Şimdi Ara

Superonline 'Turkcell Uçuran Fiber Kampanyası'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Esenlikler.

    Bugün nihayet TürkNet'teki 1 aylık internetsizliğin üzerine Superonline'ı apartmanıma bağlatabildim. Mantıklı olarak Turkcell'in şu kampanyası hoşuma gitti ancak merak ettiğim bir detay var. 18:00 ile 06:00 saatleri arasında vadedilen 100 Mbps hız sorunsuz olarak verilebiliyor mu? Bu paketi kullanan var mı acaba?



  • Fiber altyapı mevcutsa gözün kapalı geçebilirsin, bahsettiğin paketi bir komşum kullanıyor ve bazen gün boyu 100Mbps alıyor.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Bunu duymak çok mutlu etti. Bulunduğum mahallede Superonline kutuları kaldırımlarda mevcuttu ancak "müthiş" belediyemiz Fiber Optik rögarının üzerine asfalt döktüğü için Superonline'ı çağırdığımızda "hat kayıp" diyerek gidiyordu. Bugün sık boğaz ederek ekipleri çağırdım ve kayıp hattı buldular. Apartmanıma da fiber kutusunu bağladılar. Ekte verdiğim kampanya çok cazip geldi. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
  • Hız konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız hocam merak etmeyin fazlasını bile alırsınız Turkcellde.
  • AKonFire A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Bizim binadada superonline fttb var bursa yıldırım bağlnmaya deyer mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spontaneously

    Çok teşekkürler
    Ben kullanıyorum gündüz 30-35 mbs akşam 60-70 arası değişiyor. Kablo ile bağlandığımda hız 80-90 ı görüyor. Herhangi bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adabugra A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sorunsuz kullanılabilmesi yetti bana zaten. Bu pakete geçiş yapacağım. Upload hızı ne kadar acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spontaneously -- 11 Haziran 2020; 2:16:5 >
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Şu an 1 Temmuz'a kadar kampanya olduğu için upload 20mbps ancak normalde 5. Download hızı da aynı şekilde 1 Temmuz'a kadar 18.00-06.00 100mbps onun harici saatler 50mbps.
  • ogfituto kullanıcısına yanıt
    1 Temmuz'a kadar kampanyaya katılırsak 18:00-06:00 arası daima 100 Mbps olarak mı kalacak? Yoksa ne zaman abone olursak olalım 1 Temmuz'dan sonra düşecek mi?
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Normalde 18.00-06.00 arası daima 100mbps ancak onun dışındaki saatlerde 25mbps oluyor. Ancak şu an tüm müşterilerin download hızı 1 Temmuz'a kadar 50mbps olduğu için 25 yerine 50 kullanıyoruz. 1 Temmuz'dan sonra kampanya devam etmezse ilk cümledeki koşullar geçerli olacak.
  • ogfituto kullanıcısına yanıt
    18:00-06:00 arası 100 Mbps olmasından ötürü bu paket cazip geliyor zaten. Diğer saatlerde 20 olsa bile fark etmez
  • Ben şuan 35 mpbs lik paketi kullanıyorum 119 TL arayıp buna gçemek istiyorum. Geçemezsiniz diyorlr delirdim 2 gündür. Aynı fiyat düşük fiyatlı birşeye de geçmek istemiyorum ama olmaz diyorlar var mıdır bir çzümü sizce.
  • Hocam sokaktan apartmana altyapıyı ücretsiz çekiyorlar di mi? Apartmana çekmesi zahmetli oldu mu, apartman,daire çok dağılıyor mu vs? Bir de dairelere kadar kabloyu çekiyorlar mı yoksa isteyen daireye mi kabloyu çekiyorlar?
  • Superonline "Turkcell Uçuran Fiber Kampanyası"

