Şimdi Ara

COVİD SONUÇLARINA ASLA İNANMAYIN (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
35.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
443 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ThepianisT kullanıcısına yanıt
    salgın haldur huldur gelirken uçuşlara devam etti, karantina oluşturmakta çok geç kaldı, maske konusunda çoktan sınıfta kalde vb. vb. daha çok var da, gözü kapalı hükümet savunucularının vicdan sahibi olduğuna inanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt
    geçen gün bir bilim adamı açıkladıydı, sürü bağışıklığı bizde "binde 5" falan. yüzde değil, binde. üstelik hastalığı yenenin mutasyon geçirmiş yeni bir virüse yenik düşmesi de olası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt
    trump gibi vucudana dezenfekte yaparsan gülme sorunun gider coniwik
  • Sadece Türkiye değil. Bütün ülkeler vaka sayılarını gizlemeye başladılar artık yalan vaka rakamları paylaşıp kahraman oluyorlar kendi ülkelerinde. Özellikle bütün ülkeler sağlık bakanlarını kahraman ilan ettiler bile bide sağlık çalışanlarını.
  • Salgın haldur haldur gelirken uçuşları dünyada yasaklayan ülkeler arasında ilk sıralardaydık.Karantina oluşturma konusuna gelince Alman lar Fransızlar İtalyanlar cayır cayır gezip tozarken biz evdeydik.Dünyada covid testini ücretsiz yapan tek ülkeyiz.Bknz.ameriga,italya (hasta seçer hale geldi.)fransa vs.vs.Maske konusuna gelirsek.Hani diyorsun ya çoktan sınıfta kaldı.Bak sana şöyle söyleyim ortada devlet olmasaydı eğer sen o maskeye 20 30 lira verip takardın.Salgının ilk günleri fırsatçı hainlerin maskeleri kaça sattıklarını ne çabuk unuttun.Devlet duruma zamanında el attı ve bingo.Kısaca dünyadaki bütün övdüğün o süper güç dediğiniz Avrupa ülkeleri bile Türkiye nin salgın konusunda iyi iş çıkardığını kabul etmişken sizin bu tutumunuz kusura bakma ama hainliktir.
  • ThepianisT kullanıcısına yanıt
    utanılacak her şeyi gurur vesilesi gibi sunacak kadar insanlıktan çıkanları gördükçe, halime şükrediyorum. umarım bu yalanlarınızla yaşamaya devam ederken, siz de bundan nasibinizi alırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruları duyunca neden kızıyorsun anlamış değilim dostum.Utanması gereken kimler biliyormusun halk için millet için kendini paralayıp yırtınan Devlet büyükleri ve tüm sağlık çalışanlarının yaptıklarını görmezden gelip devlete inceden giydirmeye çalışan arsızlardır.
  • ThepianisT kullanıcısına yanıt
    devletle sorunum yok. devlet erkini elinde tutan siyasi partiyi eleştiriyorum. siyasi iktidarı devlet diye yutturmaya çalışan arsızlardan usandım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan iktidar partisi devlet yönetiminde siz sahi hangi ülkede yaşıyorsunuz?
  • ThepianisT kullanıcısına yanıt
    devlet yönetiminde olan iktidar partisini eleştirmenin neresini anlayamıyorsun? devrelerin mi karışıyor? yazık size.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lextor

    Wowowow aktroll yalak hükümet sevici detected. Kesin hekimsindir. Hayır hekimsen bizden daha mı iyi bileceksin? Yalan iftira yaw. Günlük beş milyar vaka var bu ülkede.

    (ciddiye almayınız )

    Hepimiz sayıların gerçek olmadığını zaten biliyoruz. Kimbilir kaç kişi semptomsuz enfekte. Adam durduk yere test yapacaksa bütün ülkeye yapmalı. E sonra? Test yapılan bir daha enfekte olmayacak diye bi kanun mu var? İstatistiklere yansıyacak diyede test yapılmayacağını sanmıyorum. Öyle bi kafa varsa zaten sağlık sistemi pert olmaya hazır demek ki.

    Alıntıları Göster
    Test yapılır ve pozitif çıkarsa muhtemelen karantina nedeniyle işten izinli olacaksınız(ki çalışma arkadaşlarına yapılması gerekecek yani büyük ihtimal orada faaliyet duracak) ve muhtemelen dışarıda harcayacağınız para minimuma düşecek :D




  • faithlesszombie kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    Kaynak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.