Şimdi Ara

Business Class ve ekonomik class farkı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uçak bileti alacağım ama bu ikisi farkı nedir ekomik class

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bussiness Class: koltuk araları daha fazla, yanındakiyle arada boş bir koltuk bırakırlar, özel yemekler ikram ederler, alkollü içki çeşidi daha fazladır ve süreki hizmet eden bir hostes vardır, havalimanında önceliklerin vardır, ayrı bir yerden check-in olursun bu yüzden beklemezsin, havaalanı girişinde güvenlik kontroluna ayrı bir yerden girersin sıra beklemeden geçersin, terminalde uçağı beklerken loungeları ücretsiz kullanma hakkın vardır. Uçağa ilk girersin, uçaktan ilk çıkarsın. Uçağın içindeki internet bağlantısını bütün uçuş boyunca ücretsiz kullanırsın. Uçağa sokacağın valiz sayısı ve ağırlıkları daha fazladır. Pasaport kontorlu da ayrı bir gişeden yapılır beklemezsin. Aklıma gelenler bunlar.

    Her hava yolunun kendi web sitesinde bussiness class hizmetleri hakkında bilgi vardır. Oraları inceleyebilirsin. Bazı hizmetler havayolundan havayoluna değişiyor.

    Bütün bu hizmetler ne işe yarıyor? Eğer çok sık seyahat ediyorsan bussines class insanın hayatını kolaylaştırıyor çünkü bazı insanlar ayda 3-4 defa seyahat ediyor ve havalimanlarındaki işlemler insanı sıkmaya başlıyor o zaman bu öncelikler rahat oluyor ama senede bir seyahat eden bir insansan aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi bilmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 22 Mayıs 2020; 21:22:18 >




  • ikisi arasında çok güzel fiyat farkı var, gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıtalar arası 8-10saat uçuş yapacaksan güzel. Koltuk yatak olur yatarsın. Ekonomide daracık yerde sıkışıp kalırsın. Ama 1-2saatlik yol için değmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.