Şimdi Ara

Kaliteli CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri Tavsiyeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu işten pek anlamam, köydeki eve böyle bişey alsam işimi görürmü. Tavsiye edebileceğiniz bu fiyatta sistem varmı. Birde ayda bir gidiyoruz bunu takacağımız yere 320 gb hdd ne kadar kayıt saklar.


    https://www.hepsiburada.com/qromax-pro-2042-4-lu-5-megapiksel-sony-lens-1080p-aptina-sensor-guvenlik-kamerasi-seti-pm-HB000007FB56

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARTHUR.

    Arkadaşlar bu işten pek anlamam, köydeki eve böyle bişey alsam işimi görürmü. Tavsiye edebileceğiniz bu fiyatta sistem varmı. Birde ayda bir gidiyoruz bunu takacağımız yere 320 gb hdd ne kadar kayıt saklar.


    https://www.hepsiburada.com/qromax-pro-2042-4-lu-5-megapiksel-sony-lens-1080p-aptina-sensor-guvenlik-kamerasi-seti-pm-HB000007FB56

    Merhaba,


    Bu tarz paket sistemlerin bir çoğu piyasada ki en ucuz ürünler kullanılarak oluşturuluyor. Üzerlerinde yazan değerler gerçeği yansıtmıyor. Gerçek 5 MP görüntü çözünürlüğü yok, kayıt cihazları ham 1080P olarak kayıt yapmıyor. Kayıttan görüntü alıp bilgisayarda incelediğinizde 1080N denilen 960*1080P olduğu görülecektir bu da 1 MP civarı bir çözünürlüktür. Kamera başına 2 amper akım gereklidir, 4 kamera için 5A adaptör yetersiz kalır. 0.22mm alaşım kablo çok incedir en az 0.50 mm Bakır kablo olmalıdır. Satın almadan önce satıcı ile görüşüp detayları öğrenmenizde fayda var dikkatli olun. İşinizi görür mü görür elbet ancak ne aldığınızı bilmenizde fayda var :)


    1 kamera günde yaklaşık 17 GB alan harcamaktadır 1080P olarak, bu marka modele ve sıkıştırma teknolojisine göre değişmektedir. Yani 320 GB HDD ile yaklaşık 3-4 gün civarı kayıt olur.


    İyi forumlar :)





  • Makrotek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, gidip perpadan ihtiyaclarima göre bir set aldım. Şimdilik hdd ve kayit cihazini ileri donuk aldım. Kameralar standar dediğiniz gibi cok birşey beklemiyor. Şimdilik isimi görsün rahat zamanda geliştiricem. 2 tb hdd 8 kanal dvr 4 kamera aldim.1200 tl. Kameralar piyasanin en dandik kerasi 2 mp 1080 kayit yapan standart ürünler. 100 metrede kablo ve baglanti elemanları içinde. Dün kurulumunu yaptım şimdilik isimi görsün yeter. Zaten bağlandığım yerde hirsizlik olmuyor ben yinede hırsızlık düşünen olursa caydirsin diye taktim kameralari.

  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, iyi günerlde kullanmanız dileğiyle Kaliteli CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri Tavsiyeleri 

  • Merhaba, blakfriday haftası için foruma özel indirimler yaptık. Hikvision marka 4 kameralı sistem montaj dahil sadece 1999₺

    Sadece 1 hafta sürecek kampanyamız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makrotek

    Merhaba, blakfriday haftası için foruma özel indirimler yaptık. Hikvision marka 4 kameralı sistem montaj dahil sadece 1999₺

    Sadece 1 hafta sürecek kampanyamız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Uzun yıllardır forumu takip ediyorum ancak pek yorum yapmıyordum, başka arkadaşlara yardımımın olması amacıyla bu yorumu yazmak istedim.


    Kartal Soğanlık mahallesinde oturuyorum ve apartman yöneticisiyim. Apartmanımıza kamera sistemi lazım olunca yine her ihtiyacımızda yardımımıza koşan donanımhaber bu konuda da bize yardımcı oldu. Forumdan tavsiyeleri dikkate alarak Makrotek Güvenlik Sistemleri ile görüştüm. Telefonda görüştüğüm kişi sistemi bana anlattı ve keşfe filan gerek olmadığını, işlemin gayet basit ve standart bir iş olduğunu söyledi. Apartman sakinlerimizin de onayını alarak kendilerine montaj günü için randevu verdim. Dedikleri gün tam saatinde montaja Orhan usta geldi ve yaklaşık 6 saat çalıştı, tüm kablolaları kablo kanalı içerisine aldı. Çok güzel temiz bir iş oldu bu yüzden kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Dahua marka sistemi tercih ettik. 8 kanal kayıt cihazı, 2 mp çözünürlüğünde 5 tane dış mekan 1 tane iç mekan ve 2 tb harddisk takıldı.


    Biz kameralardan ve aldığımız hizmetten oldukça memnun kaldık. Araştıran düşünen herkese tavsiye edilir.





  • ljungberg_14 kullanıcısına yanıt

    Güzel yorumunuz ve referansınız için teşekkürler Yücel bey, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...  

  • Makrotek kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ne demek :) bir sorusu olan olursa özel mesaj atabilir... iyi günler dilerim.

  • Dahua marka XVR5116HS-X 1080P kayıt cihazı ve 16 adet B2A21P 2 MP kameraya ait görüntüler...


    Kaliteli CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri Tavsiyeleri
    Kaliteli CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri Tavsiyeleri
    Kaliteli CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri Tavsiyeleri
    Kaliteli CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri Tavsiyeleri




  • 8 senelik kayıt cihazım yandı, makrotek sayesinde sorunsuz ve uygun şekilde, paket ürünlere para vermeden, kayıt cihazımı ve artık yetersiz gelen kameralarımı da değiştirdim, sağolsunlar, her soruma bıkmadan cvp verdiler. A+++

  • Dün kameralarımızın hepsinin görüntüsü gitti, firmayı arayıp servis istedim. Akşam üzeri Orhan usta geldi ve adaptörün yandığını söyledi. Adaptörü değiştirip sorunumuzu çözdü, garanti kapsamında olduğu için hiç bir ücret ödemedim.

  • Makrotek güvenlik sistemlerine yardımları için çok teşekkür ediyorum. Eyüp’te bulunan işyerime Hikvision marka 2 adet 2mp ip kamera ve hırsız alarm sistemi yaptırdım. Kameralar sesli ve çok net beklediğimden iyi çıktı. Hırsız alarm sistemi güzel 1 haftadır kullanıyorum sorun yaşamadım. Kendilerini forum sayesinde bulmuştum ve yorum yapacağımı söylemiştim ekstra indirim yapmışlardı bu zamanda işini iyi yapan dürüst esnaf bulmak gerçekten zor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    Erhan GÖKALAN


    Kaliteli CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri Tavsiyeleri




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.