Şimdi Ara

SATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8' IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan Farksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Vatan Bilgisayardan aldığım Lenovo TAB M8 32 Gb Tablet satılıktır.
    23 Ay garantisi mevcuttur, faturası ile birlikte verilecektir.
    Sıfırdan farksızdır, cihaz üzerinde cam koruyucu vardır, sağlam bir şekilde cihaza oturan siyah silikon kılıfla verilecektir.
    Kutu içeriği eksiksiz ve tamdır.




    Tableti 1-2 hafta kadar deneyimledim. Özellikle ekran kasa oranı harika diyebilirim. IPS ekran olduğu için TFT ekrana sahip Samsung Tabletlere oranla çok daha doygun ve canlı bir görüntüsü var. 1280*800 çözünürlük 8 inç için oldukça yeterli ve metinler oldukça keskin ve güzel görünüyor. Bu cihazda beni en çok etkileyen batarya süresi oldu. 5100 Mah bataryası harika bir kullanım süresi sunuyor. Gün içinde defalarca oyun, film, müzik vb. takılıyorsunuz ve şarjı %50 lere ancak gelmiş oluyor.

    Android 9 yüklü olarak geliyor, Google Play Store üzerinde birçok oyunu deneyimledim.Hepsi de tatmin edici bir şekilde sorunsuz çalışıyor.

    Cihaz e kitap,dergi vs. okumak için kullanacaksanız boyutu ve tek elle kullanımı inanılmaz rahat. Ekranda metinler çok güzel görünüyor ve kesinlikle göz yormuyor. IPS ekran kalitesini ortaya koyuyor. Ekranı her açıdan aynı renk doğruluğunda görüyorsunuz. Özellikle oyunlarda ekranın farkını daha iyi tecrübe ediyorsunuz.

    Cihazda Dolby desteği var ve dinamik/film vb. Modlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Hoparlör çıkışını oldukça güçlendiriyor. Odada film izlerken hoparlör kesinlikle güzel bir hissiyat veriyor. Dolby farkını hissediyorsunuz. Cihazda Micro SD kart girişi mevcut. 128 GB ‘a kadar SD Kart desteği sunuyor.

    Bu arada cihaz tam bir emulatör cihazı. RetroArch emulatörünü kurup Nintendo, Sega vb. Konsolların nostaljik oyunlarını sorunsuzca oynayabilirsiniz. Hatta basit bir Playstation 1 oyunu dahi çalıştırdım. Ayrıca eskilerin arcade oyunlarını da mame emülatörlerle oynayabiliyorsunuz. Sırf Metal Slug serisi bile size onlarca mobil oyunun vermediği keyfi verecektir. Hepsini de bu tabletle sorunsuzca oynayabilirsiniz.

    Bunların dışında uygulamalar sorunsuz çalışıyor, müzik performansı çok güzel. Aimp uygulamasını indirip kendi müzik arşivimi dinleyip deneyimledim. Ayrıca Apple Müzik üyeliğim de var, onu da deneyimledim. Aynı anda bluetooth klavye, hoparlör ve controller’ı bağladım ve en ufak sorun yaşamadan cihazı kullandım.

    Kısaca performansı güzel, pil performansı efsane. İnceliği, alüminyum ve sağlam kasası, IPS ekranıyla kesinlikle fiyatını hakeden bir cihaz diyebilirim. Android’in özgür dünyasını da hesaba katınca cihaz sizi asla pişman etmeyecek hale geliyor. Bu arada dilerseniz Smart Laucher kurup cihazın ana ekranını daha basit ama daha özelleştirilebilir hale getirip widgetlarla kendinize özel bir arayüz tasarlayabilirsiniz.



    Fiyat: SATILDI



    Ankara içi elden teslim ederim, Ankara dışı havale sonrası kargoya veririm.
    Alan kişiye hayırlı olmasını diliyorum.



    SATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8" IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan FarksızSATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8" IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan FarksızSATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8" IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan FarksızSATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8" IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan FarksızSATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8" IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan FarksızSATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8" IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan FarksızSATILDI - Lenovo Tab M8 32 GB 8" IPS Ekran Android 9 - 23 Ay Garantili Sıfırdan Farksız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 4 Temmuz 2020; 11:33:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.