Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
75.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLyWar

    Yönetimde bu başlıkları neden hala aktif tutuyor çok ilginç.
    sebebi çok bariz değil mi?
  • Söyle yorumları biraz okudumda çogu bu ücretli yamaya karşı çıkan kitle bence lol cs go vs kitlesi ya ergen yada yetişkinse bile cebinde para yok babasından koparabildigi harçlık anca kendine yetiyor. Zira zaten ellerinde büyük bütçeli oyun oyniyacak pc oldugundanda şüpheliyim. Cs lol açan pclerine şükreden tayfa bunlar dolayısı ile türkçe yama piyasası çökmüş umurlarında degil neyse olan oldu 10 ila 16 yaş arası ergenlere diyecek bişi yok çogu cs go ve lol wolf team cenarasyonu içine dogdurlar ama yetişkinler bence gidip bir köşede agladınlar babasının sırtındaki yük serseri ucubeler sizi 😊😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLyWar

    Yönetimde bu başlıkları neden hala aktif tutuyor çok ilginç.
    Kaan : Merhabalar ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedwave -- 29 Eylül 2020; 19:22:50 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Hadi ordan dünya çapında bizden daha çok korsancı tayfa var bal gibi dilleri kullanıyorlar hatta oyunları kırıp sızan da başka ülkeler.
    Oyunlar ülkemizde satılmıyorsa satmaları için çoktan dil desteği gibi avantajları bize sunması lazımdı dimi ? Sunmadıklarına göre yeterince Satıyor! Sattıkları için de gereksinim duymayıp umursamıyorlar bizi. Zaten dış ilişkilerimiz sakat.
    Bu yüzden bunun iki çözümü var ya oyunları almayarak firmaları boykot edicez yada hükümetin buna yasa çıkartması lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 32323232323

    Söyle yorumları biraz okudumda çogu bu ücretli yamaya karşı çıkan kitle bence lol cs go vs kitlesi ya ergen yada yetişkinse bile cebinde para yok babasından koparabildigi harçlık anca kendine yetiyor. Zira zaten ellerinde büyük bütçeli oyun oyniyacak pc oldugundanda şüpheliyim. Cs lol açan pclerine şükreden tayfa bunlar dolayısı ile türkçe yama piyasası çökmüş umurlarında degil neyse olan oldu 10 ila 16 yaş arası ergenlere diyecek bişi yok çogu cs go ve lol wolf team cenarasyonu içine dogdurlar ama yetişkinler bence gidip bir köşede agladınlar babasının sırtındaki yük serseri ucubeler sizi 😊😊
    Evet kardeşim lol cu ve cs go tayfasından olmadığın için fps hızının ne kadar önemli olduğunu bilmiyorsun senin o lol cü ve cs go cu dedigin adamlar sayesinde kare hızı teknolojisi cıktı ama sen nereden bileceksin böyle şeyleri her şeyden para koparmayan çalışan bir ülkenin kurbanı olmuşsun resmi yaptıkları yama korsanın dibine vuruyor hiçbir oyun firmasından onay alinmadan yapılıyor sonra kalkıp milletten para istiyor hayırdır kimsin sen ne hakla para istiyorsun neymiş emek vermiş zaman ayırmış bu işi yapacaksa zaten zaman ayırmak zorunda onun görevi o alt tarafı önüne bir metin koyuyorlar onu ceviriyorlar çok mu zor iş zaaten önem vermedikleri iş zaman buldukça ceviriyorlar sonra kalkmışlar bir de çok büyük iş yapmışlar abonelik sistemi çıkarıyorlar hadi ordan saba abone olacaksam oyun çıktığı gün yama çıkması lazım ki anlamı olsun aboneliğin senin keyfine göre yamanın çıkmasını bekleyeceğim bir de para ödeyeceğim ha bu arada lol cu ve cs go tayfası demişsin ömrün boyunca benim oyun sistemim gibi sistem kuramazsın (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    :D mantık süper ama "sunmadıklarına göre satıyor", satmadığı için sunmuyorlar kardeş. Satmıyor. Multiplayer olduğu için almak zorunda kaldıkları hariç kim oyunun lisansına para veriyor memlekette (yani var da çok çok az demek istiyorum burada, açıklayayım dedim)? Yemeyelim birbirimizi.
  • Valla iyi dedin kardeş uzun uzun anlatmak istemem zira almazsın bunu çevremdeki çoğu insan bilir sen beni tanısaydın sende bilirdin faşist birisiyim saklamıyorum. Sınıf sistemine tam destek veriyorum kominizmden nefret eder kapitalizmi savunurum. İnsanlarıç emeklerinin karşılıgını almasını ve parası olanın paraya ihtiyacı olanı sömürmesi fikri çok hoşuma gider yani yamayı yaptılar karşılıgını almalılardı (benim ingilizcem iyi degil ve türkçe zevk ile oynamak istiyorum ve kapitalimz derki insanların zaaf ve eksiklilerini sömürğn onlarda ingilizce bilgi var bende yok tabiki paramı sömürecekler bu dünyada karşılıkdiz öekirdek ailem dışında kimseye kılımı kıpırdatmam ben) yani diyecegim allah bana bu devletin başına geçme sansı tanımasın tayip amcanıza şükredersinşz ( tayipci değilim bu atada ) dua edin bunun için sizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi grupdu ne olmuş animusa

  • yarın bir kardeşimizin emekleriyle oyun tr olacak animus çeviride aylık ücret ile yama satıyor şaka gibiler

  • Yama çıkartılmış görünüyor:


    https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-2-v10-final-100-turkce-yama-el-cevirisi-anonymous--149851091

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam yok o yamayı çalmışlar herhalde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu kilitleyin artık.

  • arkadaşlar link var mı

  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.