Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
75.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhyNot?

    Şu birbirlerine tahrik ve tehditler yağdırıp bi ana avrat sövüp rahatlamadığı kalan insanlar da "mesajlarım neden siliniyor" tribindeler. İbretle takip ediyorum konuyu yazık gerçekten.
    Ben de onu diyorum hocam konu açıldı tartışıldı, artık baydı kilitlenmesi gerekiyor.
  • bu illegal forumun kapatılması için nereye başvuruyoruz? hukuğun üstünlüğüne gönülden inanan, adaletin yılmaz temsilcileri dh üyelerinden yardım bekliyorum.
  • Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    https://giris.turkiye.gov.tr/cimere denemek lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 4 Ağustos 2020; 0:19:40 >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    PSN oyun kiralayıp bundan para kazanan yöneticileriniz içinde umarım gereken yerlere şikayet edersiniz.

    Şayet her şey legal olacak ise bu forumda hak, hukuk ön planda ve sert bir şekilde uygulanacak ise bunun sonuçlarına forumda katlanacaktır haberiniz olsun.

    Bu kardeşlik ve özellikle hesap paylaşımı satı mı için aile avukatım ile de gereken konuşmayı yapmış bulunmaktayım; ola ki yasaldır bir sıkıntı olmaz diyor iseniz ilerde forum sahibinin başı ağrıyabilir.

    Herkese bolca duyar kasmalı forumlar dilerim.
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Benzer görüşlere sahipmişiz, sana saygı duymaya başladım hocam. Steam'de seni engellediğim için üzgünüm. Tatilden dönmüşsün bu arada, umarım iyi geçmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

    Bu mesaj silindi.
    Yasaklandı madem kendi nasıl at koşturuyor yamayla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Dc ye gidip sorabilirsin diyeceğim ama bir dolu küfür kıyamet yersin yetmez arkasından da ban yersin o da yetmez sen gittikten sonra arkandan atar tutarlar. En iyisi hiç bulaşma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkaç kişi türkçe yamayla oynuyor, biz ise burda yama çıkar mı diye pusuya yatıyoz, ne biçim iştir anlamadım gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

    Dc ye gidip sorabilirsin diyeceğim ama bir dolu küfür kıyamet yersin yetmez arkasından da ban yersin o da yetmez sen gittikten sonra arkandan atar tutarlar. En iyisi hiç bulaşma
    İşim olmaz öyle kalabalık yerde. Bi laf vardır nerde çokluk orda b.kluk diye hiç gerek yok. Demek ki kendileri çalıp kendleri oynuyor artık bizim gariplerde kedi ciğer meselesi gibi şakşakçılığa devam arkasından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe Yamalar bölümü tam bir cadı avına döndü ama ben faydalı buluyorum bu olan biteni. Hiç kimse yama yapmazsa oyuncular resmi yama çıkması için oyun yapımcılarına karşı örgütlü bir şekilde talepte bulunabilir belki. Mevcut yama grupları da AiBell, 23Studios gibi şirketleşerek oyun firmalarından iş almaya başlar umarım. Her yamada aynı karın ağrısını çekmekten hem oyuncular hem yama grupları yoruldu artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3keko1

    Birkaç kişi türkçe yamayla oynuyor, biz ise burda yama çıkar mı diye pusuya yatıyoz, ne biçim iştir anlamadım gitti
    Aynı fikirdeyim. Çevirisi biten testleri yapılan yama dosyası var pazarlama iptal oldu diye hasıraltı edildi ama çoktan oynamaya başlayanlar var. T2'un bu mevzuya karıştığına inanmıyorum son açıklanan 30 TL birileri tatmin etmedi ve pazarlamadan vazgeçirildi.

    Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi huyu var neyse yakında öğreniriz bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunefetr

    Evet avukatsın.. hmm dogrudur tamam inandık kesin öylesindir. :D :D

    Fake hesapları normalde ciddiye almam vızıldayan sinekten farksız görürüm ama yanlış bilgi veriyorsunuz. Emek hırsızlıgı diye bir şey ortada yok. Oyun frimalarının insiyatifine kalmış bir şeydir. Orta çagda cadı avına çıkanlar gibi: 'Ücretli yama yapmak emek hırsızlıgıdır yasal degildir' diyemezsin. Oyun yapımcılarının yüzde 90 dan fazlası hiç karışmıyor böyle meselelere. Oyunumun reklamı oluyor vs bana faydası oluyor diyor. Rockstar gibi yüzde 10 luk kısım bu işlere karşı çıkıyor. Bunlar tamamen oyun yapmıcıları ve çevirmenler arasındaki bir mesele avukat tutmadıklarına göre onunda sebebini söyledik yüzde 90ı bu işlere sıcak bakıyor zaten seninde boşuna kalabalık yapmana gerek yok. Zaten sanal alemle gerçek alemi bir tutan biri ne avukat olabilir ne de 12 yaşından fazla birisi olabilir :). Daha da seni ciddiye almayacağım bu yorumlar zaten sana bir kaç yıl yeter tekrar tekrar oku haha.
    ben yokken dediklerimi doğrulamışsın teşekkür ederim :d şirketin peşine düşüp düşmemesinden bahsetmedik sonuçta. yapılan şey emek hırsızlığıdır bu kadar basit bahsettiğin gibi işte şirketin peşine düşüp düşmemesi bunu değiştirmiyor.

