Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.971
Cevap
31
Favori
125.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı sorular tekrar tekrar dönüyor konuda.cok değil ya 4 5 sayfa geriye gidip biraz okuyun arkadaşlar şahsen karşılaştığım ve cevabını bildiğim sorulara artık şahsen cevap vermeyeceğim. Çünkü aynı sorulara cevabım oldu konuda.

    Sadece şu loadouta kayıt etmiyor onun cevabını vereyim. Mw gibi silah kayıt sistemi yok malesef. Tavsiyem 3 4 satırı favori silahlarınız ve eklentilerinizle isimlendirin daha da değiştirmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • englishman22 kullanıcısına yanıt

    hocam turk hesabım var daha önce hiç oyun satın almadım. rusya vpn ile alsam sorun yaşar mıyım illa baştan rus hesabı mı açmam gerek?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bambusbonze

    MAC-10, FFAR, Diamatti gerisi çöp

    bence groza,m16 ve ak74u. Ffar ve mac10 recoil çok zorluyor fakat hipfire’ları çok iyi


    Casual oynarken Secondarye’e grenade launcher aliyorum daha kullanişli oluyor.casualda Diamatti hasarı baya düşük fakat hardcore modda çok iyi silah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 22 Aralık 2020; 1:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockerroll

    uzun bir aradan sonra warzone a gireyim dedim yeni harita için ama grafikler çamur gibi geldi cold war dan sonra.karakterler bile çok farklı gözüktü gözüme..cold war grafikleri hakikaten çok daha iyi bence

    Katılıyorum. Özellikle series s te cw lehine muazzam bir fark var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet hızım iyi olmasına rağmen arada internet kopma ikonu çıkıyor oyun içinde ve koşan adamlar bir an durup sonrasında 3-4 saniye sonrasını görüyorum. Takılma oluyor kısacası.


    İlk defa bugün yaşadım. Var mı aynı sorunu yaşayan ?

  • [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt
    Nadiren oluyor...
  • Hicks kullanıcısına yanıt

    En kısa sürede düzelir umarım 

  • Arkadaşlar ben sadece single modu için istiyorum multi oynamıyorum o kadar da para vermek istemiyorum single modunun satıldığı bir site yok mu

  • Son update'den sonra oyun leş mi oldu bana mı öyle geliyor? 70-80 arası pingim 90-90 üstüne çıkıyor. TTK artmış gibi sanki. Yoksa lagtan mı öyle anlamadım. Bu arada takımı olan veya takım kurmak isteyen var mı bir araya gelelim? Yalnız sıkıldım biraz. Hesabı başkasından aldım bu arada istatistikler düşük ama oynuyorum yine biraz.

  • Hikaye ve Multi birleşik ayrı ayrı satılmıyor. Ps sahibiysen belki oyunu kiralayan birini bulabilirsin forumda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Irina Spalko

    Arkadaşlar ben sadece single modu için istiyorum multi oynamıyorum o kadar da para vermek istemiyorum single modunun satıldığı bir site yok mu

    ayrı alınmaz ne yazik ki.direk full oyunu almanız gerekir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble

    Son update'den sonra oyun leş mi oldu bana mı öyle geliyor? 70-80 arası pingim 90-90 üstüne çıkıyor. TTK artmış gibi sanki. Yoksa lagtan mı öyle anlamadım. Bu arada takımı olan veya takım kurmak isteyen var mı bir araya gelelim? Yalnız sıkıldım biraz. Hesabı başkasından aldım bu arada istatistikler düşük ama oynuyorum yine biraz.

    ping SBMM(yetenek tabanlı eşleştirme) ile alakalı. eğer size uygun rakip bulamazsa daha uzak serverlara atıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    ping SBMM(yetenek tabanlı eşleştirme) ile alakalı. eğer size uygun rakip bulamazsa daha uzak serverlara atıyor.



    Alıntıları Göster

    Bu sıkıntı ya. MW'de de aynıydı. Üst üste 2-3 oyun 2+ KD yapıyorum 3. ya da 4. oyunda faze klanından emekli olmuşlarla aynı oyuna atıyor. Tamam oynuyoruz da o kadar kasmak istemiyorum ki. Artık bunu değiştirmeleri lazım. Ranked/Casual ayrımı olsa iyi olurdu. Kasmak isteyen gidip ranked'de kasar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble

    Bu sıkıntı ya. MW'de de aynıydı. Üst üste 2-3 oyun 2+ KD yapıyorum 3. ya da 4. oyunda faze klanından emekli olmuşlarla aynı oyuna atıyor. Tamam oynuyoruz da o kadar kasmak istemiyorum ki. Artık bunu değiştirmeleri lazım. Ranked/Casual ayrımı olsa iyi olurdu. Kasmak isteyen gidip ranked'de kasar.



