Şimdi Ara

Hometech alfa 10 mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yazdığım yerin konu itibari ile yanlış olduğunu biliyorum ama Hometech ile alakalı konu bulamadığımdan yazdım bunun için özür dilerim. 19-06-2020 de Bim magazasından hometech alfa 10 mb diye bir tablet aldım ancak tabletı daha ilk kutudan cıkarım hesap tanımlayacağım esnada play store durduruldu hizmetler durduruldu, haritalar durduruldu vb sürekli hatalar verdi fabrika ayarlarına döndüm aynı hatalar devam etti bime götürdüm iae almadıklarını bayiye garantiye göndermem gerektiğini söylediler. Hometech firmasını aradım muhatap bulamadım. Firmaya mail attım 4 gün oldu hala cevap gelmedı. Rom bulup yukleyeyım dedim ılgılı tabletle ilgili bir rom bulamadım. Yorumlara baktım firmaya yollarsanız kullanıcı hatası diyerek ücret talep ettiklerini söyleyen müşteriler var ayrıca garantiden 40 günden önce dönmediği gibi şikayetler olmus bu konuda ne yapabılırım. Uygun rom bulabılme sansım varmıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Aynı tabletten bende aldım ses berbat ekran idare eder. Performans orta. Sen onu sıfırla düzelebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 4 defa fabrika ayarlarına döndüm hard reset yaptım değişen birşey olmadı. Bugün servise gönderdim. Birde cihaz android 6 satarken bunuda belırtmemeleri ayrı bir sıkıntı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu tür markaların yanından bile geçmeyin. Bunlara verilen her kuruşa yazık. Çöp bile diyemem hometech e, zira çöp dediklerim gücenirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptık bir hata ama birdaha yapmam aynı hatayı 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hometech Alfa bende aldim bende bir sorun yok. Cihaz rootluolarak geliyor. Oem kilidini gelişmiş seceneklerden acarak baska bir costom rom flashlayabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyacak rom bulamadım üreticiye mail attım android 8 veya üzeri yükleyebilirmiyiz diye ücretiyle , gelen cevap mümkün değil şeklinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Ürünü garantiye gönderdim, 30 gün bekletip beni aradılar ve ürünün dokunmatiğinin hasarlı olduğunu ve kullanıcı hatasından kaynaklandığını belirterek ücret talep ettiler. Ben de itiraz ettim dokunmatik çalışıyor sadece uygulamalarda durduruldu hatası alıyorum rom yukleyip geri göndereceksiniz dedim bunun üzerine 10 gün kadar bekletip ürün onarıldı diyerek tekrar yolladılar ve tableti yine açmamla birlikte uygulamalar durduruldu hatası vermeye başladı. Tekrar aradım tabiki muhatap bulamadım. Mail atarak romu nerde bulabileceğimi sordum verdikleri cevap rom dağıtımı yapmadıkları bilinçsiz yuklemenın hasarlara neden olması nedenı ıle boyle bir karar aldıkları yönünde oldu ( Bu arada kendilerinin bilinçli yüklemesinide gördük). size sorum şudur firmalar yazılım desteği sağlamak zorunda değilmidir, eğer firma bu desteği sağlamazsa bu romu bulabileceğim bir yer varmıdır. Bir başka sorumda şu tüketici olarak firmaya karşı nasıl bir hakkım vardır ürünü iade etmek için hakem heyeti vb ne yapmam gerekır. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.




  • merhaba aynı problemle bende karşılaştım.siz nasıl bir çözüm buldunuz?cevaplarsanız sevinirim
  • Cihazdan ben de aldim. Rootsuz olarak geldi. Kurulum ekrani görmeden direk ana ekrana geldi. Yazilimsal olarak tek sıkıntı android 6 olması herhangi bir durduruldu hatası vs. almadım. Custom rom bulan olursa bu konu altına link bırakırsa herkes faydalanır. 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı adı ismi belli marka almak
    Samsung
    Apple
    Lenovo
    Huawei
    bunların yazılım root gerekli bilgi yardım
    yerli yabancı sitelerde mevcut..