    sanal alem ile gerçek alemi birbirine karıştırmak derken ergen dostum?? kahkaha attım hshahsdjhajhdsjdjs tamam sherlok kardeşim benim sen yakaladın beni avukat falan değilim ben :d sanal alem ile gerçek alemi bir tutan diyor jskdjksjkdskj daha yaşadığı dünyanın güncel şartlarından haberi yok ona mı gülsem yoksa finaldeki bu yorumlar sana bir kaç yıl yeter demesine mi karar veremiyorum hashahshasahjhahahah




  • Ücretsiz şekilde yayınlansa rockstar tarafından yine sorun olur mu acaba ?

    2milyon kelimelik bir çevirinin çöp olması gerçekten yazık.

    Ücretsiz yayınlansa ayrıcan bağış için link verseler çoğu kişi bağışta bulunur diye düşünüyorum.
  • Şu an forumun türkçe yamalar başlığı adı altında veya türkçe yama sitelerinde strateji oyunları için veya başka oyunlar içinde türkçe yama yapılıyor.
    Ben strateji oyun sevmediğim için o türkçe yamaları indirmiyorum dolayısıyla paralı olanlara para da vermiyorum...
    Veya Whatc Dogs 2 oyununun türkçe yaması paralı ise oyunu pek sevemediğim için (1.cisinden dolayı) yamasını almadım.Yani para benim param almam...

    Ama hiç bir zaman o oyunların konusuna giripte '' Boş oyun, değmez, almayın, oynayan ergenlerdir, bu oyuna bu kadar para verilir mi, yamasını ücretli satanlara ne bileyim bir sürü hakarete varan '' vb laflar etmedim etmemde.
    Demek istediğim/istediğimiz sen para verme alma oyunun yamasını istemiyorsan ama ben verirsemde karışma/şikayet etme yama yapanları-uğraşan insanları üzme...

    Biz türkçe yamayı dört gözle bekleyenlerin söylemek istedikleri(nden bazıları) bunlardı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailytk -- 6 Ağustos 2020; 16:10:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10kdays

    Bu mesaj silindi.
    T2 devreye girip yamayı iptal ettirdi, çıkışını yasakladı falan diye çok kuruluyorsunuz ama bence olay sanıldığından çok daha farklı. 1-2 kere daha yazmıştım yine yazayım şuan çeviri grubu oyunculara ders vermeye çalışıyor olayın tüm özeti budur. Yamayı isteseler şuan çıkarabilirler ama çıkarmak istemiyorlar. Şimdi diyeceksiniz 2 milyon kelimelik çeviri yaptı adamlar neden çıkarmayıp emeklerini çöpe atsınlar? güzel soru peki çıkardıklarında sence emekleri çöpe gitmemiş mi olacak? yani çıkarırsa emeklerinin karşılığını alabilecek mi bu adamlar? şu saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar emeklerinin karşılığını alamayacaklarını biliyorlar bu yüzden yamayı salmak istemiyorlar. Pass sistemi ellerinde patladı, 50 TL belki emeklerini bir nebze karşılayabilirdi ama o da olmadı ee geri ne kaldı? zaten işler sarpa sardı adamlar da dedi ki ulan biz yamayı çıkartsak karımız ne? hiç. Ee o zaman bu kitleye bu yama fazla hiç çıkarmayalım nasıl olsa çıkarsak da çıkarmasak da hiç bir şey fark etmeyecek bari çıkarmayalım da bu kanser kitleye bir ders vermiş olalım dediler ve evet çıkarmıyorlar, hiç bir zaman da çıkarmayacaklar. Muhtemelen bir gün fikrimiz değişir de hataya düşer çıkarırız diye ellerinde ki tüm dosyaları bile yok edebilirler çünkü ciddi ciddi bu adamlar kendilerini şikayet eden insanlara çok sağlam bilendiler hatta horizon yarın çıkıyor onun yamasını bile çıkarmadılar %85 de bekliyor, aksini iddia eden yaşanan olayları yorumlayamıyordur.




  • Gecen yamalari sikayet etmek icin hak-hukuk sever arkadaslar taslak hazirlamislardi dolari sikayet edecem Fed e bana da hazirlar misiniz? Bugün cok yukseldi imansiz:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baaburcan

    Gecen yamalari sikayet etmek icin hak-hukuk sever arkadaslar taslak hazirlamislardi dolari sikayet edecem Fed e bana da hazirlar misiniz? Bugün cok yukseldi imansiz:)
    Sen istiyor Silivri'de uyumak?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.