Şimdi Ara

Klima arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 7 ay önce araba aldım klima gazı basıldı 6 ay boyunca buz gibi soğutan klima(ara ara denedim) şimdi serin hava veriyor ve sağ havalandırmadan daha sıcak veriyor. Polen filtresini falan yeni değiştirdim.

    Yarın klimacıya gidicem acaba olası sorunlar ve fiyatları nedir kazıklanmayalım durduk yere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • önce klima gazı basarlar. kaçak vardır ufak ufak bir yerden sızıyordur.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Ne kadar tutar hocam sence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam klimacıya anlatıcaksın olayı, Oda diyecek ki özel bir sıvı var onu basıcaz 1 2 hafta kullanıcaksın, fosforlu bir sıvı 2 hafta sonra gelince özel gözlüğü ile bakıcaz renkli bir şekilde nerde kaçak var görücez dicek. bu işlem yaklaşık 150 tl civarı. 2 hafta sonra geldiğinde kaçağı bulurlarsa kaynakla felan kapatacaklar 30 50 tl civarı ona alırlar. 120 tl yede gaz basarlar tekrar. totalde 300 tl gibi bir rakama hallettirirsin.
    Fakat bazen Klima motorunun keçelerinden felan kaçırabiliyor o zaman 2. el fakat kesinlikle garantili bir klima motoru alıp değiştirmek gerekiyor bi renoların klima motorları 500 600 lira civarı.
    Sağ havalandırmadan neden sıcak veriyor onu bilemiyorum ama. büyük ihtimal polen filtresi değiştirirken ordaki hortumlardan biri çıkmış veya polen fitresi tam oturtulmamıştır.
  • Aracınızda sağ-sol sıcaklık ayarı ayrı değilse gazınız eksik olduğu için sağ taraftan soğuk vermiyor. Gaz dolumu gerekli gibi duruyor. 150-170 arası tutar. Kışın kullanmadıysanız klimanızı gazını eksiltmiş olabilir
  • Teşekkür ederim cevap için. Gittiğimde neler olduğunu da yazıcam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.