Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.881
Cevap
195
Favori
286.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hukihuki H kullanıcısına yanıt

    Kardeşim ne diyorsun sen   Bir yılı aşkın süredir hangi robotu alacağım diye kafa yorulur mu hiç ? Kaldı ki ben hiç bir bilgim olmamasına rağmen, 15 gündür bu konuya daldım ve kararımı verdim, T8 Aivi !!! Mop yaparken halıyı tanıma özelliği, başka marka robotlarda olmayan bir özellik, sırf onun için tercih ettim. Diğer özellikleri saymıyorum bile.


    Her ürün de illaki negatif yorumlar olacaktır, hiçbirşey mükemmel değil. Ben de Oneplus 8T alacağım ama Türkiye'ye gelmesini bekliyorum, tam da bu noktada bir bakıyorum Oneplus 9 Mart-Nisan 2021'de çıkacakmış, yani şimdi onu mu bekleyeyim ?


    Demem o ki teknolojinin sonu yok ve takip etmenin de imkanı yok ? Ha, eğer maddi durumum çok iyi diyorsan her 2-3 yılda bir her elektronik alet edavatı değiştirmen lazım.


    En iyisi kafana yatan robotu al ve onunla mutlu olmaya çalış.





  • Bir ay önce aliexpressten exper hocamın verdiği adamdan sipariş ettim dün elime ulaştı henüz tam inceleme fırsatım olmadı ama cihaz baya kaliteli ve güzel duruyor. kamera modunu çalıştıramadım bir de haritalama olayını tam anlamadım nasıl bölümlendireceğiz

    bu arada vergi çıkmadı aras kargo getirdi size tavsiyem birinden istemeyin baya büyük ve ağır yurt dışından getirme olayı zahmetli olur ben boşaltma ünitesi olanı aldım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtknc -- 25 Kasım 2020; 0:31:36 >
  • oceanofmemories O kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız ama benim mevzu şurada karıştı, ben eşimi ikna edene kadar zaman geçti, o sırada çocukların oyuncakları çok dağınık işimizi görmez robot deyip vazgeçtik, hadi sonra şarjlı süpürgemiz bozuldu bozulacak yenisini mi alsak derken yine kendimizi robot bakarken bulduk. 😅 Esasen bana mop yapması çok şart bile değil gibi geliyor eve arada yardımcı hanım geldiği için ama almışken moplusu da olsun tam olsun kafasındayım. Alternatifi hiç bitmeyen ve bitmeyecek teknoloji ürünlerinde farkındayım.
  • mrtknc M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, keyfini çıkarın. Ben de sipariş verdim, beklemedeyiz. Sorularınıza makineyi daha önceden alıp kullanmış arkadaşlar cevap verecektir.

  • hukihuki H kullanıcısına yanıt
    Bende dyson 6 yı dyson 11 le yenilesem mi diye baya arada kaldım.Beni mop olayı cezbetti,malum corona var tekrar yasak gelirse hiç değilse robotu salarız temizler durur. Sizin çocuklar küçükse hijyen için mop iyi olur. Bu arada hiç ihtiyacım yoktu burda gaza geldim:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 25 Kasım 2020; 0:58:24 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Halıların bol olduğu evde mop çok da iş görmez gibime geldi. O açıdan emin değilim. Bu arada bir daha karantinaya kaldıracak maddi manevi hal kalmadı. İmza bezmiş anne😅
  • mrtknc M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanınız.

    Forumun ilk sayfasını lütfen iyi okuyunuz. Çok faydalı bilgiler mevcut. Özellikle İLK HARİTALAMA başlığını okursanız işiniz kolaylaşacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdundar

    Ödeme sayfasına kadar gittiğinizde Almanya vergisi düşülmüş, tukiye gümrük vergisi ve yol eklenmiş halini görebilirsiniz. Yuvarlak olarak 500€ civarlarında geliyor olması lazım.

    S5max annemde, 950 bende var. Eğer Türkiye'deki garanti konusunu bir yana koyarsanız sadece ürün olarak kiyaslarsam yakın ürünler olduğunu söyleyebilirim. Ecovacs imalat olarak ve plastik kalitesi kullanilan malzeme olarak daha iyi, birkaç ek halı tanima gibi özelliği var. S5max ise harita renklendirme, isimlendirme, istediğin odayı çift temizleme gibi güzellikler sunuyor. Ecovacs biraz daha tutarlı ve kendini kaybetmeden temizlik yapıyor ama şu ana kadar S5de de çok ciddi bir sıkıntı olmadı. Ikisi aynı veya yakın fiyat ise ben 950 alırdım. Yine dediğim gibi Türkiye'deki garanti konusundan bağımsız yazıyorum.



    Alıntıları Göster

    @kdundar Verdiğiniz yanıta teşekkür etmediğimi fark ettim az önce. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.


