Şimdi Ara

Yerli otomobilin fabrika inşaatı başladı: Üretimle birlikte yerli batarya devreye alınıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
0
Favori
13.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    %100 Çin üretimi olup fikri, sınai, marka hakkı varlığı ABD'nin olan İphone cihazından mı yazdın bunu süper zeki. Yazdıkların baştan sona yalan, dolan, karalama, zırva. Kanada'dan kamera almasan da olur yerli üretim olup dünyaya sattığımız ASELSAN Aselflir ve CATS SİHA kameralarıyla devam ederiz cahil cühela. Bak sana taze bilgi biraz birşeyler öğrenmiş olursun.

  • bir yerden başlamak lazımdı,Allah sonunu hayr etsin

  • arabaci72 A kullanıcısına yanıt

    Çünkü milletin büyük bölümüne hitap etmeyecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Colda

    İniş takımlarının montajı unutulduğu için 6 senedir halen göklerde olan yerli uçağımız gibi olmaz umarım.

    Yok borla çalışan yerli uçak 5kg borla 25 yıl uçuyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araç şuanki piyasada 300 bin tl altında gelemez. gelsede millet alamaz, yani senede 175 bin adet üretilecek az değil. bu iş ya çok pis tutacak ya da çok pis patlayacak.

  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt

    Almanlara karşı bu eziklik hissi nereden geliyor anlamadım. Almanları ezmeye gerek yok onlar gibi ahlaklı ve çalışkan bir toplum olalım yeter. Problem zenginlerde mi yoksa siyasetçilerde mi? Siz gerçekten bizi yönetenlerin Almanlara karşı bir tavır içinde olduklarını mı sanıyorsunuz. Eğer öyle ise niye hepsi mercedese biniyor? Tam tersi hepsi konuştuklarının aksine Alman sevici. Bize karşı hiçbir düsmanlık beslemeyen Japonların lüks Lexus une niye binmiyorlar. Dostumuz koreliler hyundai markası altında genesis marka süper lüks araç üretiyor niye ona binmiyorlar. Hepsi hikaye. Buna ülkedeki tüm siyasetçiler dahildir. Sadece şuan iktidarda olanlar değil muhalefette öyle. Bir tane belediye başkanı çıkıpta bu ülkede megane , egea, civic , corolla üretiliyor ben bunu binerim demiyor. Hepsi E veya F sınıfı almandan vazgeçmiyor. Bu ülkedeki siyasetçiler ne kadar milli tartışılır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun vatana millete, büyük iş gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    -İlk otomobil tanıtımı yapılmadan önce inkar ediyorlardı, "milleti kandırıyorlar, hani nerede otomobil" diyorlardı.
    -İlk tanıtım sonrasında hep bir ağızdan "daha ortada fabrikası yok, fabrikası nerede, tasarımı italyan" demeye başladılar.
    -Şimdi fabrika temeli atıldı, birazdan gelip "hani nerede otomobil, daha ortada üretimi yok, bunlar hep show" diyecekler.
    -Fabrikanın açılışı yapılıp ilk üretim otomobil banttan çıktığında önce bir sus pus olacaklar, sonra elde tutunacak argüman arayıp ilk başta tasarımından sonrasında alt komponentlerinden başlayıp; "filanca parçası yerli değil" edebiyatına girişecekler sadece tasarımı ve markası Amerikan olup bütün parçaları Çin'de üretilen Apple Iphone telefonlarından.
    -Otomobiller piyasada görünür olmaya başlayınca her otomobilde olduğu gibi illa ki TOGG'da da bazı geçici sıkıntılar görülecek, bunlar biri bin edip buralarda markayı karalayacaklar.

    Velhasılıkelam memleket adına yapılan şu girişimi yapılmadan önce neden yapılmıyor diye defalarca yazıp, yapılmaya başlanınca sırf kendi siyaseten destekledikleri parti zamanında olmadığı için karalayıp duracaklar. Memleketleri adına bir sevince, bir gelişmeye 18 yıldır ortak olamadıkları gibi bundan sonra da olmamaya devam edip sürekli kendilerince haklı mazeretler üretecekler.

    en içten duygularımla tebrik ederim. çok hakikatli bir yazı olmuş.


    ayakta alkışlıyorum.


    bu tip yazılar bütün internet aleminde ve gazetelerde,reklam panolarında yankılanmalı.

  • Seri üretime geçsin özür dileyip alkışlayacağın. Söz İnşallah...

  • Bu araç yerli üretim olacağı İçin ÖTV olmayacak dimi?
    Yani kafadan mevcut araçlardan %40 ucuz olacak , doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aserkang kullanıcısına yanıt
    Yerli biradan, yerli mobilyadan, yerli koladan, yerli limonatadan ötv alındığına göre bundan da alınacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Seven Deadly Sins T kullanıcısına yanıt
    Seni şakacı seni... chp ne çok zenginmiş, ne çok para dağıtıyormuş :D Devletin parasını partisinin parası gibi yiyeni görmezler, kimseye hesap vermeyeni görmezler, suçu muhalefete atarlar.. Ülkenin, hazinenin dibine ekmek banılıyor şu an. (para harcıyorsa bu hükümet borç aldığını harcıyor, borçlanmanı maliyeti söyleyen sadece birkaç ekonomist, hangi ana akım medyada paranın kaynağını açıklıyorlar, borçlanma durumundan bahsediyorlar.) Yarın dayarlar yine bir zart vergi, market alışverişinde daha ucuz bir marka ararsın giderlerini kontrol edebilmek için..
    Hiçbir parti babamın partisi değil, hiçbiri cebime para koymuyor.. (ah olsa, cebime para koysalar da harcarken cebimde kalan parayı düşünmek zorunda olmasam)
    Gösteriş ve ihtişam meraklısı yönetimlerin savurganlıkları yüzünden milletin beli daha da bükülüyor.. Seni beni, vatandaşı borca yönlendirip yarınlarını ipotek altına alıyorlar.. Kim için, medya patronları, inşaatçılar, yandaşlar iş yapsın, yaptıklarını sansın diye..

  • aserkang kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla olmuyor. Belki farklı destek olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gelişmeler ama büyük ihtimal fiyat olarak çoğu insana ulaşmayacak. Ama yurtdışında yaşayanlar için fiyat büyük bir sıkıntı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 18 Temmuz 2020; 23:2:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aserkang

    Bu araç yerli üretim olacağı İçin ÖTV olmayacak dimi?
    Yani kafadan mevcut araçlardan %40 ucuz olacak , doğru mu?

    Fiyat nasıl olacak yani, diğer markaların elektrikli araçları da 2022 de Türkiye ye giriş yapar, onlardan ucuz olacaktır diye düşünüyorum, ucuz olması lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.