Şimdi Ara

Macbook 15 2017 vs Dell Xps 9560

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Laptop almak istiyorum. Ekranın kaliteli bir şey alacağım o yüzden full hd çözünürlükten daha yüksek çözünürlüklü bilgisayarlara bakıyorum. 2. el alacağım, 10000 Tl ye macbook, 7000 Tl ye de dell alınabilir gibi gözüküyor. Fakat ikisi arasında kararsız kaldım. Dell daha ucuz fakat ilerde satarsam alıcısı zor bulunuyor fakat macbook için böyle bir sorun olmaz. Tabi aldığımda en az 4-5 sene de kullanmak istiyorum, 8 yıllık macbook un da ileride alıcısı kolay bulunmayabilir. Dell in çözünürlüğü daha yüksek o yüzden sanki ekranı daha iyi gibi geliyor fakat macbook unda şarjı daha uzun süre gidiyor. Daha önce mac os kullanmadım belki kullanmaya başladıktan sonra sevmeyebilirim, windowsta böyle bir sorun yok. Sizce hangisini almalıyım ?



  • ortalama 2 senelik bir cihaz alacaksınız, güncel modellerinin aşağı yukarı yarısından fazla para verecekseniz almayın. bir de harici ekran bağlama imkanınız olacaksa sıfır cihazlara meyledebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook kullanmak zorunda değilsen alma bence. Dell xps ben kullandım ama batarya performansı kısa sürede kötüleşti. Lenovo tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.