Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeoce

    Hocam kusura bakmayın ama yukarıda da yazdığım gibi Murat Sönmez ile sizin fikirkeriniz hiçbir şekilde uyuşmuyor adamın özet olarak dediği şu yamaların belli bir düzene oturup sürekli hale gelmesi için 1-2 kere bunu gönüllü olarak yapan kişi veya kişilere karşılığını vermek. Murat abi ben 50 tl de olsa alırım diyor ayrıca 30 a düşmüş daha bunun üzerine laf söylenmemeli diyor ama bizim forundakiler ne yaptı? Bedava yapmıyorsan hiç yapmayacaksın parasını verecek olanda alamaz diye olay çıkardılar. Tabi ki bende game pass i falan desteklemiyorum eleştirdim de ama 30 tl de böyle bir oyun için verilit eğer ingilizce bilmiyorsan.
    arkadaşım 1 milyon kere söyledim.

    dakika 14:45 den itibaren açın ve izleyin. insanı çıldırtmayın. ben bu konuda paradan bahsetmiyorum. daha konumun içeriği nedir haberiniz yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    quote:

    Thousands and thousands of players download mods from non-steam sites, like Nexus. ... If a game has mods, it's because his devs allow it to have by giving us the proper tools to make them. Kind of saying “We made this game but we thinking that you, the players, can make this game even better". So yes, it is legal.


    Yav arkadaş okuduğunuzu anlayın önce. Yasa dışıymış

    Alıntıları Göster
    Sen okuduğunu anla istersen. Oyun modlamak o araçların verdiği sınırlar içinde yasaldır. T2 tarafından araç sunulmuyor, dokunma yasak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Yazını da okudum, videoyu da izledim. Murat Sönmez genele bakıldığında hiç öyle senin dediğin gibi bir şey demiyor. Adamlar sebep açıklamadan durdurun, hiçbir şey açıklamayın gelin bı konuşacaz diye ikaz edilmişler. Rockstar gelecek sana şunu bı durdur kimseye de bir şey açıklama gel bi konuşacaz diyecek sende "arkadaşlar rockstardan böyle böyle mail geldi, proje iptal" diyecen öyle mi? Dersin dersin de sonrası? Sonrası yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım neyi 1 milyon kere söyledin konunun yazdığı yere videonun linkini atıp bakın düşüncelerimiz neredeyse tamamen aynı yazmışsın. Şu kısımda aynı düşünüyoruz yazmamışsın tamamı için yazmışsın sonra gelip bize atar gider yapıyorsun yazını düzelt o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeoce -- 20 Temmuz 2020; 22:56:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu projeye direk 50 deselerdi bu kadar büyük bir olay olmucaktı ama ondan sonrasında 30 liraya çekmeleri bile insanların bazılarını memnun etmedi.Kendi elleriyle düşmanlarının eline koz verdiler fırsat verdiler gerçekten acemilikti.

    Game Pass yerine şu yapılabilirdi.Örneğin Divinity originse başlıcaz arkadaşlar bir havuz kurucaz 1000 kişi en az 20 liralık bağış yaptıktan sonra bu proje başlanıcak para vermek isteyen gönüllü arkadaşların sayesinde bu aylık üyelik gibi olucaktı divinity origins için para yatıran ve katılan kişi sayısını gösteren bir tablo olurdu arkadaşlar hızlarıyla kendilerini zaten kanıtladılar baktılar bu rakama ulaşamadılar iptal ederler ve projeye katılan kişilere paralarını geri iade ederlerdi güvenirlilik konusunda zaten paralarını iade etmezse piyasadan linç edilerek siliniceklerini mahkemelik olucaklarını bilirlerdi millette çok sevdiği oyunlar için başlıcak bir proje için para vermekten çekinmezdi mesala başka bir oyun olur 100 kişi gönüllü arıyoruz başlangıc 20 lira der yada 1000 kişi der 1000 kişiyle başlayıp hem başında para alıp sonundada yamayı makul fiyattan satarak bu gönüllüler sayesinde hem başında maddi destek hemde satış sonrasın maddi imkanları olucaktı Game pass türü olabilirdi. Hem projeye başlamak için gerekli maddi morali bulup sonunda yine kendilerine ceplerine koyabilecekleri bir para kalıcaktı. Ama Türkçe altyazı abi sonuçta netflix yada nebileyim bir online oyun değilki aylık üyelik veresin.

