Şimdi Ara

FIFA 21 [PC ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.644
Cevap
18
Favori
132.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20 saat sonra Playstore'da 248 TL'den satılacakmış.


    FIFA 21 [PC ANA KONU]



    https://www.playstore.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 19 Kasım 2020; 23:12:5 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Laptobumda yaklaşık 8 ay Fifa 20 oynadım. Medium seviyesinde gayet kasmadan keyifli şekilde oynuyordum. (920mx'e sahip ekran kartımla ve 8gb ram ile) . Yakın zamanda Fifa 21 almak istiyorum. Grafik olarak 20 ile 21 arasında fark olmadığını duydum ancak optimizasyonunu bilmiyorum. Yine aynı şekilde medium seviyede Fifa 20'den aldığım fps performansını aynı şekilde alabilir miyim?

  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Ben pcde 20den 230 fps alıyordum 21den 214fps alıyorum hocam sana yardımı olucaksa en temizi deneme sürümü indir dene

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum var, bu Ruslardan key alarak EA Access alma olayı vardı, hesabı Rus üzerinden açıp bir arkadaştan Ea Access için key alıyorduk. Ben bu şekilde oyunu aldım uzun süredir de oynuyorum. Ultimate Team'de de baya ilerledim. Fut Champions'a girme şansı yakaladım fakat Fut Champions'a girerken Rus pasaportunuz olduğunu onaylıyor musunuz dedi. Oyunu kapattım Yes ya da No demeden, bunu daha önce yaşayan var mı? Yes demek ne gibi sonuçlar doğurabilir?

  • Leviosa L kullanıcısına yanıt

    haftasonu liginde yaptığınız maçlara göre sizi sıralamaya koycak hocam rusya derseniz ruslarla sıralama yaparsınız türkiye derseniz türklerle

  • devulations kullanıcısına yanıt

    Hocam o sorun değil, bana farketmez sıralamanın hangisi olacağı zaten sırf oynamak için oynayacağım da, ben Rus hesabı açıp Rus parası üstünden satın aldığım için her şeyi şimdi Türkiye seçsem bu sebepten dolayı ban yer miyim?

  • Leviosa L kullanıcısına yanıt

    fifa bu yemezsiniz diyemem hocam saçma şeylerden ban atıyorlar ama bence yemezsiniz türkiye seçin :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

    Bu mesaj silindi.

    Fifa 97 de salon futbolundan beri Fifa oynarım. Bu tabi elimi kolumu sallayıp herkesi ezmem lazım anlamına gelmiyor. Fut 11 den beri aralıklı senelerle de fut oynadım. Geçen sene kart şansı bana güldü ve Blanc ve Record Breaker Agüero ile tüm sene yetindim. FIFA 21 [PC ANA KONU]  Ama bu sene.. Bu sene gerçekten kendimi leş oynuyor hissediyorum. Herkes benden iyiymiş gibi bir oyun. Top kapamıyorum, pas atamıyorum, gol yapamıyorum. Bu sene ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Hiç oyuncu da çıkmıyor zaten. Yani her sene saçmalıklar vardı ama bu sene resmen gol geliyorum diyor. Baktınız sizin oyuncular pas vermek yerine ayaklarını yere vurmaya başlıyor bekliyorsunuz. Bazen adam golü atsın da kurtulayim diye bekliyorum.

  • Dünkü playstore indirimi ile aranıza katıldım.

    Bu seneki oyunda savunma yapamıyorum. Rakip oyuncular her şekilde beni geçiyorlar. Müdahale etsem de top önlerinde kalıyor. 20de iyi savunma yapardım ama bu sene olmuyor. Tavsiyeniz var mıdır?

    Oyuncu değiştirme sırasında hem seçilmemesi gereken oyuncuları seçiyor, hem de seçtiğim oyuncu koşuyorsa bir anda duruyor ve bana geçince koşturuyorum. Bunu nasıl çözebiliriz?

    Her maç çok fazla skor oluyor. Ben de atsam rakip de atsa aynı şeyi düşünüyorum. Bir maç 85. dakikada 7-4 olur da maç 7-7 biter mi? Ver işin garibi -ki fifa için bu garip değil- bunun olacağını bilerek oynuyorum.

  • Pc için en ucuz kaça bulabilirim Fifayı?

  • Arkadaşlar merhaba ana menüden joystick ayarlarını değiştiriyorum fakat santraya girince yine fifa'nın varsayılan ayarları geliyor ve maç içinde tekrar ayar yapmam gerekiyor. Ana menüden yaptığım ayarların kalıcı olmasını nasıl sağlayabilirim?


    @Beşiktaş Ulan hocam en ucuz playstore'dan alabilirsiniz ben dün akşam 248 TL olarak aldım. Türk Telekom kullanıcısıysanız vade farksız 12 taksitle alabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mext

    Fifa 97 de salon futbolundan beri Fifa oynarım. Bu tabi elimi kolumu sallayıp herkesi ezmem lazım anlamına gelmiyor. Fut 11 den beri aralıklı senelerle de fut oynadım. Geçen sene kart şansı bana güldü ve Blanc ve Record Breaker Agüero ile tüm sene yetindim.   Ama bu sene.. Bu sene gerçekten kendimi leş oynuyor hissediyorum. Herkes benden iyiymiş gibi bir oyun. Top kapamıyorum, pas atamıyorum, gol yapamıyorum. Bu sene ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Hiç oyuncu da çıkmıyor zaten. Yani her sene saçmalıklar vardı ama bu sene resmen gol geliyorum diyor. Baktınız sizin oyuncular pas vermek yerine ayaklarını yere vurmaya başlıyor bekliyorsunuz. Bazen adam golü atsın da kurtulayim diye bekliyorum.



