Şimdi Ara

Katlanır Bisikletle Kamplı İğneada Turum - Kısa Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,

    Birkaç gün önce katlanır bisikletimi otobüse atıp İstanbul'dan İğneada'ya gittim ve oradaki "Longoz Ormanları" içindeki patikalardan ilerlediğim güzel kamplı bir gezi yaptım.

    Faaliyetlerimi sinematik tarzda kayıt altına alıp, kısa, diyalogsuz, rahatlatıcı seyahat filmleri yapmayı seviyorum ve bu da onlardan biri oldu.

    Umarım hoşunuza gider. Bu arada lokasyon bilgisi, çekim ve kamp ekipmanları hakkında sormak istedikleriniz varsa sormaktan çekinmeyin lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagancelik -- 29 Haziran 2020; 14:24:59 >







  • Tesadüfen görüp izledim, tamamen doğa dostu olunmuş, bisiklet çadır vs video da çok başarılı olmuş, kısa film tadında tebrikler.

  • cağan bey merhaba, videonuzu izledim tek kelimeyle harika olmuş izlerken hem özendim hem kıskandım hem taktir ettim. Bu tarz video tekniklerini bana anlatabilme şansınız varmı acaba açıkçası trekking outdoor aktivitelere merak sardım bu dönem ve ilerisi için planlarım var ama çok amatör ve giriş seviyesindeyim. Siz belli ki bu işte ileri düzeydesiniz. Kafamda birçok soru var acaba size ulaşabilir miyim özelden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.