    Burda arkadaşların emeğini savunan insanlar bile gamepass denen sistemi savunmuyor tek ödeme sistemini istiyordu herkes ben bile hayal kırıklığına uğradım ama sonrasında düzeltmeleri bu beleşçi tayfayı memnun etmedi. Bu beleşçi tayfa ne bileyim çoğu oyuna sahip olmayan aynı zamanda beleşçi tayfa dışında ben ingilizce biliyorum ingilizce oynadım bitirdim deyip ortalığı gaza getiren kötülük yapmaktan yaptığı işten zevk alan tayfada var bu gamepass muhabeti en çok onları memnun etmiş.

    Birşey daha adamlar 100 kişiye yakın çevirdik diyor bazıları cebine milyarlar koyucakları bilmem ne gibi şeyler yazmış

    bu projenin en az türkiyede 100bin satması lazımkı bu adamlar dediğin gibi para kazansınlar
    ama bırak 100bini 2000i bile zor geçer taş çatlasın 10bin satılır

    10000 satış Rakamı x 30 tl yama ücreti =300000tl / 100 kişi var = kişi başı düşen gelir 3000TL
    3000TL / 7 ay Projenin başlayıp bitiş süresi= 420 tl gibi bir ücret yani bu proje için emek harcayan arkadaşlar sadece cebine Bak oda çok düşük bir ihtimal 10bin satması ve bu 10 bin rakamına 6 ayda 7 ayda ulaşsalar ortalama bir buçuk sene geçer ve alıcakları para aya vurduğunuzda 200 lira bazı arkadaşlar yazmış bu adamlar KISA YOLDAN PARA KAZANIYOR VURGUN YAPCAKLARINI ZANNEDİYOR ÇEVİRİ YAPARAK KÖŞE OLUCAKLARINI ZANNEDİYOR ŞARK KURNAZLARI oturunda hesabı kitabı yapın ne zannediyorsunuz milyonlarca insan sıraya girmiş yamamı satın alıcak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabledore -- 20 Temmuz 2020; 22:15:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

    Hocam yanlış anlamayın ama bir ülke piyasası için en kötü müşteri tipisiniz ama firmalarında en sevdiği müşteri tipine giriyorsun ülkede tek diye ne derse eyvallah dersen olmaz. Şuan piyasada boşluk var para kazanmak isteyen girer ekmeğini kazanır yok benide şikayet eder deyip riske girmezlerse avucunu yalarlar zorla mı para kazandıracaz adamlara lütfen çıkarın param size köle olsun diye
    Mal satın almak ile emeğe destek vermek ayrı şeyler, para emekçiye gidecek ceoya değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 20 Temmuz 2020; 23:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melek12345

    bir tur verir misiniz hocam maşallah
    vermem içime oturdu
  • Konunun birinde rdr 2 tr yama için gerekli tool olmadığı ve çeviri yapan grubun daha crack çıkmamış bir oyunun şifreli dosyalarına nasıl ulaştığı ve bunun firmanın dikkatini çektiği yazılmıştı. Kısaca daha kırılmamış bir oyun için nasıl tool yazilabiliyor?Eğer bu tool yazilabiliyorsa oyuna neden crack çıkmadı bugüne kadar. Bunu açıklayabilecek varsa buyursun. Sonra yama için konuşursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Maili paylaşmazsın rockstar iptal etti dersin. Bunun orneklerini defalarca gördük. Rockstarda hiçbir şey yapamaz.

    Bu mızıkçı çeviri grubu da çocuk çocuk hareketler yapıyor. Bunlara mecbur bırakan rockstarin ben a...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Yapma be o kadar kolay mı cidden?

