Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
631.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt
    Tamam aynı ona bir sey demiyorum zaten. Her sıkışınca Türk Telekom demiyecekler ama net bir tarih bile veremiyorlar ekipleri olmayabilir ama manav acmiyorlar sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb acaba bu abonelik sözleşmesindeki güvenlik kelimesi bolumunun oldugu yere ne yazılması gerekiyor
    yardım edermisiniz
  • azrail258 kullanıcısına yanıt
    sizin hatirlayabileceginiz anne kizlik soyadi gibi birsey. güvenlik cevabi gibi. soruldugunda akliniza gelebilecek birsey yazin.
  • Telefonda konuştuğumuzda ilk abonelik için evrakları göndermemi vs istememişlerdi. Direk ttnet ten gelip kurulum yapacak dediler. 1 hafta oldu ses soluk yok. Kayseri için yazıyorum bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetleri bu gün beni aradı, evraklarınız bize ulaştı en kısa zamanda işleme konulacak diye bilgilendirdiler; arkadaşlar bence yoğunluktan dolayı bu şekilde gecikmelide olsa arıyorlar şans verin derim! bende o yüzden bekliyorum yoksa mileniye başvuracaktım bu firmayı gördüm vaşgeçtim başvurudan mileniye
  • Yaklaşık 10 gündür GIBIRNETliyim şimdilik sorun yok şükür hep böyle sorunsuz devam eder inşallah 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet


    Anlık testler.
    Saat 21:15 de yapılmıştır.

    Önceki firma da yerlerde sürünüyorduk bu saatlerde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Biraz telefondan biraz da whatsapp üzerinden iletişim kurarak internetimi bağlattım. Fakat whatsapp konuşmalarına bakan arkadaş çok heyecanlı sanırım son 6 mesajının ikisini silmek zorunda kaldı. Hız konusunda bir sorun yok download ve upload iyi fakat vie.valve.net'e olan ping değerlerini daha iyi beklerdim. Online işlemlere nasıl giriş yapacağımı anlamadım ıslak imzalı belgeleri gönderdikten sonra online işlemlere giriş yapabileceğim sanırım.

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet




  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Benim asıl korkum, malum diğer firma başlangıçta aynı değerlerde idi. Tabii o zaman akk uygulaması vardı. Biz akk uygulaması olmayan paket kullanıyorduk. Zamanla malum firma gibi AKS uygulamasına geçilir mi, ilk zamanlarda on numara teknik destek çalışanları varken zamanla modemdeki ışıkları ısrarla soran, sonra da "Ben çalışanım ne yapayım, sor diyorlar soruyorum." cevabı verenlere geçiş yapılmaz umarım. Yanıt gecikmeleri, özellikle bir bölgedeki (Güney Ege) gecikme (ki söz konusu gecikmeyle malum firmanın bir bağlantısı olduğunu dahi düşünüyorum.) ve bunlarla ilgili detaylı açıklama olmaması bizleri düşündürüyor.

    Kısacası; Sayın GIBIRNET yetkilileri. Sizi bekliyoruz. Ancak fanatik olduğumuz için değil, hizmetleriniz ve mevcut sorunlara çözümleriniz için. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk.net'ten "sayın ***, *** abone numaralı hizmetiniz, talebiniz üzerine iptal edilmiştir." diye bir sms geldi, ardından gıbır internetim erişime açıldı. Türknet bana fatura kesmeye devam eder mi?
  • Bende netgalasiden geçiş yapıcam. Formları gönderdim. Dönüş bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avsimoglu

    türk.net'ten "sayın ***, *** abone numaralı hizmetiniz, talebiniz üzerine iptal edilmiştir." diye bir sms geldi, ardından gıbır internetim erişime açıldı. Türknet bana fatura kesmeye devam eder mi?
    turknet ile bitmistir isiniz. son alacak veya verecek ile ilgili bir fatura cikartirlar o kadar. hayirli olsun.
  • Millenicomdan geçiş yapan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Darısı başımıza bir sms dahi olsa bekliyoruz bende milleniye başvuracaktım ancak forumdaki konu sağolsun daha samimi geldi bu firma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fekat

    Millenicomdan geçiş yapan var mı acaba?
    Ben yapacamda gecemiyom günlerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman bulaşmayın arkadaşlar. Formları mail attım. Sonra altyapınız yok diyor. Yahu zaten ben netgalaxi kullanıyorum. Telekom altyapısı var. Bir de müşteri hizmetleri yüzüme kapattı. Bu arada ben de konyalıyım memleketimizin firması dedik güvendik. İmzalı geçiş formu yolladık. Telefonu suratıma kapattılar. Aman bulaşmayın.

    Edit bugün 3 kez aradılar ve sorunu çözdüler. İlgilendiler. Teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigobert_42 -- 27 Temmuz 2020; 12:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende WhatsApp dan yazıyorum hâlâ mail attınız mı diye soruyorlar sonra cevapta vermiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haftasonu foruma bakılmıyor galiba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toygar87

    Haftasonu foruma bakılmıyor galiba.
    Altyapı sorgulaması yaptık. Altyapım var. Bana diyorki biz Telekom altyapısı kullanıyoruz. Zaten benim altyapı da Telekom altyapısı. Bilmiyorum belki de watsappa bakan tecrübesiz bir arkadaş. Ama imzalı formları attım. Bir gün önce altyapı var bir gün sonra yok. Ne iş anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNET REZALETİ..
    22.07.2020 tarihinde GIBIRNET'e geçiş yapmak için belgeleri hazırladım ve yollamak için WhatsApp hattından anlaşmalı kargo firması olup olmadığını sordum, şu an için olmadığını ilgili belgeleri adreslerine herhangi bir kargo firmasıyla karşı ödemeli olarak gönderebileceğimi söylediler. Bunun üzerine ben de belgeleri Yurtiçi kargoya karşı ödemeli olarak teslim ettim. 26.07.2020 tarihinde (bugün) Yurtiçi kargonun sitesinden gönderinin durumunu kontrol ediyim derken gördüm ki kargo karşı tarafça kabul edilmemiş. Sonrasında bu durumu GIBIRNET WhatsApp hattına yazdım ve söylenen şu "Efendim suan bir kargo firmasıyla anlaşma saglanmadi, Sağlandığı takdirde sizi arayıp takip nosu vercez ücretsiz gonderceksiniz". Bunun üzerine ben de "böyle saçmalık mı olur hem gönderebilirsiniz diyorsunuz hem de sonradan almıyorsunuz, o kargo bana dönecek ve ödemek zorunda kalacağım, madem öyleydi baştan söyleseydiniz." yazdım ve GIBIRNET yetkilisi mesajımı okuyup hiçbir şey yazmadı.


    Edit: Gereken yapılıp kargo teslim alınmış
    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PASHA2ADE -- 27 Temmuz 2020; 20:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.