    Samsung tab3 lite var
    Tam 5-6 yıldır bende sorunsuz
    pil ömrü hala 3-4 saat
    Hometech vb..risk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foreign49

    merhaba aynı problemle bende karşılaştım.siz nasıl bir çözüm buldunuz?cevaplarsanız sevinirim

    konuyu tüketici hakem heyetine taşıdım birde internette çeşitli sitelerde şikayet kaydı oluşturdum. Bim bölge müdürlüğünden arandım şikayet kaydınızı geri çekin hakem heyetinden ürünü satın aldığınız mağazaya götürün iade alsınlar ücret iadesi yapacağız dediler. Bu sekilde bu üründen kurtulabildim. Bir dahada bu markanın yanından geçmem.

  • Merhaba dostlarım sırf buraya yazmak için hesap açtım sizin dediğiniz sorunların aynısını yaşadım neyse bir gün atlattım cihaz açıldı rootlu çıktı. Baktım cihaz kendinden titanium backup falan kuruyor o zaman anladım bir terslik var, firmanın yayımladığı güncellemeler cihaz ile uyumsuz falandı neyse bir gün kapandı güncelleme için bir daha açılmadı bootloopta takıldı. Firmaya ulaşmaya çalıştım yok internette bir yerde buldum forum kavramından uzak paragöz bir yer olduğunu gördüm vermediler ben de gönderdim garantiye. Şaka yapmıyorum 35 gün sürdü bu işlemin 35 günde bitmesinin sebebi ise benim 25inde eğer 20 iş gününde tamamlanmazsa mahkemeye gideceğimi bildirmem yoksa kim bilir daha ne kadar gidecekti. Neyse şarj yeriniz bozuk dediler 46tl verdim cihaz geldi açtım direkt modele baktım ALFA_10TM cihaz aynı her şey aynı, fastboottan baktım bilgiler aynı. Uzun lafın kısası internette "ilk bizde" falan diyen yerlere inanmayın ALFA_10TM kurun geçin ikisi de aynı cihaz sadece system altında model ismini değiştirmişler başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir daha da bu markaya bulaşırsam lanet olsun. Buna 600 vereceğime üstüne bir 400 koyar Huawei alırdım.


    Ayrıca ses sorunu çeken arkadaşlar bu çok zeki arkadaşlarımız hoparlör berbat olduğu için ses düşük çıkmasın diye ekolayzır ile oynamış. Ayarlar>Ses>SoundBoost kısmında SoundBoost for speaker kısmındaki tiki kaldırıp kulaklarınızı acı çekmekten kurtarabilirsiniz. Hepimize geçmiş olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua edin de 40 günde göndermesinler ürünü garantiden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüketici hakem heyetinden direk iade hakkınızı kullanırsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben daha önce benzeri bir üründen aynı yöntemle kurtulmuşluğum var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba değerli ve hometech mağduru arkadaşlarım, yeğenime turkcellden alfa 10tm almışlar, dokunmatik çatlak ve şarj soketini değiştireceğim, fakat absürt bir sorunla başbaşayım, İnternetten 140 lira civarında dokunmatik alıcam ama dokunmatiğin anakartta flex bağlantısı yok, İnternette satılan dokunmatik panelin anakartta karşılığı boş yani parça için yer var ve soket lehimlenmemiş, ne yapmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende kızım için bim mağazasından hometech 10 mb tablet aldım.

    tabletin güncellemesini yaptım ve zoom programında ekranın karanlık olması sorunu giderildi. ancak kızımın öğretmeni google meet programından dersleri işliyor. tabletten google meet programını açtığımızda ise kamera kapkaranlık. sizde de böyle bir sorun var mı? riva etsem sizde google meet programını kurup bi anlık toplantıya basarmısınız aynı şekilde karanlık mı gösteriyor?


    çünkü konusu servisine yazdım buna da bir güncelleme yapın lütfen diye; aldığım cevap tableti servise gönderin, 20-30 gün yazılımı sıfırlayıp göndermelerini bekliyeceğim ve bence çözmeden de gönderilecek . size sorunu anlattım kendi elinizdeki tabletten bakın zaten anlarsınız konuyu dedim ama aynı cevabı kopyala yapıştır veriyorlar.


    bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı acaba? acil yardım arkadaşlar


    tabletin güncellenmiş sürümü:


    Hometech alfa 10 mb


    google meet programında kamera:


    Hometech alfa 10 mb



    zoom programında kamera:


    Hometech alfa 10 mb




  • Merhaba arkadaşlar. google playden indirdiğim; google meet te bu sorun oluyordu.

    google playden değil de internetten apk olarak indirip kurdum ve sorun düzeldi.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.