    Adam biz söyleyenece kimseye bir şey söylemeyin demedik mi size, diyerek davayı kitlerse n'olacak? Hiçbir şey olmasa ikili antlaşmaya uymamaktan, verilen sözü tutmaktan giderler. Çok güzel akıl veriyorsunuz. Sanki adamlar bu dediğini yapmayı bilmiyor... Şu aklınızı kendinize saklayın. Şu an beklemek dışında hiçbir şey yapamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Madem durum o kadar ciddi discord üzerinden Türkçe yama açık yayın niye yapıyorlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Yapma be o kadar kolay mı cidden?

    Adam biz söyleyenece kimseye bir şey söylemeyin demedik mi size, diyerek davayı kitlerse n'olacak? Hiçbir şey olmasa ikili antlaşmaya uymamaktan, verilen sözü tutmaktan giderler. Çok güzel akıl veriyorsunuz. Sanki adamlar bu dediğini yapmayı bilmiyor... Şu aklınızı kendinize saklayın. Şu an beklemek dışında hiçbir şey yapamazsınız.
    quote:

    ikili antlaşmaya uymamaktan, verilen sözü tutmaktan


    savunacam diye saçmalamaktan vazgeçin artık. ortada ne bi ikili anlaşma var ne de verilen bir söz. sadece hurafeler içinde t2 den ihtar geldiği söylentisi var.

    anlaşma, sözleşme, her türlü gizlilik protokolü karşılıklı olarak yapılırsa bir geçerliliği olur. kafanızdan hukuk uydurmayın. tek taraflı bir dava açma sözü varsa buna tehdit denir.

    sizin bahsettiğiniz şekli ile ben sana mesaj atıp yaptığın tüm işleri durdur yoksa dava açarım ve benim bu attığım mesajı yayınlarsan da sana dava açarım demem ne kadar geçerli bir anlaşma ise t2 nin gerçekten böyle bir ihtarı varsa orada böyle birşey yazıyorsa o da o kadar geçerlidir. yani tek taraflı ve tehditsel bir yöntemdir ve asla ama asla tehdit hukuk değildir.

    açıklanamaması için karşılıklı kabul edilmiş ve imzanlanmış sözleşmeler olması gerekir. nda sözleşmeleri gibi mesela. ok? daha ne kadar seviyeyi düşük tutup anlatabilirim bilmiyorum.




  • Paylaşıldımı bilmiyorum yama ile ilgili bilgiler var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Paylaşıldımı bilmiyorum yama ile ilgili bilgiler var.

    videodaki tüm konuşmaları dinledim özellikle benim fikirlerimin aksini ispat edecek bişi varmı diye. ancak yok. orhunun anlattıkları tamamen şöyle olmuş böyle olmuş tadında. üstüne enis de sürekli şüphe içinde yaklaşıyor konuya ve açık açık söylemesede oda inanmıyor t2 nin tr yama yapan bi grubnu engelleyeceğine. video ortada açıp izleyebilir ve kimin nasıl bi tavır içinde olduğunu görebilirsiniz.

    mesela enis diyorki; t2 ye şikayet gitmişse ve t2 bunun üzerine ihtar çekmişse belki olabilir ama t2 dediğin şirkete her gün binlerce mail gidiyordur t2 nin tr çeviri yapanları şikayet eden mailinin dikkate alınması için binlerceden çok daha fazla bi şikayet gitmesi gerekirki bu nasıl mümkün olabiliyor diyor.

    haklı da oyun türkçe olsun diye kampanyalar yapılırken bikaç tane sinirli şikayet eden değil tüm türk oyuncuları birlik olup mail atıp tr dil istiyoruz mailleri en ufak şekilde umursanmazken onlar nasıl olurda göze çarparlar? mümkün mü bu? bence değil.




  • Olayi bilmiyorum fakat haftalardir forumun one cikanlar alaninda oldugundan merak ettim kisaca bi goz attim.

    1- Legal olmayan yollarda bir grup insan para kazanmaya calisiyor ve yaptiklari is icin bir fiyat belirliyor.
    2- Bu ise talip olan potansiyel musteriler fiyattan memnun olmuyor, isyan ediyor, ilgili firmaya illegal isi sikayet ediyor.
    3- Para kazanmak isteyen bir grup insan hakaretvari sozlerle potansiyel musterilerine rest cekiyor.

