Şimdi Ara

Low Carb Diyet Ama Yağ Yakımı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 77 kg'dayım. full yağdan eriterek 73-74 kg civarına düşmek istiyorum biraz göbeğim var. 3 senedir düzenli ağırlık antrenmanı yapan biriyim artık kas inşa etme gibi bir amacım yok ama yağ eritmek istiyorum.

    sabah 1 tam yumurta ile menemen

    akşam 250 gr pişmiş tavuk veya hindi göğüs

    gece 200 gr yulaf ve 50 gr fıstık+ biraz meyve

    1 ölçek whey

    aylardır böyle beslenmeme rağmen kilo verme durumu oluşmadı yağ da eritemiyorum. sebebi ne olabilir?



  • Suyu veya yağı az tüketiyorsunuzdur ondan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece 200 gr yulaf ve 50 gr fıstık+ biraz meyve. kendiniz yazmışsınız sorunu zaten :D

    200gr yulaf aşırı fazla vede gece tüketiyorsunuz + meyve yani sindirim en yavaş olduğu zamanda aşırı karbonhidrat ve şeker yüklemesi yapıyosun.

    Sana önerim saat öğlen 3-4'e kadar toplam maximum 100gr karbonhidrat tüketmen. Sonrasında ertesi güne kadar karbonhidrat ve meyveyi kesip sadece proteinle beslenmen. (antrenman akşam yapıyorsan antrenman sonrası bi 40-50gr daha karbonhidrat tüketebilirsin baktın kasların çok boş pump yok.)
    Zaten hem yağ yakmak isteyip hemde anterenmanda full pump olayım şişeyim gibi birşey yok

    yani kısaca : öğlen 3'e kadar 100gr karbonhidrat + proteini tüket. Sonrasında karbonhidratı kes sadece proteinli besinler tüket. İsteğe bağlı antrenman sonrasıda bi 40-50gr karbonhidrat + whey tozunu iç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 10 Temmuz 2020; 12:34:44 >
  • Yulafı sabah 50-100 gram olarak al fıstık ve meyveyi kes menemeni az yumurta ile yapıp bir kaç yumurta hakkını akşama sakla. Yada yumurta yerine lor peyniri ile alternatifler üretebilirsin.
  • full yağdan eritmek için ağırlık antrenmanlarına devam etmek gerekli. kiloyu azaltıp tekrarı arttırabilirsin. onun dışında sadece kalori/kardiyo ikilisine bakıyor bu kilo verme işi. bence bu öğünlerde fıstık ve meyve porsiyonları küçültülebilir veya bunlar aynı bırakılıp whey kaldırılabilir. önce protein olmayanlardan elemeye başlayabilirsin. macrolardaki protein oranlarını da %60'a çıkarabilirsin. %60 protein %30 karbonhidrat %10 yağ gibi. yağı azaltıp karbonhidratı arttırmak ve bu karbonhidratları 2'e bölüp sadece antrenmandan önce ve sonra tüketmek daha verimli olabilir. dinlenme günlerinde ise sadece protein ve yağ tüketimi yapıp karbonhidratı oldukça azaltabilirsiniz.

    ağırlık antrenmanlarının çeşitleri var. kas kütlesini arttırmak için yapılanlar, olan kas kütlesini korumak amaçı antrenmanlar vs gibi. 5-6 seviyesi oluyor bunların.

    örneğin kas kütlesini arttırmak için yapılan antrenmanlar kas kütlesini korumak için yapılan antrenmanlardan daha çok çalışma gerektirir. dolayısıyla siz sadece kas kütlesini koruma amaçlı daha az efor gerektiren bir ağırlık antrenmanı programına geçiş yapıp geri kalan eforla da kardiyo yapabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.