidden berbattı son haftalarda.
    Burak zaten bence iyi topçuydu ama kağıt üzerinde o güzel transfer bu iş yapar olayından vazgeçelim artık.Göreceğiz bu sezonda feneri, daha kime ne kadar verdiklerini bilmiyoruz? Biliyor muyuz? Biliyorsan yaz? Nasıl biz daha çok para saçabiliyoruz anlamıyorum.Avrupaya göre evet kötü durumdayız.Katılıyorum sana ama bu ligte bizi diğer borçlu, daha kap bildirimi yapmayan, başarıyı başka yerlerden kazanmaya çalışanlarla kıyaslama.
    Bekleyelim ve görelim.Emin ol fatih terimde bizim kadar bizden daha fazla galatasaraylı.ben bu sezon ligte çok iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemina'nin planlarında olmadığı bir teknik ekibimiz var . Yazık lan bu taraftara.

    Sorarlar adama nasıl planlarınız var ki Selçuk'a yıllarca yer verip Belhandayi 10 numara oynatiyorsunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oğulcana laf eden arkadaşlar burak yılmazın kariyerini tekrar incelesin. trabzona gelmeden önce ne haldeydi adam. fizik yapıları ve oyun tarzları çok benziyor. erken konuşmayın bence.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.