    Olay gercekten bu 3 maddeden mi olusuyor? Biri aciklayabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0ket

    videodaki tüm konuşmaları dinledim özellikle benim fikirlerimin aksini ispat edecek bişi varmı diye. ancak yok. orhunun anlattıkları tamamen şöyle olmuş böyle olmuş tadında. üstüne enis de sürekli şüphe içinde yaklaşıyor konuya ve açık açık söylemesede oda inanmıyor t2 nin tr yama yapan bi grubnu engelleyeceğine. video ortada açıp izleyebilir ve kimin nasıl bi tavır içinde olduğunu görebilirsiniz.

    mesela enis diyorki; t2 ye şikayet gitmişse ve t2 bunun üzerine ihtar çekmişse belki olabilir ama t2 dediğin şirkete her gün binlerce mail gidiyordur t2 nin tr çeviri yapanları şikayet eden mailinin dikkate alınması için binlerceden çok daha fazla bi şikayet gitmesi gerekirki bu nasıl mümkün olabiliyor diyor.

    haklı da oyun türkçe olsun diye kampanyalar yapılırken bikaç tane sinirli şikayet eden değil tüm türk oyuncuları birlik olup mail atıp tr dil istiyoruz mailleri en ufak şekilde umursanmazken onlar nasıl olurda göze çarparlar? mümkün mü bu? bence değil.

    Alıntıları Göster
    Hocam birileri burada gerçekleri söylemiyor gibi geliyor. Enis orhun falan bunlar zaten sektörün içinde adamlar multiplayerın bugunkü videosunda konusmalarından bile belliydi take2 dan yaptırım olduguna pek inanmadıkları..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • juckle kullanıcısına yanıt
    Cevap vereyim. Adamlar 1 yılda binlerce kelime çevirdikleri yamayı, bu iş devam etsin diye 50 tlye yama yapıp satıyor. Bunu kaldıramayan bazı kişiler şikayet etti ve şirkete şikayet mailleri attı. Şirkette hiç uğraşmadan yamayı yapan elemanlarla konuşup iptal ettirdi. Yamayı bekleyen ve 50 tl'den 30 tlden yamayı almak isteyenler, bunun için 1 yıl bekleyenlerin elleri boş kaldı. Sırf işine gelmeyen birileri şikayet etti diye.
  • Orhuna yayında göstermişler kağıdı kardeşim. İnanmasa Orhun lafını bile yapmazdı.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Konu başlığı da dediklerin de komplo teorisini andırıyor. İddialarını aksi ispat edilene kadar doğru sayıyorsun. Fakat iddia sahibi ispatla yükümlüdür. O yüzden ciddiye alamıyorum bu tavrını.

    Çeviri ekibi de ispatla yükümlü tabii fakat bu başlık altında ispat sorumluluğu ya da önceliği sende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serebrum

    Konu başlığı da dediklerin de komplo teorisini andırıyor. İddialarını aksi ispat edilene kadar doğru sayıyorsun. Fakat iddia sahibi ispatla yükümlüdür. O yüzden ciddiye alamıyorum bu tavrını.

    Çeviri ekibi de ispatla yükümlü tabii fakat bu başlık altında ispat sorumluluğu ya da önceliği sende.
    ilk mesajı okusan aslında buna baştan cevabım var içinde.

    quote:

    "bilmediğiniz şeyler var". varsa açıklayında bilelim atıp tutmayalım yok eğer açıklayamıyorsan bunun kendi planınız olduğunu kabul etmiş sayılırsınız. kimse benim burada yazıklarıma inanmak zorunda olmadığı gibi sizin atıp tutmalarınıza da inanmak zorunda değil.


    ben bişi iddia ediyorum ve iddia ettiğim şey böyle bir şeyin olmadığı. yok un kanıtı olurmu? olduğunu söyleyen kim varsa çıkarsın kanıtını göstersin. beni ve benim gibi düşünenleri sustursun bu kadar basit.

    zor mu sizce bu?




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.