Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
631.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nc39

    merhaba, su an tt kullaniyorum ve cok memnunum. ancak bugun itibariyle taahudum bitti ve yeni paketler cok pahali. sorun yasamazken, gibirnet e gecmek macera aramak mi olur ?

    Bence deneyin hocam.Ping ve tepkiler harika.Fiyat ta gayet iyi.CS GO oynuyorum gayet tatmin edici.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brockway

    Hocam ben 16 Ekim de mail yoluyla evrakları gönderdim.17Ekim'de sesli onay verdim.20 Ekim de TT kuruluma geldi.Wp den id pass alıp kurdum.4 günde kurulum gerçekleşti.

    Gayet güzelmiş. Cevap için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanada hizmet veriyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EUA_

    Netspeed'de açıyor bu site.

    "servis sağlayıcı iplerin yurtdışı gözükmesinden kaynaklandığını" dediğiniz nedir onu anlamadım ama.


    Yani bu internet sitesi, sizin yurt dışından bağlandığınızı düşündüğünden, GıbırNet IP lerini yurt dışı IP zannettiğinden size hizmet vermiyor mu?

    Yoksa her siteye hizmet veriyor da GıbırNet msa.okulsis.net (195.244.55.78) IP si ile aranızda bağlantıyı kuramıyor mu?

    İkisi çok farklı şeyler.

    Eğer bu site, sizi yurt dışından bağlanıyorsunuz sandığı için hizmet vermediğinden açılmıyor ise durum AYIPLI HİZMET'e girer. Yani o üye olduğunuz sitenin b.k yemesidir, işlerini bilmemesidir. Öyle her önüne gelene sistem kurdururlar ise böyle şeyler olur. Profesyonellik yok ki ülkede. Eşe dosta yaptırılan sistemler sonuçta... IP'nin yurt dışı IP gözükmesi diye bir olay yok zaten. IP ler belli bir millete ait değildir. İsteyen istediği bloğu, IP yi alır kullanır. Parasıyla değil mi?


    şimdi alman sunucumdan denedim, açmadı.

    Bu durumda GIBIRNet'in hiç bir kusuru ve dahli yoktur. Size msa.okulsis.net sitesinin verdiği hizmet AYIPLI HİZMETdir.

    Ha farklı internet sağlayıcıda açıyor ama diye düşünebilirsiniz belki ama yanlış bir yaklaşım.

    Kullanıcı sözleşmenizde illa şu internet sağlayıcılar olacak diye bir madde mi imzaladınız?

    Öyle bir madde imzalasanız bile geçersiz şarttır zaten, baştan hükümsizdür...


    Bu olay tamamen o kurumun kendi hatasıdır. GıbırNet'in çözeceği bir durum yok ortada.

    Tüketici Hakem Heyetine başvurup, hizmet alamadığınız günler için msa.okulsis.net artık hangi firma ise ücret iadesi talep edebilirsiniz.

    Bilgisayar yüksek mühendis, tüketici hukukunda bilirkişilik yapan hukuk önlisansı olan biri olarak söylüyorum bunları, yanlış anlaşılma olmasın. İşkembeden sallama değil yani.



    Alıntıları Göster

    Okulsisin firewall programı 45.12.52.0/22 Gıbırnet iplerine yurtdışı olduğu için izin vermiyor denildi bilsa bilgisayardan verilen bilgi bu şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Modem ıp alıyor ama hiçbir safyafa giriş yapamıyorum, müşteri temsilcisine 22 dakikada bağlandım bizde trafik görünüyor, siz interneti kullanmayı bilmiyorsanız biz napalım diyor. Hayatım da ilk defa böyle bir cevap aldım.

    Hâlâ ip var ama hiçbir siteye çıkış yok, WhatsApp mesajlarıda gelip gitmiyor. Arıza olana kadar herşey çok iyi ama en ufak arızada çözüm yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SerÇel kullanıcısına yanıt
    Bizim bir abonelikte de direk kırıldığı için kablolar kopmuştu. Bildirdik en az 1 ay bekleyeceksiniz dediler. Uzaktan eğitimin olduğu şu günlerde 1 ay diyorlar dalga geçer gibi. Neyse ki aboneliği türk telekoma taşıdık ve 2 gün içinde adamlar halletiler herşeyi. Şimdi kendi aboneliğimin 3 aylık süresinin dolmasını bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krmakmn kullanıcısına yanıt

    Altyapınız TT, Gıbır sadece hizmeti kiralayıp size satan firma. Yani altyapıda problem olduğunda çözmek gıbırın değil zaten TT'un görevi. Gıbırın yapabileceği tek şey arıza kaydı açmak olur, eğer bunu bilmeyip bu yazıları yazdıysanız sorun yok ama bilincinde olup yazdıysanız da diyecek bir şey yok :) Ama diyorsanız ki sorunu bildirdim arıza kaydı açmadılar yalnızca 1 ay bekleyin diyerek geçiştirdiler, o zaman haklısınız GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerÇel

    Modem ıp alıyor ama hiçbir safyafa giriş yapamıyorum, müşteri temsilcisine 22 dakikada bağlandım bizde trafik görünüyor, siz interneti kullanmayı bilmiyorsanız biz napalım diyor. Hayatım da ilk defa böyle bir cevap aldım.

    Hâlâ ip var ama hiçbir siteye çıkış yok, WhatsApp mesajlarıda gelip gitmiyor. Arıza olana kadar herşey çok iyi ama en ufak arızada çözüm yok.

    Her türlü destek sağlandı sorununuz çözüme kavuştu efendim. Siz bizi aradığınız andan itibaren her türlü destek sağlandı .