    Bahsi geçen uçuran kampanya arkadaşlar. Öyle bir uçuyorum ki sormayın. Modemin Wi-Fi özelliği bozuk. Açık ve net bozuk. Bağlantılar 2.4ghz ama modemin 1 metre yakınında 100mbit e yakın değerler verirken uzaklaştıkça hızla hız düşüşü başlıyor. Bu değerlerin hepsi de aynı noktadan alınmıştır. Wi-Fi kapatıyor, interneti düşürüyor.. salak saçma şeyler yapıyor hg255s denen modem.

    daha önce bu modemi 2 yıl kullandım, BÖylesine büyük sorunlar çıkartmadı en azından Wi-Fi bu kadar kötü değildi. Yeni zte modemle değiştirildi. Vaillant akıllı oda termostatım zte nin güvenlik ayarları ile çakıştı ( genel bir sorunmuş ) tekrar huawei ye döndük ama ne döndük , interneti kullanabilene aşk olsun. Bu lanet modem yüzünden evimdeki akıllı cihazları kullanamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • major24 M kullanıcısına yanıt

    Huawei derken hangi modelden bahsediyorsunuz? HG255s mi, yoksa şu yeni çıkan AX model mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

    Huawei derken hangi modelden bahsediyorsunuz? HG255s mi, yoksa şu yeni çıkan AX model mi?

    Hg255S modeli. Yeni çıkandan niye takmadılar bilmiyorum. Klasik modem uzaklığından falan bahsediyorlar .. bu modelin bile kendi içinde iyisi kötüsü var. Bir önceki hg255s imde bu kadar büyük sorunlar yaşamadım. Bu sorunları yaşamamın bir diğer sebebi şu uçuran paket de olabilir. Ne zaman arasam , yeni paketiniz tanımlanmamış , şöyle olmamış Böyle olmamış diyorlardı. Yeni paketle beraber zte modem takıldığında ise modem değişimi talebinde bulunmak için aradığımda , sistemim üzerinde bir takımlar sorunlar gördüklerini ve düzeltmeye çalışacağını söylemişlerdi..

    modem değişikliğinde sanırım bir başka kullanıcıdan aldıkları modemi takıyorlar. Modemin kutusu, adaptörü olmadan sadece modemi getirip takıyorlar. Oysaki ben onların verdiği cihazın kutusunu, kağıtlarını ne varsa taahhütüm boyunca saklıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 29 Aralık 2020; 12:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • major24 M kullanıcısına yanıt

    İkinci el takmış olabilirler. Ben olsam Wi-Fi 6 destekli olan yeni modemden talep ederdim.

  • Huawei kalitesi mevcut ekonomik modellerde değişmez. WiFi6 modelinde de aynı kablosuz sorunlarının devam ettiğine dair forumda yorumlar var. Birçok uluslararası lisansı iptal edildiğinden kendi çapında oluşturduğu spekifikasyonlarla devam etmeye çalışıyor. Su dönemde uyumsuzluk sorunları ortadan kalkıncaya kadar bu markaya bulaşmamak lazım gibi geliyor.

  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt

    Maalesef o markanın ürünlerini kullanmak zorundayım. Süperonline da Zte modem var ve o modemin güvenlik duvarını geçemiyor eRelax/vSmart termostatım. Şimdi arasam Süperonline ı yarına kadar ekip gönderecekler. 6 ya kadar çalışıyorum. 6 dan sonra da teknik ekip çalışmıyor. Haftasonu yaptırabiliyorum ancak , onda da bu haftasonu yokum. Malum yasaklar yüzünden yılbaşından sonra evime gelemicem. Sonra gene hafta içi girecek. Anca 10 gün sonraya ..

    bu arada piyasadaki en iyi modem nedir ? Parasını verip Süperonline modemi yerine takmak için. Salonuma interneti elektrik tesisatından taşıyıp tekrar yayınlıyorum o iş bana 600liraya mal oldu. Şimdiki modem ise diğer odalarda kullanıma engel oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.