    Alıntıları Göster

    Hocam EA'nin kendi futbolunu yaratmaya çalıştığı çok belli. Gerçeklikten uzak, belirli metaları olan bir e-spor oyunu yaratmaya çalışıyor futboldan bağımsız... Ama sorun şu ki oyunun dinamikleri dediğin gibi çok enteresan olmuş bu sene. Oyunu oynarken terliyorum, uykum varsa uykum açılıyor. Geriliyorum. Eskiden bu kadar değildi, ciddi anlamda odak istiyor çünkü AI defans boku yemiş durumda. R1 Fake Shot- R1 Fake Shot - R1 Fake Shot bunu 4 5 kere yapıp gol atan gördüm yav. Oyunun bütün bu saçmalıklarının katlanabilir olabilmesi için ya paranın olması gerekiyor ya da kart şansı hocam. Başka yolu yok. Oynanmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 21 Kasım 2020; 13:14:8 >
  • oyunda push or pull u kaldırdılar mı kontrol ayarlarında da gözükmüyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu nerden almamı tavsiye edersiniz? Playstore'da 258 tl imiş. Daha ucuz bir yer var mı alabileceğim? Ea Play ile daha mı ucuza gelir?

  • Arkadaşlar 100 TL civarı gamepad önerir misiniz frikiklerde ve penaltıda o imleci sabit tutması gerekiyor ve abuk subuk yerlere pas atmasın. Xbox360 gördüm ama hassasiyet kötü diyorlar kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt

    Valla hocam bu sene gerçekten oyun bi garip olmuş yani sanki yazılımsal olarak bazı şeylerin ayarlarıyla oynamışlar :) Ben de 21 i alalı 2 hafta oldu, bu hafta ilk kez WL'ye katıldım. 12 galibiyette bitirdim, en azından gelecek haftayı garantiye aldığım için mutluyum :) En son Fifa 17 orjinal almıştım, o yüzden 4 senedir online girmediğim için baya hamladığımı hissettim.

    Ben de ilk birkaç gün hiç savunma yapamıyordum. Sonra internetten araştırdım, videolar izledim. L2 ile savunma yapıldığını bilmiyordum. Bunu öğrendikten sonra artık L2 ile çok fazla açık vermemeye başladım. Tabi illaki fark yediğim maçlar da oluyor ama eskisi gibi sıradan oyunculardan çalım yemiyorum en azından. Eğer adamda neymar, mbappe, cr7 gibi oyunlar varsa ve oynatan nasıl çalım atılacağını biliyorsa, o zaman pek yapacak birşey kalmıyor.

    İlk başlarda benim de maçlar 6-4, 5-5, 4-3 gibi skorlarla biterdi ama son birkaç gündür, çok daha az skor oluyor. Nadiren böyle +7 maçlar oluyor. Hatta bu haftaki WL maçlarımdan biri 120 dk. 0-0 bitti ve penaltılarda maçı kazandım :)

    Oyuncu seçiminde R yani sağ analoğu kullanırsanız doğru adamı seçebilirsiniz. Gerçi ben %99 L1 kullanıyorum ama yine de bazen L1 in sağbek i seçeceğini bildiğim yerde sağ analog ile stoperi seçip daha önceden rakibin önünü kapatabiliyorum.

    Ama oyunun cidden bozuk tarafları var -ki eski oyunlarda düzgün çalışan şeylerdi bunlar- Mesela hakemler tam bir felaket. Adama arkadan dalıyorum uyarı veriyor, normal bir faul yapıyorum sarı kart veriyor, penaltılarda hiç alakasız ufacık dokunmalara çalıyor vs. yani kesinlikle bir güncelleme ile düzelmesi gerekiyor. Ayrıca kafa vuruşları da bazen düzgün gidiyor, bazen saçma sapan ve sanki ben pas tuşunu çok basmışım gibi hızlı vuruyor vs. sinir ediyor bu da.

    Bir tavsiye de, önemli skill leri öğrenin ve fake shot yapın :) internette tutorialları mevcut Türkçe/İngilizce. Step over ve drag back en çok ihtiyaç duyulan skillerden, bunlara ben de yeni yeni alışıyorum, yaptıkça daha iyi oynamaya başladım.

  • Deniz4000 D kullanıcısına yanıt

    :D imlecin sabit durması diye bir şey yok hocam analog ile oynuyorsan istersen 1000 liralık kol al.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniz4000

    Arkadaşlar 100 TL civarı gamepad önerir misiniz frikiklerde ve penaltıda o imleci sabit tutması gerekiyor ve abuk subuk yerlere pas atmasın. Xbox360 gördüm ama hassasiyet kötü diyorlar kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu

    o fiyata kol bulamazsın ama koldan kola değişiyor tabi ki imleci sabit tutma hassasiyete bağlı, en rahat ds4 ya da xbox one s koluyla tutarsın, forumda 2. el 250ye falan bulursun onu da ama evladiyelik ürün gidip dandik logitech kola para verene kadar bi kere bunu alcaksın kafan rahat etcek

  • Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt

    Hocam penaltı kullancam mesela sağ sol çekiyorum imleç hep kale dışına kayıyor kalede tutamıyorum onu anoloğu kapayıp normal yön tuşları ile mi atmam lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.