    Alıntıları Göster

    en çok parayı bu sistemden kazandıkları için asla değiştireceklerini sanmıyorum. adamın biri 0.23 k/d lobisine girip gösteriyor videoda. kimse kimseyi vuramıyor o kadar kötü oyuncular var. bunları bizim lobilere atsalar adamlar bir daha asla cod almaz veya silahlara skin almaz. sırf onlar da para harcasın diye SBMM var ne yazık ki. ranked sistemi de bunu çözmüyor. her oyun nuke atmak isteyen oyuncular olacak illa ki. gidip casual lobilerde oynayıp milletin üstünden geçecekler.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Aralık 2020; 17:7:22 >




  • Babblebabble kullanıcısına yanıt

    Keşke sadece faze'den emekli oyuncular gelse...


    Warzone'da 3.5+ kd ile oynuyorum diğer takım arkadaşlarım da 3+ kd'ye sahipler. 5-6 el oynuyoruz oyunlar iyi geçerse killler 20'yi geçiyor ama o oyunlardan sonra lobiler çok zor ve hile dolu oluyor. Ve bu olay aynı günün devamında sıfırlanmıyor, bazen 1 haftayı buluyor başa sarması.

    Sadece bu hafta 3 kere "banned player" mesajı aldım oyundan. Eskiden hileleri banlamıyorlardı bile, artık ilgileniyorlar sanırım ki bildirim geliyor sürekli.

    Milyonlarca oyuncusu olan, lobileri 150 kişilik olan bir oyun bu, 2 oyunda bir seni vuranın hile olması oyunda ne kadar çok hile dolu olduğunu gösteriyor, gerçekten yüksek kda ile oynayan oyuncular bunun farkında, gerisi hile yok bana denk gelmiyor diyorlar.

    Bir de yayıncılara bakıyorsun hepsi bot lobilerde 30-40 kill alıyor, bu SBMM'i yenmenin bir numarası var ama bize söylemiyorlar  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spakyardim1 -- 24 Aralık 2020; 13:3:3 >




  • Hesabımı satıyorum Oyunu oynayamadığıma karar verdim, yine MW gibi oldu. Benden mi geçmiş anlamıyorum ki. PM atabilirsiniz.

  • 99'dan beri her türlü fps oyununu oynadım diyebilirim. Son yıllarda BF 3-4-1-5 ile yeni nesilde devam ettim, temcit pilavı gibi önümüze her yıl getirdikleri COD oyunlarıyla haşır neşir oldum, envayi çeşit battle royale oyunlarını denedim, erken erişim hayatta kalma fps oyunlarına bile ciddi zamanlar gömdüm derken Cold War da oynayalım pas geçmeyelim dedim ama açıkça belirtmek isterim hayatımda gördüğüm en olmamış oyun. Oyun demeye dilim varmıyor aslında çünkü bu bir oyun değil bambaşka bir şey. Oyunda gram denge yok. Silahlar dengesiz, haritaların ruhu yok, animasyonlar kalitesiz, oyun içi denge yok, takım dengeleri bozuk. Say say bitmez o kadar çok eksik var ki oyunda nereden tutsan elinde kalıyor öyle bir oyun.


    Paranız ve zamanınız olabilir. Naçizane şahsi görüşümdür paranız ve zamanınızı daha güzel şeylere harcayabilirsiniz. İlla ben COD alıcam, COD alemlerine dalıcam, haritada hır gür çıkarıcam, önümde bomba sırtımda roket atar patlasın diyor olabilirsiniz, saygı duyarım. O zaman benden size tavsiye Modern Warfare alın. En azından oturmuş bir oyun oynamış olacaksınız. Oyun oynamış olacaksınız. Çünkü Modern Warfare "oyun", Cold War "bir şey". Emin olun bunu oynadıktan sonra "Benim burada ne işim var ???" dememe ihtimaliniz yok. Öyle bir şey olmuş COD Cold War. Bu arada serverlarda azımsanmayacak sayıda hile mevcut. Özellikle bu Double xp dönemimde artık iyice kendini hissettiriyor. İnsanlar battlepass bitircem ve silahları full yapacağım diye salyalarını masadan toplayamaz duruma gelmiş durumda şuan. "Onlar hile değil sen kolsuzsun" cevabına evet ben kolsuzum ama Allaha şükür killcam sayesinde kim duvar izliyor kim aimbot kullanıyor gayet net anlayacak beynimiz var şükürler olsun diyorum.


    Muhtemelen bir ton laf sokmaya çalışacak arkadaş olacaktır. Olsun canları sağolsun. Bu benim görüşüm, ben sevmedim, 100 saate yakın oynadım, çok uğraştım ama sevemedim.





  • Multiplayer da hangi silahlari onerirsiniz ? MW deki gibi baskin silan yok :( Kilo,m4a1 gibii

  • Tüm smg silahlar etkili.

  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.