  • krmakmn kullanıcısına yanıt
    Siz interneti kullanmayı bilmiyorsunuz diyen adamlar biraz uğraşınca sorunu çözdüler, demek ki interneti vermeyi bilmiyorlarmış.

    En büyük eksileri kullanıcıyı dinlemiyorlar ve hiçbirşey bilmiyormuş gibi davranıyorlar. Baştan herşeyi açık açık anlatıyorum, dsl ışığı yanıyor, internet ışığı yanıyor, modem arayüzünde ip aldığı görünüyor diyorum. Hem kablolu hem kablosuz cihazlar bağlı hiçbirinden çıkış yapamıyorum diyorum. Hepsini defalarca tek tek soruyorlar.

    Bizde trafik görünüyor şifreyi bilen komşunuz falan giriyor olabilir diyorlar. Ben modemin dibinde hemde kablo ile bağlı giremiyorum. Konu komşu nasıl girecek?

    Az biraz anlamasak sorun onlarda değil diye, yeni modem, elektrikçi uğraş dur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @GIBIRNET Size geçiş işlemiyle geçince 3 ay gibi mecburi ayrılamama durumu mu var? Bir sorun olduğu için değil, bilgi amaçlı sormak istedim.

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Evet hertürlü destek sağlandı sorunum da çözüldü bunun için teşekkür ederim, ama belki 10 defa sorun yok denildi, dakikalarca sorunun olduğunu anlatmaya çalıştım, hiçbir firmanın hiçbir müşteriye söylemeyeceği " siz interneti kullanmayı bilmiyorsanız biz napalım " şeklinde birde tepki aldım. Üstelik gayet kibar ve açıklayıcı şekilde sorunumu anlattım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yorumlar güzel ancak, sırf mh yüzünden geçmeyeceğim iss. bir sorun olduğunda beni deli edeceklerine inandırdım kendimi maalesef. o yüzden daha pahalı ama hiç bir sorun yaşamadığım tt ile yola devam etmeye karar verdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni abonelik başlatılalı tam dokuz gün oldu ilk iki gün çok iyiydi şöyle ki ulaşılabilir hızım 78-79 ilk günlerde wifiden bile 74 lü değerleri alıyordum ama son bir haftadır hiç güzel değerler alamıyorum gündüz saatlerinde bile sıkıntı çekiyorum hızım 75 çıkarken şu sıralar 35 i geçmiyor çoğu zaman 25-30 arası tıkanıyor ve ping değerleri bence berbat ben superonline adsl de bile 10-15 ping alırken şu an 30-45 arası ping alıyorum ki son bir haftada kablolu teste bile 60 ı geçemiyorum. Yani hatta veya modem de hiçbir sorun yok, sorun bende olsa ilk iki günde o hizmeti alamazdım. Dün akşam WhatsApptan ulaştım ancak sorun göremediler. Sorun görememeleri zaten daha kötü halledilecek yapabileceğimiz bir şey yok demeleri yani, sorun var ama şu zamanda çözülür deseler daha iyiydi. Sayın yetkili yardımınızı bekliyorum. Eski değerlere dönmek istiyorum yoksa 85 TL ye 100 lük paketi kullanmanın bir anlamı yok veya 100 lük paketi sizden almamın bir anlamı yok.

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet
    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp477 -- 30 Ekim 2020; 14:16:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • nc39 kullanıcısına yanıt

    Zaten TT bu düşüncede olan insanlara hizmet veriyor, aman varsın pahalı olsun da sorun yaşamayalım.

    Sorun olursa hepsinde olur önemli olan çözümüdür ve ne kadar sürede çözüldüğüdür.

    TT yada Turknet yada Züperonline hepsi aynı şeyin laciverti, ben verdiğim paraya bakarım. :D

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz BTK tarafından alınan karar itibariyle Abone farklı bir İnternet Servis Sağlayıcısı’na geçtiği takdirde 90 gün boyunca farklı bir geçiş talebinde bulunamaz.


    İyi günler dileriz.

  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Konu şu ki diyecek çok şey var. Uzaktan yorum yapmak kolay. Daha öncesinde saha dolabına araba çarpmıştı ve bu durumu bildirdiğimiz zaman kablo hırsızlığı olmuş ne zaman çözülür belli değil dönüşü aldık. Yani tamam sen hat kiralıyorsun satıyorsun eyvAllah. Ancak müşterinin sıkıntısını da takip edersin biraz. 1 aya anca çözülür diyerek baştan savmak gelecekte büyük düşünebilecek bir firmaya yakışmıyor. Hele ki çağımızda kısa süreli bir kesinti bile bir sürü zarara uğratabiliyor kullanıcıları. Bir başka olay aboneliği kapattırmak için sizi sesli arayıp onay alacağız diyorlar 1 hafta ses seda yok sonra tekrar ulaşıyoruz talep sırasına göre işlem yapıyoruz yanıtı alıyoruz. Üstüne kısa bir süre sonra hattınız iptal edilmiştir diye dönüş yapıyorlar. Şunu demiyorlar biz unuttuk sizin işlemi özür dileriz. Velhasıl konyalı olarak yerli girişimi desteklemek için ilk başta destekçilerindendim. Ancak süreçteki tavırları nedeniyle bütün abonelikleri tek tek süresi doldukça firmadan ayırıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
    hakli olabilirsiniz. ben uce bese bakmam, aldigim hizmete bakarim hocam, sifir sorun, 20 lira pahali... misss

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt

    Alttan almışsınız ama o şahıs 3 satır bir şeyler yazmış hiç birinde doğruluk payı yok, bilin yani. GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • :) ciddiye alinacak bir kisi olarak gozukmuyor zaten, niye oyle bir cikis yapti onu da anlamadim:))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.