    Hala alamadım bu arada. Geçtiğimiz ay 360 S9'u almayı düşünmüş fakat stokları ucu ucuna kaçırmıştım. Ayrıca Ozmo 950 yerine yeni T serilerine bakıp T8 (AIVI olmayan) 'in daha mantıklı olduğunu düşünmüştüm. Fiyatları takip ediyorum ancak daha düşmeyecek gibi. Evdeki halıların incecik olduğunu düşününce halı tanıma olayının çok da sağlıklı çalışacağını düşünmüyorum.


    Bu nedenle şimdi yine distribütörü olmayan Roborock S5 max ile yoksa yeni bir distribütörü olan 360 S9 arasındayım. S5 Max'i en azında Amazon satıcısından alırım, sorun olursa arkasında dururlar diye düşünüyordum ki servis olarak Delta ile anlaştıklarını okudum. 360 S9 pek bi ağır basıyor ama geliş fiyatına bağlı. Du bakalım nolcek?  


    Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okircali -- 25 Kasım 2020; 1:23:19 >




  • mrtknc M kullanıcısına yanıt
    Kamera ana menüde video managerdan, eğer çalışmıyorsa muhtemelen telefonunuz Android işletim sistemiyle çalışıyor. Şu sıralar Video Manager Androidde sorunlu ama aynı robot iPhone telefonda kamerayı açar.

    Harita bölümlendirme sol alttaki harita üzerine kalem işareti olan yere girin, Map 1’a tıklayın. Sonra da edit areas’a tıklayıp istediğin bölgeleri ayırın ya da birleştirin.
  • okircali O kullanıcısına yanıt
    Mop yapmasını önlemek için koyulan halı tanıma sensörü halıların kalınlığıyla alakalı değildir. Halı var ya da yok anlar ayrı bir sensörle.

    Süpürmek için üstüne çıktığında fanın gücünü artırması ise ana fırçanın zorlanmasıyla alakalıdır.

    Halıların inceliği süpürme konusunda genel olarak tüm robotlarda sıkıntı yaratabilir, toplama yapabilir ama yapıp yapmayacağı markaya göre çok değişmez, halının inceliğine bağlıdır.
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt

    Anladım, teşekkürler.

  • @sirphoenixx


    Siz bu robot süpürge konusunda teknik danışman olmaya adaysınız.


    Bir de bu halı tanıma ile halıya çıkınca fan gücünü artırma olayını çoğu kimse karıştırıyor gibime geliyor.


    Paspas yaparken halı tanıma özelliği sadece ve sadece ECOVACS markasında vardır.


    Bu konuya hakim birisinin, herkesin anlayacağı bir dilde anlatması lazım bunu.

  • oceanofmemories O kullanıcısına yanıt
    Aslında halı tanıma olayını hem burada hem robot süpürgeler konusunda @hepsirobot Ali Bey anlattı ama çok fazla sayfa olunca herkesin hepsini okuyacak fırsatı olmuyor, son 15-20 sayfa ve ilk mesajlar yeterli olur. Halı tanıma sensörüyle ilgili açıklama bu konu ve/veya diğer robot konusunun ilk mesajında vardı diye hatırlıyorum ama yoksa da Ali bey uygun görürse ekleyebilir bir bilgi mahiyetinde.

    Bu arada teknik danışmandan ziyade meraklı ve teknolojiye ilgili bir T8 AIVI kullanıcısı daha uygun.
  • merhaba Ecovacs T8 Aivi için güncel en uygun fiyat nedir acaba? link verebilecek varsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Bilemedim. Sanki yıkanabilir parça gibi düşündüm. Şimdilik sorun yok gibi. iyice kurudu.

  • inch kullanıcısına yanıt

    Ali Hocamın ilk sayfadaki yazısı.


    Beyaz renkli ana filtre KESİNLİKLE YIKANMAZ. Selülozik yapıdaki ana filtre gözenekleri su ile şişer, kurusa bile zamanla fan motorunda arızaya sebep olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inch kullanıcısına yanıt
    Hepa filtreler selülözik yapıdadır. Yani kağıt bir nevi. Bildiğiniz gibi hepa filtre çok küçük toz zerreleri motora ve oradan da bir kısmı tekrar havaya verilmesin diye var. Su, hatta yüksek nemde bile bu selülözik yapı form değiştirip şişmeye başlar. Şişince de gözenekler birbirine yaklaşıp kapanır. Kapanınca da fan hava çekmeye çalışırken çekemediği için temizliği zaten yapamaz, tozları hazneye çekemez. Diğer taraftan da fan zorlanır, zorlanınca hasar görebilir. Bu sebeple hepa filtre yıkanmaz, yıkandıysa da dikkatle izlenmeli ve temizlik performansı düştüyse hemen değiştirilmelidir.
  • Marc'a Guangdong'da deniz var mı diye sordum, sağolsun 3 tane deniz manzaralı resim göndermiş. Guangdong güzel yermiş, bir an orada olmak geldi içimden.  

  • Yedek parça alan var mı arkadaşlar benim filtrenin günü dolmak üzere

  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.